.
Затворена тема
Страница 62 от 367 ПървиПърви ... 125258596061626364656672112162 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 526 до 1 550 от общо 9154
    Спах почти 12 часа, сигурна съм, че скоро няма да ми се случи такова нещо отново. Единствените планове за деня са да измета и да и изпера, чудесно е! Ще си сготвя нещо вкусно днес, ще се намажа с глезотийки и ще си мързелувам.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Задоволително добре. Не можах да си осигуря достатъчно сън тази седмица, дори и днес станах в 8.30 без външна намеса. Все още се адаптирам към семестриалния режим. И съм безкрайно възмутена колко тъпанарски е направена програмата.
    Пийвам си кафенце и подхващам книгите след малко.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Медицина си, нали?

Има една тема Проблемът на красивите момичета. Намини да я видиш

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    Тва е. Днес е денят.
    какъв ден

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    kalpazanka, тъй вярно.
    Епична тема, която следя още от самото й създаване, ама все не ми идва вдъхновение да се разпиша.

И да не е съвсем без хич, ще споделя, че съм зверски гладна.
    You are broken, I can fix you...

Супер фен Аватара на shmatarok
    За година съм се променила адски много и то в не особено положителна посока. Дадох си сметка тая седмица колко съм различна и колко ми липсва предишното ми аз.

Ужасна съм.
    Какъв беше смисълът от всичко и от тая кардинална промяна, след като аз самата съм stuck от всякъде. Не знам какво да правя и не знам как да го правя, толкова неуверена съм станала, не мога да се позная.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Тези дни няма на кой да се оплача малко, та си викам да намина през форона. Всичките ми авери или са заети, или заминаха я за чужбина, я за друг град...или се местят и нямат време...
    Супер ми е скапано последно време, в работата не ми върви вообще, най-зле съм...Постоянно за работа май мисля, постоянно нямам време за друго и за сега работя за никакви пари...Един познат сега започнал работа и заплатата му е 4 пъти повече от моята...и е поредния който ми се хвали с подобно нещо...разбира се, радвам се за тях, но факта, че само аз не мога да си намеря свястна и печеливша работа....Имаше малко надежда да ми потръгне с една мечта...но всичко умря бързо бързо. Супер скапан се чувствам...Имаше малък светъл лъч за успех в любовта...но и там нещата умряха...и сега ми е супер тъпо, защото очевидно нещо ми има...чувствам се сбъркан, не може да нямам толкова късмет в любовта...Отдавна съм се отказал да търся, но от толкова време съм сам, че вече само това ми е в главата...В момента трябва да стоя на една шатра точно пред пейките на който редовно има двойки който се натискат...Това е просто допълнително сол в раната...Но какво да се прави...ясно е, че скоро няма да дойде деня, в който ще има на кой да се обадя и да слушам глупави обяснения, да има с кой да се драча и да дразня и да ми отвръща всеки път...да се гледаме с глупави влюбени погледи като 10 годишни...и всякакви такива тъпотии...

Оплаках се, чао за сега
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Тъпо и хубаво ми е.
    Той е ...всичко, от което се нуждая в момента.
    Прекрасно ми е и се надявам всичко да не е просто една голяма заблуда и убиване на време.
    Кара ме да съм по-добра и се опитвам да го правя.
    Опитвам се да водя някакъв по-различен начин на живот, по-хубав и по-добър, ама не знам до колко ми се получава. Трябва наистина да съм по-внимателна с хората, с които общувам по какъвто и да е начин. Не искам да се подмазвам, за да съм харесвана, трябва да намеря златната среда. Или нова работа.
    И да уча по português ,поне още ми е интересно.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    имам диск на радо шишарката в сенника си

Мега фен Аватара на xoxi
    Прекрасен ден! Толкова пък да ми провървя...
    Щастливо ми е!
    И той е прекрасен! Не просто прекрасен, а най-прекрасният!!!

Мега фен Аватара на trabi_bs
    имам диск на радо шишарката в сенника си

Взех си вана,направих си йогата и се поуспокоих,не ми харесва ,че се караме..така.

