- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Чувствам се като човек, на когото не му се работи.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
i'm back, bitchez : D
но форумът просто вече не е толкова интересен :/
Честит рожден ден на прекрасната Лейди Ди! Без да те познавам лично, съм сигурна, че си страхотен човек и че оказваш много положително влияние на хората около теб! Остани си такава, пожелавам ти също и още много, много пътешествия, успех в избраното поприще и много любов с човека до теб!)
Аааах, успяхме да направим по-голямата част от упражнението по микро, любимата ми немска влогърка ще идва в моя град, започва да мирише на пролет, довечера излизаме на среща и ще хапваме суши... Прекрасен ден!^^
O, BTU CHE RE DE NA KAKA DI, DA SI JIVA I SDRAVA I VSE TAKA MUDRA I PEKANA YEEEE JIZZ, PARTY #HARD #BEACH #BITCHES #WOHOOO #####
Подивявам...
Нек'ви тъпи лицеви бутам тука и тормозя съседите... Пие ми се кифе.. Довечера май ще излизам и не знам кога точно ще се чуем, а искам пък! Но ще видим какво ще е излизането.. Не ми се забива в некоа тъпа кръчма пак, ако излезем да лафим на некоа пейчица ще е перфе, по чайче а-у... Ако ще се забиваме някъде, да ходят сами.. пейка книжка и тя са ми достатъчни по принцип!
OoOOoOoO I PS: KAKU MNOGO PARTY HARD TUNAIT!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Листовки ли да чета ... ван оптимизатори ли ... или впн-и, или да видя как мога да направя календара/график по-функционален или да му барна дизайна. А, и нещо наречено snort трябва да разучавам, май няма да се спи спокойно.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Още един ден в самоятният ад... ;[ ,шиана раота кат цяло
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Оххх, май ми е самотничко, самотничкоооооо.
Толкова ми е ... пристрастено.
Седиш и се пулиш - искаш нещо, обаче го искаш по определени критерии - перфекционист съм, няма как. Дори да се появи "някой", няма да се изкефя. Трябва да е магнетично, както с беше с Х.
Пфу...
Пиша, пиша, и все не може да ми мине.
I guess I'm just horny. But then again, I think about it - no I'm not just horny, I'm hungry for love.
///по-лично не можах![]()
Не бе аз съм сериозен..
Няма смисъл братле, каквото и да е толкова депресиращо.
Имаш ли покрив над главата си? Гол не ходиш предполагам.. Анорексия от недоимък? Това, че няма точно в момента някой до теб не значи, че трябва да се самонараняваш, научи се, че дори и сам си си достатъчен на теб си и това трябва да ти стига, тогава ще ти е много по-лесно и с връзките, не трябва да си зависим от друг. Имал си нещо с няк'ва (не ти следя много личната драма) разделили сте се, лал? Света свърши ли? Радвай се, че ги е имало тези моменти, а сега просто се стегни. Няма да свалиш новата (с която също ще имате много добри моменти) докато си чоплиш в носа и се вайкаш в тийнпроблем.
Джъст сейн.
Dr. Gregory House
Ден без спорт, е като ден без алкохол при алкохолиците -![]()
Извинявам се, guardianangel можеш да си поплачеш.. :/
Dr. Gregory House
Можеш да си много невнимателен в думите си към другите.
Аз от къде да знам, че момичето ми, го е отрязало ве...
Да не сваля влюбени девъчки друг път, да не му е тъпо..
//Преди малко разбрах...![]()
Dr. Gregory House
Втори ден идиотско главоболие, което не спира от каквито и да е хапчета. Задната страна на главата ми тупти, а когато кашлям, имам чувството, че ще ми се разхвърчи мозъка по стените. Кажи-речи 20тина дни съм болна, писнА ми, ПИСНА МИ! Искам да си ударя тъпата кратуна в каменна стена и да се свършва вече с тая работа. Досадници! Досадници евриуеър. Продавам си душата два дни с него, малко разтривка и горещ душ... И се мразя като мрънкам, щото съм болна.