- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
тука вкъщи от 2 дни ми разправят, че им изглеждам по-висока
реших да се премеря и какво да видя - 166см :Д а доскоро бях 162
смях :Д
:с
това е от западноевропейския въздух
пък вече наистина нямам търпение да започнем, не знам 20 дни как ще издържа
и също така пак ми дойде музата за сладкиши и започвам да се вихря на работа
и си купих черни гуменки от hm за 25 лв, приличат на ванските, но сигурно ще издържат повече
то се е видяло, че за конверс скоро няма да имам пари, пък отдавна си ми трябват черни гуменки
обадиха ми се, утре ще съм учителка
до края на седмицата де
необяснимо защо обаче ми е звееееерски криво
бе необяснимо, необяснимо... колко да е необяснимо
ма аз съм си виновна, щото много мисля и много се чудя, и много драматизирам, и усложнявам, и въобще съм тъпа и точка край
не се обяснявай мн мн, ми се вдигай от люлин и идвай да се правим на умни
павлета, песната си я знаем, хубава е
току-що осъзнах, че вече не се чувствам болна и изтощена и това е прекрасна възможност да се отбия в рокенрола :Д
и не пия антибиотик, което значи, че ще мога да пия най-накрая :Д
https://www.youtube.com/watch?v=pquhYpGHrlw
but uh oh, I love her because she moves in her own way
https://www.youtube.com/watch?v=t8J2DqD2YpI
как може да съществува толкова абсурдна песен
Аз па съм на една малка водка със сок. Ма не ми се пие. Докривя ми нещо, замръзнах, гладна съм, останах без батерия. Давам си полагаемото, ако го искаш. Само ела до Русе да си го вземеш. :д Тука от некфа кръчма из ши*ания квартал се разнасят разни сръбски глупости, чак ми се повръща. Пфф.
Французин ме учи да свивам цигари! :Д чувствам се повече от въодушевено и щастливо.
как как може да е такъв, едвам го понасям на момент, а ми е баща![]()
![]()
![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
ох, понякога са страшно несериозни
преди 40мин:
-аре в рокенрола, кво мислиш
--о, да, супер навита съм, аре 11 и нещо
-ок, 11:30
преди 2мин:
-еми не, сега не ми се излиза
неорганизираност
хубаво ми е. майка ми е такава параноичка и е прекалено грижовна, но това е тооолкова сладко. влюбена съм в чантата и портмонето. лъскава, изискана, мека кожа. обожавам този мирис <3
Форумът напоследък ми е доста еднообразен и скучен и започвам сериозно да се замислям дали и на мен не ми е време за бенефис.
Welcome to the Jungle...
О, той е такъв. Аз осъзнавам, че е настъпил моментът, в който този форум няма какво да ми даде вече. Бях си дала една почивка от три месеца, просто не ми се влизаше, обаче сега бях болна и имах мега много време, не знаех какво да правя и пак се озовах тук, но честно казано, не виждам какво ще ме задържи дълго.
Все повече ми липсват интригуващите спорове и дискусии и се чувствам все по-дърт за аудиторията тук.![]()
Welcome to the Jungle...
Когато някой ти каже, че всеки, с когото си пишеш, ТРЯБВА да се чувства поласкан и едва ли не леко благословен. Ами аз такова... А, И ОСВЕН ТВА СИ МЕГА ЯКИЯ ПИЧ! ДА!
Хах, шлядкиша ми той. :333 Много мило и сладко ми стана.
it's all gone...
ебах му и живота, защо толкова време ми е трябвало да се осъзная...искам да е при мене за шибан половин час, ама няма...как съм успяла да се лъжа 4 години...а той си вярва, че още 20 ще съм при него...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
За пореден път се убедих, ще животът е шибана кучка и винаги измъчва и тормози най-незаслужилите. Дано всичко при нея се оправи.
Много скоро ще стигна до момента, в който ще отправя предизвикателство в стил Йожен дьо Растиняк към живота.
Welcome to the Jungle...