.
Затворена тема
Страница 176 от 367 ПървиПърви ... 76126166172173174175176177178179180186226276 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 376 до 4 400 от общо 9154
    Препълнена съм с курсови и доклади и проекти а така ми е лошо .

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Честит имен ден, Иве ; )

Честито и на всички именници

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от Andjyy Виж мнението
    Честит имен ден, Иве ; )
    аз ли? :Д
    не празнувам такива неща, а и нямам имен ден ппц

минаха двете контролни/колоквиуми (не ми харесва тази дума) или там както се наричат и мога да се поздравя. за сметка на това пък пропуснах ски бягането и биатлона............
    и утре пак. чака ме обемен, зубърски материал и нз как ще стане работата ;д. искам просто да си почивам и зяпам в една точка.
    изпила съм промишлени количества кафе и пак не мога да се събудя. ако сега заспя без аларма, ще се събудя вдругиден. минимум.
    баси клинча, бе! сутринта беше -10 градуса. пак подсмърчам :Д

Мега фен Аватара на Dagichka
    странно е как аз като тъкмо се закрепя емоционално и съм окей, всичките ми близки пък те изпадат в емоционални дупки :д
    днес направо разбиих статистиката, ако не беше тая тройка от съвсем първото контролно можех и 6 да хвана за семестъра, ама не се оплаквам де, доволно съм :3

Ще ви разкажа проблема си и се надявам да ми дадете някакъв съвет.Някъде около месец, ходя с едно момче, което е една година по голямо от мен ..В едно училище учим.Отначало още преди да тръгнем, се познавахме една от 2 месеца, но сме се виждали 4 години подред в коридорите без да си знаем имената.Той ми сподели че ме харесва, точно в момента когато бях приключила една връзка.Стори ми се симпатично момче.Държеше се мило в началото...
    После започнаха караниците, понеже той е доста перверзен все ми говореше някакви интимности, които искал да прави с мен.Все още не бяхме заедно, а и не бяхме излизали на 2 очи..
    Веднъж бяхме подхванали перверзната тема отново .. и той предложи да си снимаме интимностите и да си пратим снимки, като ме уверяваше, че няма да я дава на никого.Обаче аз естествено отказах.Почуствах се използвана и излъгана.Той ми се разсърди и излезе от линия.По късно вечерта ми писа, че много ме харесвал и искал да сме заедно. Съгласих се въпреки всичко.На следващия ден след даскало, отново ми писа и думите му бяха "съжелявам , но не искам връзка в момента. искам да започна да спортувам и да се отдам на себеси".. Много се растроих.Бях влюбена в него.. Разтапях се, когато го видех по коридорите, а той дори не ми казваше едно "здрасти" само ми хвърляше един бърз поглед и се обръщаше на страни..След седмица той отново ми писа.Попита ме защо не го търся вече.Аз му отговорих, че не искам да го притеснявам.Тогава отново започнахме всеки ден да си пишем, макар и малко.Карах го да излизаме, но той винаги казваше че е зает и няма време да излезе с мен.Карахме се.. той все се сърдеше.. Тъпо ми ставаше.. мислех да се откажа, но просто бях влюбена, а дори не знаех защо ... Опитах да потърся друго момче, което да ми хване окото и да опитам с него.. но не се получаваше постоянно мислех с въпросното момче.Един ден той ми писа да излезем.Понеже той е в едно село близо до града, където живея.Каза, че нямал възможност да дойте.Но аз толкова исках да го видя, че се навих да отида.Целуна ме .. Предложи ми.. Без да мисля веднага приех!Мислех си, че нещата ще са супер, когато сме заедно.Споделих му какво чуствам.А неговите думи бяха.. "щом ти ме обичаш и аз ще те обичам" повярвах му ..
    Обаче той не приемаше на сериозно връзката ни все още.Не искаше никой да знае за нас.Бяхме казали само на най - добрите си приятели.По 1 човек от всеки.В училище си беше все същото.Нямаше ëдно "здрасти".На третия ден от както бяхме тръгнали.Много се карахме и последните дни също.Писнало ми беше.. Реших да сложа край на връзката ни.Но когато му казах че не искам да сме заедно вече, той всякаш откачи.Каза ми че ме обичал.И че щял да си отмъсти за болката, която изпитвал, каза че се разплакал и се опитваше естествено да ме накара да се чувствам и аз зле.А когато аз плачех той не обръщаше внимание.Веднага сменяше темата.Сякаш нищо не е станало.После саднах много.И реших, че го искам.Престорихме се, че нищо не е станало.И ето ни сега... заедно сме вече почти 1 месец.Виждаме се през ден-два, за по час.Не съм щастлива.Той сякаш мисли само за секс.Когато го поставя на въпрос, отрича.Иска да се събличам на камерата в скайпа, като откажа се сърди..Винаги аз ходя в селото му,Защото "уш" техните му забранили да идва в града, като не е на даскало.Преди 2 дена избягахме от даскало.Отидохме в нас.По улиците вървеше 2,3 крачки пред мен и постоянно се оглеждаше някой да не ни види.Каза, че уш не му пукало кой ще ни види.. защото той ме обичал... Незнамм.. Незнам какво да мисля..Според вас възможно ли е да ме обича, или просто така казва?Според държанието..Кажете ми, какво да правя, моля ви!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цял следобед съм потресен от случилото се в редакцията на френския сатиричен вестник Шарли Ебдо. Дано френските спец части издирят и избият като кучета тея зверове. Ако бях вътрешен министър, бих заповядал да закачат главите на терористите на Триумфалната Арка, за назидание на останалите потенциални "смелчаци". Гнусни рязани копелета.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Миличко ми е. И лежерно някакво.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Игра на тронове е невероятен

more like Игра на КОДОВЕ?

