.
Затворена тема
Страница 179 от 367 ПървиПърви ... 79129169175176177178179180181182183189229279 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 451 до 4 475 от общо 9154
    Мега фен Аватара на tori
    Още щом приближихме гарата, умрях вътрешно поне десет хиляди пъти. Не исках мега якия уийкенд да свършва просто така, не исках пак да оставам без него. Три седмици не бях го виждала и 34 часа ми се сториха твърде малко. Обикновено на седмица по веднъж изкарваме по толкова време и пак е криво. Искам да мога да го виждам всеки ден, да сме заедно по-често от сега и е толкова разкъсващо-ужасно да го изпращам или да си тръгвам, че се чудя още колко ще издържа без да рева по тъпите гари. Много мразя факта, че е единствения, който не пречи на душевната ми нирвана, а дори не мога да прекарвам повече време с него.
    От друга страна пък обожавам ентусиазма му когато правим секс или ме целува. Имам чувството, че дори и да искам, не мога да му откажа, хах. Има нещо в него, нещо магическо, което ме привлича като магнит.
    Общо-взето искам да остана сама и да се нарева, щото съм кръгъл идиот и щото той много ми липсва. Аз съм слабачка, колко по-кръгла мога да стана?!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    I feel you tori ^^
    След две седмици заедно, сега съм на гарата за към летището, и имам до 1ам наше време , както винаги да си размишлявам върху живота, придружена с хубава книжка, лаптоп и телефон с две батерии в ръчния багаж :Д
    Ако ме поканят на интервю за една позиция, мога да му направя изненада тази или другата седмица. Ако не, 2-3 дни отпуска за около 14.02.
    И, от утре кормуване!
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    И аз умирам на летището всеки път, като го изпратя. На Свети Валентин съм 48 часа дежурна, що ли пък не?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на tori
    Мда, всеки път щом го изпращам, все се надявам да си изпусне ши*ания влак и да остане при мен поне още една нощ, но не мога да искам тва от него. Той си има живот, който е твърде далеч от мен. Ако можех, бих изпепелила цялото разстояние помежду ни ама... Знаех, че си слагам таралеж в гащите още когато се решихме да сме заедно, както и че ще ми липсва страшно много, но за тия кажи-речи два дни, които прекарваме заедно и за сънената му физиономия сутрин като се събуди, си струва всичкото скофтване след това.

Мега фен Аватара на Colouring
    Връзки от разстояние, говори ми... Спомням си какво ми беше преди време и колко трудно беше всичко, ама важното е да сте щастливи, когато сте заедно и да осъзнавате, че си струва.

И на мен напоследък ми е едно такова влюбено, влюбено. Всички кофти работи, които си мислех по Коледа и преди това, минаха и сега просто не мога да му се нарадвам и съм адски щастлива, че го имам! Ох, обаче ми е супер зает тия дни, хич не можем да се видим за повече от половин час, нищо, че сме на 100 метра разстояние един от друг. И аз съм заета, до четвъртък не знам как ще изкарам, просто не ми го побира главата. Обаче след четвъртък малко ще отдъхна за 1-2 дена и после отново така. Обаче пък тогава ще можем да си спим заедно вкъщи, защото оставам сама. 3 вечери ще се гушкаме, йей!

Мега фен Аватара на Dagichka
    може би ме е страх да изследвам тези си мои тъмни страни.. а пък може би не хах

anonymous708973
    Guest
    Пийвам си блажено винце и чакам мъжо да довърши вечерята, за да й се насладим в компанията на хубаво българско вино от "правилния регион" (разбирайте: откъдето е майка, хаха), в компанията на серийка Декстър^^ Добре учихме днес, доволна съм. Малките радости в живота, ееех. И как обичам да си говорим за бъдещето и да сме на една вълна! Къде го намерих знам, ама с какво заслужих толкова прекрасно същество, убийте ме, не мога да ви кажа!

