- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
мдаа... Тая нощ няма да се спи... Дано поне да ги приеме тея протоколи утре, че ще изтрещя!
Нямам търпение да дойде съботата най-накрая! Искам пак два дни да сме заедно и да не мисля за нищо друго...
По дяволите, колко много обичам плодов чай с капачка ром. :3 За днес ми е втория вече, умирам. Някакъв душевен оргазъм ме тресе просто, като да пиеш кафе сутрин с цигара. Малките неща в живота са най-прекрасни, убеждавам се за 123456789 хиляден път. Иначе съм се хванала с домашното си, но съм едва на първата половина на листа, той като ме зареже, продължавам. Така или иначе не ми се спи още.
С оная мойта се размазахме от хил, баси колко обичам да плюем по разни кофти индивиди... АУ! <3 След като си избълвам отровата, ставам добричка за 48 часа. :д Утре по тара традиция съм с пандичката на бира, що ли ми се струва, че ще трия сълзи и сополи? :д Нищо, ще е яко пък.
И тия дни ще си намачкам и натормозя гадинчето. :3
И дъртия си идва в неделя.
един даскал по английски, който ми преподаваше в 9ти клас и в последствие уволниха, защото се разбра, че е луд и говореше глупости на момичетата вчера ме е видял и ходи по мен от центъра до пред нас) един огромен, дебел, мазен плешив чичка, думи нямам. обикалях квартала, той все по мен ходеше.. накрая се прибрах и той стоеше на 15 метра от мен и ме гледаше.
днес съм по-скоро бясна, отколкото уплашена или нещо такова, той допринася за това пхах мизерник пълен, не мога да разчитам на него за важните неща, написах му един роман вчера, той днес ми пиша "ой как е" ахах да ти го начукааам. сама ако не се оправям в тоя живот няма кой, тва трябва да си го набия в главата най-накрая
и тъй.
Мархия, и аз имам такива daddy problems, няма да се научат,че си имаме нашия свят, и че имаме собствени тревоги,защото все още " сме били деца". Аз все си казвам,че съм го приела,обаче не винаги ми се получава и това нещо,което всички стрелци мъже го притежават, да избухват супер гадно и след това да са като препикано мушкато,ме убиват вътрешно.
Един ден ще им дойде акъла...като си свием гнезда и дойде челядта.
maDamn
Омг, тооооолкова е прекрасен. :3 Обичам го, обичамобичамобичам. Оправи ми деня още щом видях с половин око кой ми звъни, нататък беше просто бонус, хах. Малко по-малко от 24 часа и е мой! Пак за 24+ часа де, но е мой! Искам вече да се събираме по морето на бач, че нямам търпение да видя какво змийче съм си взела на отглеждане. Хората около мен нямат търпение за балове, матури, изпити и тям подобни, а аз мрънкам, че си го искам. :д Отивам да пуша, да си изчистя мизерията и лягам да спя. Дано до към 17:15-20 се дигна, че имам уговорка за излизане. Някой случайно ако има мерак, ще му дам номера си да ме събужда.![]()
Ама така ми е писнало, цяла вечер съм ревала заради тия негови избухвания.. и не дава гък да му се каже. Пууу.. поне знам от кого съм си наследила тая избухливост ;д
..
Университетът ще ме умори. Утре имам изпит, а цял ден обикалям от Ректората до Стопанския и обратно.. презентации, езици, курсови работи.. тотално съм се побъркала вече, а сесията сега започва.. нинам
странно добре и спокойна.
обичам да си поставям крайни срокове:Д
и да мечтая //бях забравила колко е хубаво))
да.)
Познато,само че аз на моя не му мълча вече...било квото било.
Иначе курсовата вече я започнаха хич не ми се занимава честно казано,ама поне да минава и заминава.
СДПС-то го зарязах,че ми писна да чета едно и също по х пъти .
Ама като знам ква съм, към 7-8 ще ме хване паниката и пак ще ги зачета.7
Иначе сготвих и съм щастлива,много добре ми се получава. И ми е хубаво, love him.
maDamn
When the men on the chessboard
Get up and tell you where to go
And you've just had some kind of mushroom
And your mind is moving low
Go ask Alice
I think she'll know
радарът 'седни си на задника и учи' отдавна се е задействал, а аз все се поврътвам насам-натам. занимавам се с глупости и като нищо ще се изложа яко на изпитите. нощем не мога да спя спокойно. често се събуждам. мнол кофти тръпка. да се минава тая сесия, че ме стресира яко. ей го на, утре пак ще си загубя деня. ебало си е макята.
и съм страшно самотна. искам при мама ) :
толкова ми е досадно всичкооо. цял живот ли ще бъде така? стаай, опраай се, отивай на лекции/работа, прибирай се, умри в леглото от умора. и утре пак така. ма е по-добре от това да остана с мислите си. докато върша тези неща се изключвам. яяя, дядо коледа по нова тв. и някой отгоре гърми сръбско ;д коя жена прокле менеее. та, забравих си мисълта. единствените неща, които могат да оправят настроението ми са секс и шестици, хаха. краткотрайно обаче.
Оффф най-накрая от 2 месеца не съм почивал в събота,ама ето че удари и моят час.Половин килограм желирани бонбони и 4 литра портокалов сок и съм готов за уйкенда.Време е да бича айляк...ехх ако имаше и някои свободен да излезем да се пошляем по тепетата тамън е 14 градуса тея дни...ама уви най-вероятно ще си гледам сериалчетата на топло и ще со моля някои да благоволи да звънне.
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
мн добре
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Прекрасно се чувствам.![]()
Ама може ли така да ме тресе хормонът, не е истина. Пак!
Най-накрая си получих единия имейл, истинското мрънкане се отлага за след две седмици, знаех си аз, че тя ми е проверила есето, ако не се разберем нещо ще се оплача на някой друг, докато няма някакъв ефект.
Ако си намеря квартирка бързо и успея да се изнеса от общежитието и да почна да заработвам нещо, животът ми ще бъде идеален. :Д
На въпроса "как си" тя ми отговори "това е сложно за отговаряне и гледните точки са много".
Сложна личност.![]()
![]()
![]()
Welcome to the Jungle...
Хах, да, защо?:Д
//ако искаш видео да ми дадеш, с радост ще го приема, че творческата ми половина го пропусна;
Не, искам да отида и си мислех да си правим компания, но ок.
И бтв все още пазя книжката на клаксон прес
хич не ми е притеснено за изпита утре,което ппц не е добър знак![]()
maDamn
е, то има време.
ще си помисля и ще ти сигнализирам, като наближи))
иначе, то е само текст. симпатичен, смешен и женски, но текст.
//бяхме с Dumb и jghgh и на тях не им хареса особено, само ми мрънкаха...
баси, форумът с колко хора ме е събрал:Д
по темата: чудно ентусиазирана. превеждам си тук и си пея.
т'ва едни досадни и прекаленно арта но въпреки това умнички ли бяха тоест едни такива като теб![]()
Последно редактирано от galaxy29 : 01-16-2015 на 22:36
ей, хранилке:Д
не, едни сладички, милички, прекрасни и задълбочени същества.
т.е. да, точно като мен:Д