- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
всичкоо забравям, когато съм в прегръдките му. уф уф, идиот как го прави тваа ;д и днес беше изключително мил и прекрасен, има някаква промяна в него или поне така говори.. хубаво ми е, а и успехът ми се очертава доста добър, макар да се стресирах толкова в началото :д
Обич! Много ги обичаммм.
Днес проучвах да Винчи ( не знаех много от нещата, които прочетох), писах за Шишман и подготвих нещата за проекта "толерантност и равнопоставеност". Ще го направим интересно с екипа.
Също така с момичетата пихме капучино на земята, до печката и си разказвахме детски истории.
Пия си кафето и гледам за последно как заекът бяга и подскача около мен. След около два часа, ако всичко е наред, вече ще се друсам в рейса.
Не спах добре снощи, цяла вечер сънувах терористи и гадости.
Нашите дори не си взеха чао с мен, ама иначе майка ми ме помоли да ѝ оставя някои от моите неща, защото били хубави и съм можела да си купя нови, а тя тук безумно щяла да се изръси, мда. И мъжът ѝ снощи много ме обиди, ами да си гледат работата, нямам повече нито нерви, нито желание да се занимавам с който и да е от тях.
Кофти, че няма да мога да се видя с нея, имах нужда да се оплача на някого, ама може би ще се чуем по скайп някой ден, ще видим.
И още от първата седмица ни почват прекалено яко, даже губя един ден с упражнения и лекции, които този път ми били задължителни, пак ще се пишат извинения и имейли, аман.
В егати и ледените пързалки са се превърнали почти всички улици на града ни.Който му се практикуват безплатно зимни спортове е добре дошъл.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Някойтам, в Русе центъра е супер чист, но останалите квартали са натрупани с поне 5-6 сантиметра лед. Всъщност тва е било сняг, който се е топил, замръзвал, скашквал... Поради тая причина леда не е огледало, а бабунки, върху които се хлъзгаш като стъпеш. Общо-взето е една прекрасна картинка, даже вчера успях да се изломбуркам по гръб, при това баш в централната част. И беше около основно училище, където се предполага, че трябва да е безопасно за децата.
ОН: Той ми е прекрасен, пък! И много го обичам. Освен това нямам търпение да го видя, по-малко от 24 часа остават. Иначе днес пак съм дъждовна, на топличко си кибича като преди тва си свърших работата навън и после хапнах и пих кафе. След малко мисля да поспя, че утре едно, че рано ще ставам, второ че като сме заедно с него почти не спим. И трябва вече да си почвам книгата, че от Бъдни вечер чака. И ми се пие чай. :дд
Надявам се да не превъртя днес. Адски ме боли душевно... ще се опитам да преодолея и тази трудност..
Искам да се свия на топка, да лежа и да ям много сладко. Чувствам се много гадно..
Ще ми се всичко да беше различно, но уви. Някак си като се замисля всяко едно нещо в момента ми е пълен провал.
Не се сещам за нещо, което да ме прави щастлива истински в този период.
Ще мине! Всичко ще мине! Ще се оправя.. само не искам да правя нищо на сила, а това няма да стане точно днес ...
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Питаш ли ме мен как съм отишъл днес до магазина за хляб,който е на около 200-300 метра от нас с някакви обувки с не особено добър грайфер.Ходих на една от улиците предимно през снега по тротоарите и като поакан където преминавах.Отне ми бая времеВчера трябваше да отида до спирката,а това е повече от километър.Вярно,че бях с по-хубави обувки,но пак сто пъти щях да се разбия.Пък отгоре на това и на най-големият лед някакъв помиар реши да тича около мен и да ме лае та трябваше и него да гоня,а бързах.Добре че беше по-малък и не чак толкова страшен.Иначе последно се изплющях на стълбите на едно заведение преди 2-3 години на един рожден ден,когато бях леко подпйинал и ми се присмяха там хората,но на мен ми дремеше на шапката.
А тази година вече и майка ми и баща ми усетиха земята отблизо
.Дано само до 12ти да го няма този лед,че трябва да ходя чааак до общината,която си е на около половин час пеша на нормален път.
При нас само няколко основни улици нямат лед.
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Какъв з Бога му е проблема на това момче с мен?! Защо се държи така тъпо и дори не ми казва причината .Нито съм му направила нещо нито съм го обидила а той буквално се държи грубо с мен.Ако има някакъв проблем с мен просто да ми каже вместо да се прави на интересен.
ледът е ужасителен наистина, обаче аз упорито пробвам пингвинската походка и засега действа и не съм се катурвала все още да чукна на дърво :д обаче днес той щеше яко да се пребие хаха и ме хвана за ръчичка да го държаа :3 но не беше толкова прекрасен, колкото вчера, защо ли се и учудвам..
Нямаше как просто да не се пребия на излизане. Хубаво си натъртих дупето, просто перфектно! И срам брах на всичкото отгоре - тупнах се точно пред една групичка момчета, хах.
От днешната работа съм хем недоволна, хем доволна. Радвам се, че отметнах още едно нещо от списъка си със задачи, обаче резултатът не беше най-добрият. Добър, но не най-добрият. Все тая.
Досега чаках да ми мине коремът от хапчето, че пак се гърчих от болка. Сега залягам над учебниците. Петък вечер ще мине с учене, накрая може да релаксна с някакво филмче, ако не ми се приспи много де, което очаквам да стане, тъй като съм станала в 7.
Най-накрая малко заслужена почивка!
Обичана се чувствам , хубаво ми е.
Филми,храна,гушене...райче.
maDamn
Чух го за половин час и съм ебати хилнатата, не знам защо и как ми действа ама много си го обичам. Гадорийката ми сладка, нямам търпение да го видя просто!
Искам да се наспя и утре да заминем да си пътешестваме. Без работа, без никой. Само ние. Толкова добре звучи....и ще уча, и ще си кисна в басейна, и ще се гушкаме и ще има много интересни неща и места. Нетърпеливо ми е.
Но сега ме боли коремчето и ще го лягам, че ме смазаха от работа днес...14 часа ми дойдоха нанагорно. Вече няма да ходя по рано![]()
Изпит по Висша математила +грип + месечни радости.
Бах....
Казах му, че тъкмо съм гледала "красавицата и звярът" и той се сравни с него. Вярно има нещо общо. Сладко е.
Но ми е малко изнервено.
Хванал съм някакъв гаден вирус явно. Тъкмо се радвах, че отдавна не съм боледувал и ся хоп 38+
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ХАХАХАХААХХА, не мога, бе! Не е лъжа!
Диалог между мен и мой приятел:
- Hey, Tobi, wie geht's dir, du siehst irgendwie nicht gut aus.
- Ich bin ja todkrank!
- Wie bist du todkrank?!
- Na ja, weißt du nicht, wenn Männer krank sind, sind sie immer todkrank!
![]()
Умрях да се смея, верно е смешно да се оплакваш от някакъв келяв грип :д
Ама то е смешно и да се оплакваш от раждането когато има хора страдащи далеч повече. Защо го правите ?
Предлагам да те канонизираме за светец/всезнаещ/всепросветен или каквото там ти хареса, да почнем да ти се кланяме на кръгъл час и да се приключи с томахавките.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!