.
Затворена тема
Страница 61 от 367 ПървиПърви ... 115157585960616263646571111161 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 501 до 1 525 от общо 9154
    Цитирай Първоначално написано от AngelBelchev Виж мнението
    Мда, прецакаха ми се плановете заради родителите на едно момиче
    Строги родители?:Д

Он-Стрaхотнa рaботa свърших днес,подобрих си и времето нa бягaне и нaбирaниятa и ще могa дa зaпочнa пидготовкaтa си зa тaм вече.Релaксирaм мaлко и чaкaм моят пич дa идвс дa ядем вегaн слaдолед<3

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ( :

невероятно как аз съм виновна, а успявам да постигна своето, че дори да ми се извинява ^_^

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Уф криво ми е

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    официално вече е решено и споделено крайното ми решение с родителите, че няма да е медицина, а се преориентирам в IT сферата. и баща ми реагира нормално, както никога
    абе като цяло, everything went better than expected

Супер фен Аватара на Jaune
    Много ми стана мило днес с дечицата... Мисля, че добре се справям.
    Пък другото, нека се върна.

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Ремонтните дейности се объркват. Естествено, като толкова бързах да се радвам.. просто се чувствам страхотно (:
    Поне утре ще си отпочинем хубаво, отдавна не сме се събирали компанията, а сега даже повод имаме ;3 и то където започна всичко <3 това ме крепи!
    И дано да си намеря рокличка утре ;(

Еххх момченце...мaлко се пресилвa aмa е симтягa жaлко че нямa дa му се получи.
    A утре с него ще си нaпрaвим пикник <3

Супер фен Аватара на leadyflame
    ...и нека цинизма бъде с мен! Добре беше.

Супер фен Аватара на leadyflame
    Кур.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    пльоснато на таймлайна ми http://www.goguide.bg/koi-kakvo-zash...EJDA-IZ-SOFIIa
    ужас.
    кое му е ужасното ? имам бивша съученичка, която 'работи' там и си мисля, че са готини хора, а и чужденците остават с добро впечатление от разходките ?

Супер фен Аватара на per-dead
    Grrrrrrrrrrrrrr, много я мразя тая!!
    Че чак и се натресе снощи в компанията!! Кучка!! Да не би да очаква да види някого?! Ха, не е познала!!
    Все още се чудя с тоа ръст и походка как е минала през толкова много мъже... Добре, де, ръста не е такъв проблем. Походката. Това е.
    Мразя бивши, които пробват да поддържат приятелски отношения!! Идва ми да ударя нещо.
    Имам само една цигара вкъщи. И малко съм я поразкъсала. Без да искам.
    И все пак не бие нервите с онази.
    Тъпото е, че технически нямам основа да се нервя. Но май съм си такава.

Супер фен Аватара на Jaune
    Тва е. Днес е денят.

Мега фен Аватара на xoxi
    Най-отвратителното кафе, което съм пила!
    Толкова хубаво си бях заспала тая нощ... Даже сънувах някакви сънища странни и безмислени. Такъв дълбок сън не ме беше повалял от месеци сигурно.
    Чувствам се добре днес, въпреки, че алармата ме събуди и ще тръгвам на работа след малко. Денят е хубаво студен!!!

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Покажи на тия хора
    Как са ковриш
    Как са селфиш
    Как са тагваш
    Колко са излагаш

Наспах си се хубавко тая вечер, само през нощта към 2 някъде се събудих, щото ного ми се пиеше миринда мандаринка, ммммм и пак си легнах, сега си пия кафенцето и после на разходкааа
    Последно редактирано от TheDevilInMe : 09-13-2014 на 07:12
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на Colouring
    Бивам. Тези дни нещо не влизам във форума, с доста неща се занимавам и почти не седя вкъщи, което е страхотно, защото вкъщи ще седя, ще лежа и ще се затварям в себе си. Не мога да се оплача, не ми е (много) зле, но не се чувствам и прекрасно. Еми.. да, тръгва ми се вече, искам разнообразие.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    кое му е ужасното ? имам бивша съученичка, която 'работи' там и си мисля, че са готини хора, а и чужденците остават с добро впечатление от разходките ?
    а, мои си неща

но пък той каза, че интервюто е доста посредтствено
    Последно редактирано от Ewok : 09-13-2014 на 07:19

Мега фен Аватара на babity
    На предела си. Намирам се в един от най-тежките периоди от живота си. Избрах да мисля, вместо да чувствам и виждам. Преглътнах сума неща, защото мислех. Еми повече не мога. Не мога да променя начинът, по който ме кара да се чувствам и независимо какво мога да загубя, се отказвам. Искам да съм сама. Предупредиха ме, но явно това е начинът да имам човек до себе си. Или по моите правила, или ще бъда сама. Мноооого дълго. И всъщност тази алтернатива никак не ме плаши.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Вчера я понапих, ахахаха. За германка, хич не държи. Но най-накрая се отпусна пред мен и ме гушка и такива работи, беше супер. Ще я видя след 40 мин. интересно ми е как ще се държи. Вчера така се пръснах на headphone партито и след това на БГ партито. Пуснаха всички чалги, които знаех и се раздадох на макс, ахаха. Пък и водката си я биваше, не беше лоша.

Малеее така да си падам по нея.... Не ми се е случвало от доста време насам.

Мега фен Аватара на tori
    След час и поволина вече ще е тук! ОХ, БЕ!Личния ми душеприказчик е той. Ей сега се обличам и хапвам, поочовечвам се малко, рисувам се и отивам да го взема. Ще се пие днес! Обичам.

Мега фен Аватара на Dagichka
    нещо ден за равносметка ми е. то нормално преди рождения ден да се замисля какво изживях, нещо като втора нова година е :д
    спокойно ми е, много ми се яде торта, ама ще изтрая до утре :д трябва да се стегна и да се приведа във вид, нищо че няма да излизам никъде, все пак скоро се почва лудницата и ще ми дойде нанагорно, ако не се подготвя :д
    и малко ми е носталгично, ама.. "не плачи, защото е свършило.. усмихни се, защото е станало!' :3

Повече от фен Аватара на Little Monster
    По-безразлично не съм се чувствала.

Супер фен Аватара на paradosou
    Тъпо. Отблъсната и пилееща си напразно енергията. Ежедневните неща все по-малко ме интересуват. Да видим дали скоро ще се събудя за новостите.

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Много ми е изнервено.
    Хич на бивам.
    Муха да бръмне и полудявам.
    Главата ме боли. Сякаш съм в някъв филм. Мъчи ме една мисъл,ама как да ида при тоя крокозъбел. Пак няма да ми даде направление.
    Да живее хубавата музика.
    Да живей !!

Мега фен Аватара на babity
    Зле ми е. И физически, и психически. Кат' няма ташаци да ме остави, ще му свършим и тая работа. Само дано днеска си намери време за това, защото не искам да се протака повече. Искам само две неща - сила и спокойствие за да изтърпя к'вото има още. А довечера може и да се възнаградя с ново мръвче.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Преяла, недоспала...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си