- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
( :
невероятно как аз съм виновна, а успявам да постигна своето, че дори да ми се извинява ^_^
официално вече е решено и споделено крайното ми решение с родителите, че няма да е медицина, а се преориентирам в IT сферата. и баща ми реагира нормално, както никога
абе като цяло, everything went better than expected
Много ми стана мило днес с дечицата...Мисля, че добре се справям.
Пък другото, нека се върна.
Ремонтните дейности се объркват. Естествено, като толкова бързах да се радвам.. просто се чувствам страхотно (:
Поне утре ще си отпочинем хубаво, отдавна не сме се събирали компанията, а сега даже повод имаме ;3 и то където започна всичко <3 това ме крепи!
И дано да си намеря рокличка утре ;(
Еххх момченце...мaлко се пресилвa aмa е симтягa жaлко че нямa дa му се получи.
A утре с него ще си нaпрaвим пикник <3
Grrrrrrrrrrrrrr, много я мразя тая!!
Че чак и се натресе снощи в компанията!! Кучка!! Да не би да очаква да види някого?! Ха, не е познала!!
Все още се чудя с тоа ръст и походка как е минала през толкова много мъже... Добре, де, ръста не е такъв проблем. Походката. Това е.
Мразя бивши, които пробват да поддържат приятелски отношения!! Идва ми да ударя нещо.
Имам само една цигара вкъщи. И малко съм я поразкъсала. Без да искам.
И все пак не бие нервите с онази.
Тъпото е, че технически нямам основа да се нервя. Но май съм си такава.![]()
Най-отвратителното кафе, което съм пила!
Толкова хубаво си бях заспала тая нощ... Даже сънувах някакви сънища странни и безмислени. Такъв дълбок сън не ме беше повалял от месеци сигурно.
Чувствам се добре днес, въпреки, че алармата ме събуди и ще тръгвам на работа след малко. Денят е хубаво студен!!!
Покажи на тия хора
Как са ковриш
Как са селфиш
Как са тагваш
Колко са излагаш
Наспах си се хубавко тая вечер, само през нощта към 2 някъде се събудих, щото ного ми се пиеше миринда мандаринка, ммммм и пак си легнах, сега си пия кафенцето и после на разходкааа
Последно редактирано от TheDevilInMe : 09-13-2014 на 07:12
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Бивам. Тези дни нещо не влизам във форума, с доста неща се занимавам и почти не седя вкъщи, което е страхотно, защото вкъщи ще седя, ще лежа и ще се затварям в себе си. Не мога да се оплача, не ми е (много) зле, но не се чувствам и прекрасно. Еми.. да, тръгва ми се вече, искам разнообразие.
На предела си. Намирам се в един от най-тежките периоди от живота си. Избрах да мисля, вместо да чувствам и виждам. Преглътнах сума неща, защото мислех. Еми повече не мога. Не мога да променя начинът, по който ме кара да се чувствам и независимо какво мога да загубя, се отказвам. Искам да съм сама. Предупредиха ме, но явно това е начинът да имам човек до себе си. Или по моите правила, или ще бъда сама. Мноооого дълго. И всъщност тази алтернатива никак не ме плаши.
Вчера я понапих, ахахаха. За германка, хич не държи. Но най-накрая се отпусна пред мен и ме гушка и такива работи, беше супер. Ще я видя след 40 мин. интересно ми е как ще се държи.Вчера така се пръснах на headphone партито и след това на БГ партито. Пуснаха всички чалги, които знаех и се раздадох на макс, ахаха. Пък и водката си я биваше, не беше лоша.
Малеее така да си падам по нея.... Не ми се е случвало от доста време насам.
След час и поволина вече ще е тук! ОХ, БЕ!Личния ми душеприказчик е той. Ей сега се обличам и хапвам, поочовечвам се малко, рисувам се и отивам да го взема. Ще се пие днес! Обичам.
нещо ден за равносметка ми е. то нормално преди рождения ден да се замисля какво изживях, нещо като втора нова година е :д
спокойно ми е, много ми се яде торта, ама ще изтрая до утре :д трябва да се стегна и да се приведа във вид, нищо че няма да излизам никъде, все пак скоро се почва лудницата и ще ми дойде нанагорно, ако не се подготвя :д
и малко ми е носталгично, ама.. "не плачи, защото е свършило.. усмихни се, защото е станало!' :3
Тъпо. Отблъсната и пилееща си напразно енергията. Ежедневните неща все по-малко ме интересуват. Да видим дали скоро ще се събудя за новостите.
Много ми е изнервено.
Хич на бивам.![]()
Муха да бръмне и полудявам.
Главата ме боли. Сякаш съм в някъв филм. Мъчи ме една мисъл,ама как да ида при тоя крокозъбел. Пак няма да ми даде направление.
Да живее хубавата музика.
Да живей !!
Зле ми е. И физически, и психически. Кат' няма ташаци да ме остави, ще му свършим и тая работа. Само дано днеска си намери време за това, защото не искам да се протака повече. Искам само две неща - сила и спокойствие за да изтърпя к'вото има още. А довечера може и да се възнаградя с ново мръвче.
Преяла, недоспала...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!