Именническо ми е, мерси, много сте мили
    Ще пийнем малко винце, ще хапнем сладки и ще правим любов. Какво по-добро може да се случи?!

Чудесно се чувствам, честно казано!
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Zendy
    Guest
    Здравейте. Аз съм момиче на 16 години (10 клас) имам приятел на 23 в който съм лудо влюбена, страшно много го харесвам и мисля, че той ще бъде единственият мъж в живота ми. По принцип съм на мнение, че най-добре е да се прави секс след като момичето се омъжи. Аз все още съм девствена ) от което не се срамувам, а напротив). Проблемът обаче е, че с приятелят ми искаме да го направим, но на мен ми е рано да се омъжвам. Искам съвет, дали ще е добре да го направим? Аз искам много, но се страхувам. Страхувам се също и да не забременея, знам че има презервативи за тая работа, както и хапчета, но не ми се иска да ги използваме. А и да не пропусна да отбележа, че семейството ми държи на традициите и обичаите си и съм сигурна, че ако родителите ми, разберат, че съм го направила, доста ще ми се сърдят и не знам какво ще стане. Моля ви дайте ми съвет, какво да направя в такава ситуация ? ( Нова съм в този сайт , тук мога ли да споделям личните си проблеми, ако може някой да ми обясни какво точно мога да правя) ?

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Цял следобед съм потресен от случилото се в редакцията на френския сатиричен вестник Шарли Ебдо. Дано френските спец части издирят и избият като кучета тея зверове. Ако бях вътрешен министър, бих заповядал да закачат главите на терористите на Триумфалната Арка, за назидание на останалите потенциални "смелчаци". Гнусни рязани копелета.
    Да, ужас. Потресаваща наглост започват да проявяват вече, ужасна история.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    more like Игра на КОДОВЕ?

Именническо ми е, мерси, много сте мили
    Ще пийнем малко винце, ще хапнем сладки и ще правим любов. Какво по-добро може да се случи?!

Чудесно се чувствам, честно казано!
    така е като съм заспала :Д

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Иииииии честит имен ден..... на меен
    На всички именници да са живи и здрави!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Да, ужас. Потресаваща наглост започват да проявяват вече, ужасна история.
    https://www.youtube.com/watch?v=4K1q9Ntcr5g

а дано

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Потрисам се, честно...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Доволен съм.
    Щастлив съм !

П.С. Както винаги.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Взех изпита
    С него нещата са mehhh, личи си колко държи на нещата, които му давам.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Имам колоквиум, чувствам се тъпа,отново. Не знам как мога да запомня неща,които са писани,за да не бъдат помнени, а за да бъдат използвани по време на казус или дело. Не знам, умирам.
    Чакат ме - Изпит по АЕ
    Курсова по Балканска
    Превод
    Изпит няколко на брой.
    Ще пукна.
    maDamn

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Това няма да помогне. Човек който е убеден в мисията си и е с промит мозък няма да се стресне дори да окачиш главите им на входната му врата. Проблемът ще се реши единствено и само чрез масово изтребление на радикалните ислямисти навсякъде по света. Трябва да се разбере, че за един убит европеец или християнин, ислямистите ще губят по 100. Само дето за да стане това, трябва и щатите да спрат да си бъркат в носа и да си свършат работата като поведат една мащабна анти терористична организация, но не само по въздух.

Мега фен Аватара на tori
    Студено. Много. Тая сутрин като излизах беше -17, демн. С него ще си се виждаме в събота, нямам търпение да минат тия два дни. Всичко е уредено, само трябва да го посрещна сутринта. Олекна ми и ми е много щастливо, определено.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Толкова ми е миличък. Още три дни и ще си го мачкам и тормозя по цял ден, за нищо друго не мога да мисля хаха. Добре, че нямам сесия сега, че съвсем щях да я прецакам.

Смятам да прекарам днешният ден в релакс наистина хората около мен са прави че въобще не си почивам и може би прекалявам с натоварването .Имам ужасни болки в гърба лошо ми е и просто не искам да се занимавам с никой и нищо.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Аааа не, не пак. Няма да стане просто.
    Ся ще направя вечеря, ще хапна с вуйчо ми и Няма да се ядосвам.
    Свалих си симс 4, ще си пусна печката в спалнята, едно винце и съм муууцка..
    Tomorrow is a new day..

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Нямам време за толкова важни неща, но се занимавам с подобни простотии. Отнасям се по такъв педантичен начин към подобни въпроси на чест, но съм толкова дистанциран от неща, които са ми безинтересни и не влизат в плановете ми. Взех Гмата наистина с много точки и няма да имам под максимума на анализа, но не виждам края. Дори след CFA винаги ще има още нещо. Ако идиотите в банките могат да бъдат обвинени в неквалифицираност, аз определено постоянно постъпвам непрофесионално. Дали е защото съм свикнал или защото ми отърва, не знам. Ако някой разбере до каква степен се простират моите прищевки (?), едва ли и тогава ще ми вярват по тоя начин.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy

Ставам на 20

Нема що ;с

Ние геймърите не стареем, а вдигаме левъл they said.. well they lied.. i feel not like a teen anymoAr..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Ебавам се бе

Happy тя е прекрасна, кара ме да се чувствам специален..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си