- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
честит рожден ден (: същите пожелания, защото са хубави :д
офффф, много съм крива, нервно ми е, циклично и болно, пия хапчета или по-скоро се друсам с тях вече и изтрещявам![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
на тва хубаво слънчице аз си стоя в нас и само премислям някви неща -.- поне академичните глупости ще си свърша днес, явно с него няма да се видим, може да спами пиянски статуси цяла сутрин, но не и да ми драсне и на мен, нали..
както и да е, поне си имам татусчо, той винаги ще е до мен :д
Чрд Лейдии !
Още 13 дни. Пък цяла седмица той е нощни, аз дневни, и се засичаме следобяд и вечер за кратичко.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ще празнуваш ли?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Събудих се с усмивка отновои деня ми тръгна чудесно. Времето е хубаво, само дето целия ден ще съм забита в една стая и няма да излизам, супер просто
![]()
Лейди,честит рожден ден пожелавам ти здраве и любов ...другото ще си го купиш ;]
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Ама Лейдиту е поръчала пролет навън днес)))))))
Слънчево да е!))))<3
Егати! Сънувах,че е станала много известна филмова звезда с много почитатели, героиня в някакъв руски сериал,разбира се говореща на руски,филма се снимаше на сегашната и работа,а името и беше това дето ползва във фейсбук.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Охх толкова съм притеснен, преди малко се прибрах от изпит. Дано да имам хубава оценка!!
Т'ва лапе ме усмихва наистина много... И ме мотивира, което е странно, по принцип не се повлиявам от околните...
Отивам да ям и после да чета.. ебати мускулната имам заеби..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.