.
Затворена тема
Страница 191 от 367 ПървиПърви ... 91141181187188189190191192193194195201241291 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 751 до 4 775 от общо 9154
    Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    И пак оставих всичко за последния момент. Винаги така се получава. Тръпка да има.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Окей, предадох си курсовата, върна ми ,че няма забележки ...
    пич , i am free...to study for международно публично право.
    maDamn

Супер фен Аватара на Jaune
    'начи съдба ли е, карма ли е, ама има чувство за хумор
    на к'во прилича с'я т'ва, бе?:Д

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Притеснено ми е. Израснах с него, не ми е като другите братовчеди. Винаги ми е казвал какво му се върти в главата. Винаги съм го разбирала. Сега изведнъж загубихме контакт за няколко месеца и явно съм пропуснала много... Не знам какво му се случва. Невъзможно е и да го открия. Притеснявам се. Върши глупости, за които трябва да научавам от други. И то такива, за каквито не съм и предполагала. Просто трябва да го издиря, където и да е отишъл и да поговоря с него.

Иначе всичко е ок. С момичетата ще си направим проекта и другата седмица ще пътуваме за срещата с групите. Дано Теди да дойде, ще ни е нужна.
    Усещам, че М. се променя и това ме радва. Най- накрая да спре да се страхува.
    А вчера беше тоолкова сладък... И беше топличко и уютно, и ми беше направил чай, щото ме болеше гърлото. И се гушкахме и аз заспах. А исках да си догледаме "интерстелар" заедно.
    А пък тя е супер миличка, напомни ми в най- удачния момент, знаеше, че ще забравя :д

Супер фен Аватара на per-dead
    Не съм на върха на щастието.
    Дано да е някакъв моментен период, защото нещо не ми харесва.
    Трябва да излизам.
    Да глътна малко въздух.
    Наистина се надявам нещата да се оправят. Знам, че всичко е само в главата ми, но... съм си такава.
    Винаги съм искала да се запиша на уроци по пияно. Но може и никога да не го направя. Не съм музикален талант.
    Искам да се запиша и на pole dance, ама тука няма как. Искам да мога нещо. Освен да сипвам и да насичам. И да се депресирам от простотии. Какво ми става...
    А, да - да излизам.

Мега фен Аватара на Dagichka
    искам да ми идва вечеее, че за другата събота да съм свежа краставичка и да си подскачам и избухвам на партито както си трябва :д
    искам да си създам една паралелна вселена, свят, в който сме само двамата с него и да видя как е, ама.. мечти :Д

Мега фен
    ден 3

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Такива усилия полагам за тая сесия, че ако стане както миналия път просто ще се сбогувам с университета

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    ден 3
    Ще успееш !!!
    Но щом ги броиш, показваш признаци на слабост
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety Виж мнението
    Такива усилия полагам за тая сесия, че ако стане както миналия път просто ще се сбогувам с университета
    ooor nah?

Баси влюбена съм като малко детенце...
    maDamn

Този въпрос сигурно ще прозвучи доста странно,ама да си задоволя любопитството,ще питам Нормално ли е според вас човекът,с когото сте гаджета от много време-говорим за повече от година,излизате и прочие;най-редовно да отговаря на съобщенията ви във фейсбук с няколкочасово закъснение..ежедневно ми се случва да си пиша с приятеля ми,било то за разни несъществени неща,да коментираме нещо,и изведнъж да спре да пише и да ми отговори няколко часа по-късно.Случва се и по цял ден да не "чатим" в дните,в които не се виждаме.Това,което той казва е,че има отворени много табове едновременно;върши и работа на компютъра;може да легне да спи с включен фейсбук,аз знам,че не ме лъже и е така(била съм свидетел най-малкото)..ама как пък аз винаги намирам време и начин да отговоря на хората,с които общувам в така наречената социална мрежа;колкото и да имам да уча и да съм заета,ще намеря как да побъбря с когото искам.Това негово поведение безумно много ме изнервяше докато поддържахме връзка от разстояние,вече живеем в един град и уж не ми пречи толкова,но напоследък започва да ме ядосва..не мисля,че е нормално цял ден да кисне в разни сайтове и блогове и толкова да не се сети да отговори на съобщението ми или да си влезе във фейсбук.Сега и двамата сме в сесия,аз даже уча много повече от него и пак успявам да си включа чата за няколко минути.Май се убеждавам,че наистина когато един човек не те търси,не е защото е забравил или не се е сетил,а защото просто не е имал желание.Особено при положение,че напоследък човек,с когото уж сме само колеги и приятели,прекарва повече от половината си ден в съобщения с мен,дори да си дрънкаме пълни простотии,въпреки ученето,тренировките и другите си там ежедневни занимания..така още повече виждам разликата.
    Бях забравила колко е успокояващо понякога да си излееш мислите във форум,наистина

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Ще успееш !!!
    Но щом ги броиш, показваш признаци на слабост
    броя ги 'щото се предполага, че след първите 2 седмици ще ми минат проблемите с концентрацията

в момента се чувствам тотално неадекватен, все едни съм с 39 градуса температура.

