- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Най-после ще спя на нормално легло а не заобиоколена от всякакви гадини,ще ям нормална храна и ще се нарева на спокойствие .Ужасни 3 дена бяха но пък много ще ми помогнат за подготовката колкото и да ми е гадно сега . Нервно ми е нетърпеливо искам да разбера дали ще мога да замина и вярвам че ще бъде страхотно и много вълнуващо.
Свежарско ми е, сама съм вкъщи, надула съм музиката и доброволно почиствам всички стаи.
Боже толкова ми е странно след това, което се случи. Изобщо не го очаквах. Странно-щастливо-раздразненоченямадасеповт оривероятно ми е...
3 дни до рождения ми ден. Всички пазят тайна около мен. Полудявам!
Не знам какво искам. Не знам кого искам. Не знам къде искам...
Адски много искам да се наспя. Вече дори това щом не ми помага да заспя не знам..
Дори когато не съм била в настроение не спя, а сега съм що-годе.. а не мога
Раздразнителна съм всъщност .. ама то ми е по природа.
Ще ми мине, поне съм позитивна и не си слагам нищо присърце отдавна вече!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Йеееей след седмица ще си видя милото <3 Не съм го виждала от 2 месеца
Направо нямам търпениееееее![]()
Ненененененене! Заминавам да лягам! Не стига, че в реалния живот имам сюрпризи, че и тук.
Бойкот! Сън!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
https://33.media.tumblr.com/81cc4c29...23nho1_500.jpg
Хахах, ще ми се. Иначе още ми е криво, по-криво от обикновено даже. НО съм горда от себе си, щото най-нервния човек покрай мен ми каза „кривотийо“. Все пак е некво признание, нале? Хах. Все тая, дано след малко сладко и някоя цигара се поизправя, че... незнамквоставаоколоменпро сто. Някво такоа... вървя на зиг-заг и се бутам в некви коли и хора, спъвам се на правия път и така.
бааахти яките дни...така се прави рожден ден - 10 дена
да видим какво ще стане след първи...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
'Баси якият ден, а даже не съм правила нищо кой знае какво. Ама някакви там малки подробности правят всичко прекрасно. Между другото се замислих колко яко наистина щеше да е, ако имаше такива "групови" фитнес тренировки и инструктора върши работа на координатор кой и кога да ползва уреда.Та дори се запознах с една мацка, въпреки че точно тогава ме се наложи да избягам набързо, ама какво да се прави като ми свършиха сериите там. Нищо, следващия път. И като цяло тренировката беше супер яка, много си се радвам.
Ама нещо започна да ми омръзва от хора, които не знаят какво искат. И онази шибана подробност все се появява отнякъде, колкото и да я подминавам. Все пак не тогава ми е казал, че не знае какво иска. Съвсем други ми ги разправяше тогава, въпреки че го попитах около 20 пъти. Използвах неговите думи, как да не се ядосвам, че той сега не е сигурен в тях. Чакам деня, когато ще ми минат тия променливи настроения и отново ще съм си нормално. Никак не е яко така.
И ако плановете ми за утре се провалят ще се ядосвам. Много. Много!
Обожавам как заравя нервно пръсти в косата си, когат' го дразня. Боже, този човек е по-сериозен дори от мен! Приема всичко, което казвам буквално. Обичам как присвива зелените си очички /имитира ме/, когато разбере, че само се закачам. И след това...Оххх. Поваля ме. Целувки. Тук, и тук, и тук. Малки. С върха на устните. О, как мразя да ме гъделичка! Знам защо го прави. Коремът ми е вече заголен. Изведнъж всичко става много бавно. Смехът секва, дишането ми застива. Дрезгавината на гласа му... А после... Ехх ((( ;
Днеска ми е много крив ден...Всичките ми планове пропаднаха, не можах да си платя телефона, да отида до щанда, цял ден се разправям с напълно неадекватни хора и накрая както се очертаваше супер работен ден, се оказа пълен шит...В утрешния ден има хляб обаче...Утре да обявят Ди Мария за футболист на Юнайтед, най-накрая да се засечем с девойчето от щанда и да успея да събера кураж и необходимия набор от смислени думи и да стане там нещо, някой друг договор на работа и за финал, Юнайтед да спечелят размазващо мача...keep dreaming
>>DjBelev<<
След 90+ квартири най - сетне намерих нещо, което да ми хареса, бях се отчаяла.
Онази искам да се разкара, безкрайно ме дразни как не си мърда четирибуквието, но ми дава акъли. Нека да намери тризонет, на пресечка от университета, морски изглед, обзаведен, с включени към наема интернет, иконом, ток и вода за 80 лева на месец. Късмет ѝ пожелавам, а междувременно да не ме занимава със себе си. Докато той... I wanna do bad things with you.
Ей, това е да станеш в 7 ч. за изследвания и да си изпиеш хапчето за хормона... Как може да съм толкова разсеяна?! Като никога за мен... И последна седмица на работа, което е може би единственото радващо ме нещо в момента.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ще тегля една майна на тоа олигофрен вече. Как ме дразни. Жалко лол. В офиса слушаме пендулум и продиджи - сао дет е много тихичко и то ми се разваля кефа.![]()
Една камара хора се изсипаха за глупавите купони, ще кажеш, че не знам.. Златни, Златни! Топли парят!
Защо я сънувах? Сънувам човек, който познавам от скоро и нямаме ник'ви взаимоотношения по сложни от здравей, здрасти и да пийнем по кафенце, с компанията.Не е нищо особено, нито физически нито мисловно. Предложиха ми много хубава оферта и сигурно ще я приема.. мисля, че от това имам нужда. Тренировките вървят епично! Чакам да стане 12 да изляза в почивка да хоа да вида мойто дзвер. Утре сигурно ще си вземам кученца, тя ш дое с мен!
Мбаа ае
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Оставям всичко вече. Нямам нерви да се занимавам. Просто ще го оставя, без да "слагам граници". Хах... Точно на мен да го каже, при положение, че има пълната свобода да прави каквото пожелае. Ама до тук бях с обясненията, просто започвам да си живея по моя начин, без да имам угризения, защото просто не заслужава да се съобразявам до такава степен с него. Интересно е как не може да оцени всичко, което му давам. Но знам, че вече ставам досадна с това да му обяснявам постоянно къде греши. Явно не разбира или по-скоро се прави на луд, защото така е по-лесно. Whatever... Няма да се ядосвам! Няма да се ядосвам! Поне измислих как да оправя едната каша и май ще се подредят някак нещата. Ще я карам по-спокойно, ще ида на Гребната после сама, за да разпусна и всичко ще е ОК.![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Жалък е, жалък! Ако това, което научих току-що е истина, съм наистина потресена. Не искам да го виждам. Ако ми се появи пред очите, просто...
Имам чувството, че нещо ужасно се случва с главата ми. Кви са тия сънища?! Почвам да се сбърквам на макс... Днес става точно месец, откакто не съм си виждала пандичката. Липсва ми ама евентуалн май месец.