.
Затворена тема
Страница 41 от 367 ПървиПърви ... 313738394041424344455191141 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 001 до 1 025 от общо 9154
    Мега фен Аватара на galaxy29
    знаете ли защо кулата в пиза е наклонена? дарктемплар се блъснал в нея
    а знаете ли какво отчитат радарите, докато дартемплар плува - обект с размерите на кит

знаете ли защо ива е тъпа? дарктемплар и изял мозъка

знаете ли защо затвориха софия ленд?????????????????????????? дарктемплар се роди и хората просто взеха предпазни мерки

Супер фен Аватара на mayaaa
    Омръзна ми да спамя темата със сдуханите си мнения, ама не мога да се правя, че нищо не ми се случва. Не съм от камък, по дяволите.
    Как да не боли, като вървяхме по същия път, минахме покрай същата пейка, бяхме на същата спирка... И вместо да иска да прекара повече време с мен, предложи да си тръгваме. Вместо да седнем на пейката и да го чувствам близко, да го чувствам до мен, да я подмине без дори да я погледне, в мълчание, без да си казваме и една излишна дума. Вместо да ме хване, да ми стисне ръката, това стискане, с което ми казва, че ме разбира за неща, които не разбирам себе си, да си върви съсредоточено по пътя без дори да ме поглежда. И кулминацията, разбира се. Вместо докосванията, вместо прегръдката, вместо опита да ме придърпа за целувка в последния момент, която така и не се получи напълно, защото почти си изпуснах автобуса, но въпреки това беше най-прекрасната за цялата вечер, вместо това да получа жалко подобие на прегръдка, нищо общо с тази от предишният път, нищо общо с приятелска даже и дори нямаше да се осъществи, ако аз не бях посегнала да го прегърна, ако не бях аз, той щеше да се задоволи с жалкият "поздрав", който ми се струва прекалено безличен дори и за някои не до толкова близки приятели.
    И това след всички неща, които ми каза тогава, след като не ме е виждал 15 дни и знаейки, че няма да ме види още толкова най-малко. А въобще ще се виждаме ли от тук нататък, дори не съм сигурна. До кога да чакам да решава какво чувства. Едно докосване, едно единствено щеше да ми е достатъчно. На спирката едвам се сдържах да не се разплача. Не може човек, който чувства нещо да се държи така предвид времето, в което не сме се и няма да се виждаме. Знам, че казва, че не знае какво чувства, но нали го виждам, АЗ знам какво чувства. Все си мислих, че те като си тръгнат ще направи нещо или поне ще ми каже. Чак се учудих, че те наистина си тръгнаха по-рано от нас двамата, като нагласено беше, ама не... До последно си мислих, че ще направи нещо, поне като ми идва автобуса. Нещо, с което да покаже, че му пука, каквото и да е. И той ли ще е човек, който става част от живота ми за кратко и после се откъсва, заедно с парче от душата ми. Но всичко беше толкова перфектно тогава, идеално, невероятно, преобърна всичко в мен. И за двамата значеше много, казахме си неща, за които не сме и предполагали. Но ето, сега пак сме си никакви. И поне още да ги имаше онези непринудени чатове от преди това, но уви и те се изпариха. Няма го вече "здр, как си" след такъв ден, няма ги random ебавките, нищо няма.
    А и с тях всичко се провали. Специално му казах, както и на другите, че много искам да се видим преди да замина, да ги имат в предвид тези два дни, а и от колко време не сме се виждали, дори не помня последното ни излизане и да ми каже, че го мързи да отиде до главната и че вече си бил направил уговорка. Много мило. Той хубаво ми се извини, ама какво очакваше? Да му кажа "нищо, няма проблем, ще се видим като се върна" ли? Нищо е, че го мързи да си домъкне задника, да ме види, а уж за голямата приятелка ме имал. Идиот! Те и другите двама горе-долу подобно го направиха, ама една идея по-добре бяха все пак.
    И какво, за с голямата воля ли се имам? Издържала съм някакви си жалки 3 тренировчици във фитнеса на седмица в продължение на няколко месеца. Голяма работа. Нямам воля да се накарам да си докосна лекциите по информатика, да не говорим, че сигурно и повечето научено миналата година съм забравила. Сега какво ми е оправданието? Че нямам време? Че не знам от къде да уча? Че какво? Какви ще ми ги роди съвестта? Лигла. Айде сега, дъни си се, ти си си виновна.
    Ох, наревах се тая вечер, ако не друго. От колко време на ми се е случвало да попадам в такива етапи, ама на. Разбита се чувствам, раз-би-та! И трябва да ставам след 5 часа, а аз седя по нощите за да си изливам драмите в няк'ъв форум. Дано поне да спя нормално една вечер.