Мега фен Аватара на Dagichka
    ^принципно са нужни 21 дни да се създаде/откаже някой навик :д имай търпение

ох супер много премислям нещата, мисля, че затова ми се бави ии навън не ми харесва времето, трябва да уча под ягодите, стига съм се мотала

След второто кафе, вече буден ;д Мисля да се отдам на мързела днес и да не правя нищо, но отново няма да устоя на предложението за кафе и билярд и най-вероятно ще се намокрим отново като кучета в тоя дъжд.

успаФ се, 3 часа до последният изпит (надявам се без изненадващи поправки) за тази сесия, имам още доста за покриване, но съм учудващо спокоен, може би дъждът ме е отпуснал.
    После ще мислим за по-сериозни работи и да поправим някои неточности, които допуснахме при последната си среща :д
    Секс в Хаити, френски кибрити

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Най-после се наспах. Сега е време за Гришо срещу Мъри. УСПЕХ на нашето момче.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Цялата съм схваната и не можах да се наспя както трябва.

Град
    Beyond reality
    Притеснено ми е...
    maDamn

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Писах и.. Не издържах и и писах, колко е тъпо да си влюбен..

Мега фен Аватара на Blab
    добре съм.
    пролетно някак.
    тези дни сънувам прекрасни неща))
    нямам търпение.

трябва да започна нова книга, за да си довърша старата. предложения?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Последното писмо от любимия- Джоджо Мойс
    Зимата на нашето недоволство- Стайнбек
    Крадецът на книги- Маркъс Зюсак
    Ане Франк- Задната къща

и една камара още, но не знам дали си падаш по захаросани истории с предвидим край

Искам двуседмичен weekend, за да си изчета всичко запланувано. Чаши с кафе/чай/мляко, спане до късно, готвене/чистене/пране при крайна необходимост.

Blab, препоръчай сайт, където да мога да поствам дати и да чета натални карти, коя планета как влияе и каква би била съвместимостта между двама души.
    Последно редактирано от kalpazanka : 01-25-2015 на 12:32

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Beyond reality
    Да се надяваме,че е заради ПМС-а,ама направо настроенията ми са като на влакче на ужасите...
    maDamn

Мега фен Аватара на tori
    Преди малко тръгнах от там и вече умирам. Толкова ми липсва, че е невъзможно просто. Никой никога не ми е липсвал толкова.

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    добре съм.
    пролетно някак.
    тези дни сънувам прекрасни неща))
    нямам търпение.

трябва да започна нова книга, за да си довърша старата. предложения?
    Искам да ти препоръчвам нещо, за да докажа, че уча правилното нещо, обаче последно четох "Мъже" на Г. Марков, която всъщност ми хареса, ама не знам дали е твой тип. А, и "На живо от София" - просто трябваше да я видя к'во представлява - нищо особено. Сега съм на "Нощем с белите коне", която е прекрасна, обаче сигурно си я чела, а пък и аз я чета от много време (и за втори път, странно защо, много ми е интересна, но я чета адски бавно?!).

по темата:
    изморена съм, спи ми се, а имам работа да върша, влизам в сесия, не, че ми е притеснено, просто си го отбелязвам с оглед на това, че трябва да си съставя няк'ъв псевдо режим
    и ми писна все да съм втора цигулка, все ще има човек, град, сън, храна преди мен, няк'ва шибана тенденция е при мене т'ва, защо, бе, защо все така?!

Мега фен Аватара на skatew
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    препоръчай сайт, където да мога да поствам дати и да чета натални карти, коя планета как влияе и каква би била съвместимостта между двама души.
    http://astro.com/
    http://www.cafeastrology.com/
    http://www.astrotheme.com/
    http://www.alwaysastrology.com/

Който си избереш) Мой фаворит е астро.ком и кофиастролоджи
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си