Мега фен Аватара на 102
    убийте я

Ама как мразя като играем и той победи.Трябва да го инструктирам вече да ми дава победите.И с бебоците днес си хапнахме сладолед след като гледахме една реклама.

Мега фен Аватара на an7raks
    От сега започвам да броя дните до събота/тайничко се надявам да е петък/... Трябва ми за една седмица да се затворим в стаята и да го караме само на запаси, без да мърдаме никъде навън... Белким й се понарадвам... Тъпото е, че после ще я искам за две седмици...
    Лятото поне ще имаме време да си втръснем.

Мега фен Аватара на tori
    По дяволите, колко ми се спи... Имам нужда да легна и да умра поне за 24 часа, а тая сутрин телефона ми прегря от аларми и простотии. И аз пак се успях, защото да. :д Обича си го и ми липсва, животинчето, но вече не кривея. И бтв тая сутрин си го търсих из леглото и открих само плюшена играчка, та вероятно съм гушкала нея и на нея съм казала, че я обичам. Нещо, което не ме радва особено, защото да говориш на плюшени играчки не е никак яко. :д Отивам за кафе ей сега и ще се смъкна за малко до даскало, че имам да вземам нещо от там, после - сериал и кибик из нас.

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    момиче, вразуми се. какво ти става? какви са тези изблици на искрена нежност?!?
    хайде дее... станах с идеята, че днес стабилно ще се учи
    малко по-късно зафучах пак. е, не се прави така!!
    сякаш си нямам достатъчно глупости на главата
    ето проблем- нямам кафе
    втора сутрин без кофеин

Мега фен Аватара на Colouring
    Неееееее, понеделник е! Искам тази седмица да мине възможно най-бързо и успея да премина през нея поне горе-долу успешно, 'щото много успешно няма как да е.

Мега фен Аватара на Dagichka
    днес ми е светло на душата, слънцето навън допринася хаха :д и си взех билет за хип хопаа, толкова се радвамм

Защо вечно се забърквам в разни каши ...

Супер фен Аватара на nexttt
    Странно ми е, доста даже.. Преди година не съм си мислела,че нещата ще ми се получат така. Малко доста му е ученето,но сама си го поисках и ще си го карам до край. Липсват ми всички,но поне си заслужава.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Най-накрая започнахме да правим нещо по тая квартира. В събота ще идва човек да огледа и да си поръчаме кухня.
    Кандидатствах за два проекта, дано ме одобрят поне за единия (няма да мога да отида и на двата :/).
    Иии тази седмица ще си свърша всичката бумащина за училище, + малко учене по френски, че яко съм го заебала.
    Общо взето се чувствам чудесничко.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Много ми е якоооооооо!

You are broken, I can fix you...

Супер фен Аватара на paradosou
    Yep. Наистина изключително малко неще ме свързват с тоя град. Няма да ми липсва, 200% е сигурно.
    Пожелавам си мъдрост и по-прозрачен хоризонт. Дреме ми, че май звучи карикатурно претенциозно...Аз си знам какво съм готова да давам, вече знам и в кои отношения с цената на доста ще избягвам правенето на компромиси. Уж ме устройват предварителните контури, пък да видим...

Добре съм г/д,макар и без особено желание за каквото и да е за доста време...малките хора може и да постигнат целите си.

пенчо бре чети, пенчо не чете :/
    обречен съм, а има още година и половина минимум

Супер фен Аватара на mayaaa
    Напрегната. Това е думата. Заради това горещият душ ми е помогнал. Абе, един масаж няма да ми дойде зле. Пак ще е по-добре от това, защото трябва съвсем скоро да се върна към нормалното функциониране, че не е сега момента за разсейване и бездействие, независимо от причината.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Искам масаж. И топло мляко с какао. Или само мляко с мед. И утре да не се налага да ставам рано.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Превъзбуден
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Вече ми омръзнa от Меси и Ронaлдо,особено от втория!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си