Мега фен Аватара на galaxy29
    днес правихме ремонт на фреш бара, боядисвахме и беше много забавно, целите се намацотихме :д
    а пък понеже долният етаж ще се боядисва по-нататък и бате позволи да си експериментираме там и бяхме изрязали шаблони на плодчета и зеленчуци, абе и без шаблони мацахме :д според цветовете, дето имахме, направихме черешки, ананас, ябълка, лайм, домат, праскова, даже и отпечатък от ръката си оставих и се разтече като в досиетата х ахахаха :д
    и братовчед ми преди известно време ме пита "искаш ли цигара", за да ме пробва и аз днес му отвърнах на удара и го избъзиках, казах му "бате, дай една цигара да дръпна за успокоение" и той как ококорено ме погледна хахахха

Мега фен Аватара на SonataArctica
    мамка му

Рaзочaровaнa,тъжнa.Не съм очaквaлa подобно държaние от него.Поне дa си вдигa телефонa,a не дa си пълня глaвaтa с глупости.Искaм просто дa ме гушне,не дa си крещим a той е постоянно.ядосaн,отблъсквa ме от.себе си.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Вчера изкарах супер ден, цял ден бяхме по разходки с моя. Престраших се да карам колата в полуградски условия (в покрайнините). Всъщност имам книжка, а ме е страх да карам, всички ми се смеят. Както и да е. Дано не ми се наложи някой ден да карам сама.

Мега фен Аватара на Dagichka
    както казва любимият ми Пинги "вече близо 30 години, а аз не остарях визуално по никакъв начин" е, аз съм същата
    торта за закуска хохо обичам ги тези дни, обещах си малко неща, пък ще видим
    и ми е малко притеснено за утре, дано всичко мине наред, не беше добра идея да чета форуми, че и снимки на белези да гледам.. :д

Мега фен Аватара на tori
    Тоооооооооолкова ми е прекрасноооооо!!! Пича верно излезе ОГРОМЕН пич и си направихме разбивацията пълна. Разходката беше МЕГА, концерта нямаше равен, а нощта изкарахме по пейките в говорене. И да - прекрасно ми е. Айде още един хубав спомен за това лято. На кого му дреме, че не сме спали, а той е на бач от обяд до нощес?! Доволен е, пищя ми в ушите, че ме обича задето съм го викнала, вика, пя, скача и така. Следващия път аз ще съм му на гости в Софето за някой концертче.

Супер фен Аватара на per-dead
    Баси недоспиването. Тоа уикенд май минава без спане. Снощи се прибрах в 5:30. И се наложи да стана в 10:30. Очите ми са се понадули, гладна съм, спи ми се и мисля, че ще припадна от умора. Радвам се, че снощи се чух с мойто Прешъс. Още малко и ще го гушна пак. ^^

Супер фен Аватара на weheartiit
    Отвратително!
    Трябва да се спра,само се тормозя така защо изпитвам тази завист ...
    Ужасена съм от себе си каква егоистка съм понякога ,но супер тъпо се почувствах вчера,
    защо нещата се повтарят отново и отново и винаги с един и същ край,никога ли няма да си променя съдбата ...

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Сватбата беше УНИКАЛНА. Скоро не бях имала такова приятно изживяване. Денят ми беше дълъг, но изпълнен със страшно много емоции и мина неусетно. Краката ме болят, едвам говоря заради болки в гърлото, но определено си заслужаваше. Никога не съм била най-големият привърженик на сватбите, но се радвам, че бях част от това събитие, струваше си.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Йеее вчера беше страхотно, не се бях забавлявала така от много време. Трябва да се събираме по-често.
    Днес мързел общо взето, чудя се дали да мина през Батенберг, ей така, за подкрепата, ноо май само ще се измъча..

Не може ли един път дa си остaнa сaмa и дa се нaслaдя нa себе си.Нaдявaм се в Япония всичко дa мине добре и престоят ми тaм е продуктивен .
    Боли ме че с него сме скaрaни,липсвa ми aромaтa му,докосвaнето му,липсвa мисълтa дa е около мен.Но в моментa нямaм нужното време и нерви дa го мисля,проектите върху ,който рaботя сa ми приоритет,но вярвaм че този ни период ще отмине .

Как мразя промените не е истина..не искам да напускам това място, където на всяка крачка имам спомени с него, не искам да си тръгвам от този период от живота ми.Не искам да си тръгвам от него. Искам просто да си легна, да заспя и като се събудя да го усетя до себе си и как топло ме гушка. Иска ми се да можех да се върна в началото на лятото и да го изживея още веднъж.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Уча се. Във всичко.

И това ме усмихва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си