Много ми е весело! Супер добре си изкарахме тази вечер! И в миниатюрният ми апартамент е пълно с куфари, които са навсякъде!
    Хахахаха, а той се скъса да води разговори насън с приятелката си, ще се пукна от смях. Готино е да си the last one standing. Още не ми се спи. >w<
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    знаете ли защо ива е тъпа? дарктемплар и изял мозъка
    виж какво, малко досадно същество. единственото закръглено (закръглено тъпо) и малоумно нещо тук са нескопосаните ти дебелашки шеги. направи си услуга и спри да се занимаваш с хора, които не искат да се интересуват от незначителното ти съществуване.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    ахахахахахаха
    лололо
    Павлета е в серия :Д

пък супер мързелашки беше вчерашния ден, дано днес да свърша нещо полезно :/

Мега фен Аватара на Dagichka
    някои се взеха много насериозно май

на мен ми е добре, само че как е възможно да сънувам такива неща бе?? само Криско не бях очаквала да се пръкне в съзнанието ми :дд мислех си малко преди да заспя как те двамата са в един и същи клуб на парти в момента, ама.. здраве да е, стига съм ги мислила, с единия пътищата ни се разделиха преди почти месец, с другия милия дори не съм се виждала още :д

Супер фен Аватара на mayaaa
    Блях. Очите ми са толкова подпухнали, че сама си се плаша като се видя. И не се наспах. И трябва да ходя да правя няк'ви простотии.
    Едит: Да продължим сутринта с малка пищяща лигла, която тича наоколо и иска всички да й обръщат внимание, разглезена до крайност и малко ревящо бебе което не се спря да пищи и през половин час да иска я храна, я вода. И да ми бутнат фотоапарат в ръцете, та да обикалям и да снимам цялата тази простотия. Нямам, ама никакъв майчински инстинкт. Ако трябваше сама да прекарам 20 мин с едно от тези двете щях да се хвърля от някъде сигурно. Пък и бебе като бебе, какво толкова му се радват. Яде и реве.
    Ама, изключвайки шибаната сутрин и малките досадни изчадия, взе да ми се пооправя настроението. Наревах се вчера, мина ми, ся ми е просто едно такова изнервено, ама не ми е гадно. Чудя се дали да не й пиша на нея да се видим, ама май ще пропусна. Ще обикалям, ще си купя книга, ще се занимавам с някакви простотии и това е. Утре се уредих. Сутринта на тренировка и после на интервюто със студента. Интересно ще е.
    Последно редактирано от mayaaa : 08-31-2014 на 12:08

Супер фен Аватара на Jaune
    Как може да ми звъни в седем сутринта, неделя, ПО ФЕЙСБУК, защото "тр да говоря нещо с теб". Ама какво е това нещо, бе, уважаеми, че ми прекъсваш крехкия сън, а на всичкото отгоре като те питам, не ми отговаряш. Абе аз май съм обречена все на психари да попадам. А тоя дори не съм го включвала в сметките. И ако си мисли, че ми прави няк'во впечатление, като сваля най-добрите ми приятелки, нць. Аман.
    Така, като изключим това сутрешно премеждие, и факта, че нито си ползвам картата за фитнес, нито си оправям ноктите, нито превеждам: или вкратце, не правя нищо от нещата, които е препоръчително да правя, най-накрая зачетох нещо интересно, пия си кафенце... живот си живея. :Д
    После ще тренирам със сигурност, дори да не отида на фитнес, казах!. И ще си оправя ноктите, а пък по-после ще ходя на София Диша да се окултуря малко. Уж.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    И аз ще дишам, може да се засечем някъде (:

Аз със сигурност ще ходя на четенето, което започва в седем, ама иначе може и другаде да се видим :Д

Супер фен Аватара на tireheb
    дойде тоо изпит, аз доникъде не съм я докарал
    тъжно
    дейба

Мега фен Аватара на Lilanda
    Откакто не съм на работа, денят ми е суууупер празен. Снощи психясах, в момента продължавам да психясвам заради това, но съм в по-лека фаза.

Разговорът ми с нея ми помогна ужасно много. <3 Както никога. Чудя се дали да не си замъкна гъза натам към 5-6, ще го изненадам, ако не друго.

Мега фен Аватара на babity
    Тъпо парче съм си, тъпо ще си умра, майна. Зле ми е, спи ми се, а не мога да заспя, сама си го навирам до сливиците, рия си в старите лайна и на всичко отгоре нямам никакъв отговор. Найс, а?!

за пореден път нямах ключове и ми се наложи да отварям с лична карта, усъвършенствах се вече :д

моята си песен : ))

Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    някои се взеха много насериозно май

на мен ми е добре, само че как е възможно да сънувам такива неща бе?? само Криско не бях очаквала да се пръкне в съзнанието ми :дд мислех си малко преди да заспя как те двамата са в един и същи клуб на парти в момента, ама.. здраве да е, стига съм ги мислила, с единия пътищата ни се разделиха преди почти месец, с другия милия дори не съм се виждала още :д
    как може да сънуваш тоя сопол
    сънувай мен
    пожелавам ти го

Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    Как може да ми звъни в седем сутринта, неделя, ПО ФЕЙСБУК, защото "тр да говоря нещо с теб". Ама какво е това нещо, бе, уважаеми, че ми прекъсваш крехкия сън, а на всичкото отгоре като те питам, не ми отговаряш. Абе аз май съм обречена все на психари да попадам. А тоя дори не съм го включвала в сметките. И ако си мисли, че ми прави няк'во впечатление, като сваля най-добрите ми приятелки, нць. Аман.
    Така, като изключим това сутрешно премеждие, и факта, че нито си ползвам картата за фитнес, нито си оправям ноктите, нито превеждам: или вкратце, не правя нищо от нещата, които е препоръчително да правя, най-накрая зачетох нещо интересно, пия си кафенце... живот си живея. :Д
    После ще тренирам със сигурност, дори да не отида на фитнес, казах!. И ще си оправя ноктите, а пък по-после ще ходя на София Диша да се окултуря малко. Уж.
    а аз съм си харесала един и преди няколко дни разбрах, че се инт от зодии ;/////////////////////////////////////////////

^A, не, тоя не съм го харесала. Кво лошо има, че се интересува от зодии? :ДД

представям си да ме целуне и да каже ''бтв това движение на езика ти е типично за твоята зодия"
    не е ли достатъчно лошо ;/////

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Хубаво ми е покрай него.
    maDamn

Охх охх още малко и ще си го видя и гушна

А той ме е носил 2 км на рамена чак ми стана неудобно от приятелката му .

или всъщност не защото тя е тъпа .. и го тормози .
    Последно редактирано от girlwithblueeyes : 08-31-2014 на 19:51

Супер фен Аватара на weheartiit
    Отблъскваща.
    Дано отношенията ни си бъдат добри,надявам се всичко вече да е точно.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Хубаво ми е покрай него.
    Това.

Не може да съм толкова обсебена. Знам, че е права, но не мога да спра да мисля за това.

Горе-долу така: http://youtu.be/kxhvgsuxB-k

едит: От няколко дена насам слушам само неговата музика. Пфф...
    Последно редактирано от Lilanda : 08-31-2014 на 16:15

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си