- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Еми даааа...веднага входни то какво друго да се очаква! И с тези тъпи промени, не им стигна че ни направиха голямото 15мин ами и допълнителен час ще ми прасват ей така от кеф... ми не няма да ми е мъчно след 2 години, за какво? Пффф...![]()
никакъв късмет нямам(((((( като имам пари нищо не мога да си харесам,мамка му
Кофти е да ти е самотно късно вечер. ;/
Нищо, празна стая, кога ли ще я мебелирам... надявам се най-сетне да е уютно.
Много стрес днес, бе, аман! Ще побелея преждевременно, и без това вече съм започнала! И утре плътно 5 занятия, след което фитнес, след това трябва да тичам до вкъщи да пера, суша и подреждам багаж. Съвсем откровено - идея си нямам кога ще ям утре! Ще се закусва с пилешко и гъби с ориз явно, ама нататък...? А тая седмица трябваше да ми е за проучвания на унита.
Ох, много стрес. Ама си струва! Двамата заминаваме за Мюнхен, ще ги запознавам с майка! Бая повече пари от нужното ще се дадат, ама... кой нормален резервира в последния момент по време на Октоберфест?! И милият леко се е попритеснил май, ама нали не си мисли, че ще ми бяга по тъч линията. Даже да е благодарен, че ще ги запознавам на порции, бащата и сестрата идват чаааааааак след... 2 седмици
Харесва ми да върша организационна работа с него, съвсем бързо, съвестно и неизнервящо го прави, а това е страшно висока оценка по моите критерии.
Ох, добре ми е. Напук на целия стрес, на прането по нощите, на пълния бардак в стаята ми... д-о-б-р-е-м-и-е!
И си взех изпита - недоволна съм от оценката, разбира се, все пак ми е любим предмет, но предвид колко ужасен беше и как решавах примерни изпити в последния момент, съм доволна и на "взет".
хубаво време, мда
Май ще се наредят нещата, hue hue hue.
Ем, не мога да ги разбера тез' девойки, ей.
// Мъжка игра от страна на Лудогорец. Напрежението просто е прекалено голямо.
/// 7 години от смъртта на Р.Дж.
“The Wheel of Time turns, and Ages come and pass, leaving memories that become legend. Legend fades to myth, and even myth is long forgotten when the Age that gave it birth comes again.”
и уместен за състоянието негов цитат: “The Creator made women to please the eye, and to boggle the mind.”
//// Глава 20, Буря се надига. Винаги ще ме кара да се усмихна.![]()
Дано прогнозите на Н. се сбъднат. Многомногомного искам!
Майка ми има имен ден днес и след малко отивам да й избeра нещо. Страшен характер е изградила, на много мъже им липсва нейната устойчивост. Изобщо... каресва ми много добре не защото ми е майка; аз съм сигурно последният човек, който би се повлиял сериозно от която и да е кръвна връзка. Ще се постарая с подаръка, типичното й изражение винаги ме забавлява
.
Мда...
Брат ми мрънка от 15 минути за коментарите на фейсбук приятелите му относно мача снощи.Не разбирам защо се нервира за глупости.
Днес е последният ми неучебен ден и имам сууууупер много работа за вършене. Как да не оставя всичко за последния момент? Това съм аз все пак.
Много мразя да се държа студено, най-вече с хора, които значат малко или много нещо за мен, но като се налага, какво да правя?
Започвам уроците днес и се надявам догодина на 17-ти септември, да съм усвоила повечето неща, даже да не кажа всичко.Пък ако е рекъл Господ и машинка ще си имам до тогава. ^^ Голямото събиране на пари започва.
филмирано ми е. защо ми бавят резултатите толкова бе?
и той утре си заминава, голяма съм патка само обещавам някви неща и накрая дори не се видяхме, а той е голям прекрасник и ме подкрепя винаги :с една истинска прегръдка не съм получавала вече от месеци, не знам другата седмица като почнем кой ще го отнесе, ама ще си порева на рамото на някой от старите ми идиоти от класа ;д
едит: и някви шибаняци ми звънят на домашния от странен номер и само дишат в слушалката и затварят, пфф
Последно редактирано от Dagichka : 09-17-2014 на 11:26
Да закъснявам за лекции, защото ме е гушнал супер силно и да ми каже как ще се оправдая с това, че гаджето ми не ме е пускало да стана?! Е, по-добро начало на деня надали е възможно! Прекрасен! <3
Хапнахме с нея, радвам се че се виждаме по-често. Сега сядам да уча, че на диктовката днес установих, че не знам елементарни думи като...топка?! А и това последното с глупавите португалски възвратни частици хич не го разбрах. Ама то не става хем фейсбук, хем да очаквам да разбера нещо. Тъпаче.
Дано да го видя после и пак да си се гушим <3
eu tenho namorado lalala
/превъртам
Направо Ч-У-Д-Е-С-Н-О
Последните няколко дни карам по цял ден само на солети.
Като се прибера ми идва да изям хладилника.Буквално.
Направих си няколко календарчета и почивката ми е отбелязана с огромни червени кръгчета. Очите ми са все тамСамо броя дните,но времето сякаш е спряло.
2 часа математика
2часа философия
2 часа български
и история
... Нааайс и все зипове..
Вече ми липсва да си лягам в 4 и да ставам в 1..
Днес обаче доста се посмях, дано да не рева довечера.
+ това не можах да се отпиша от клуба по журналистика, г-на ме принуди. Все пак като ме пита защо, не мога да кажа- щото ме мързи да идвам и смятам времето, прекарано тук, за тотално изгубено.
Колата се оправи! Радвам се. Мнооооооооого по-сложно щеше да стане, ако не се беше получило така. Не че сега не е достатъчно сложно де, ама.. да, малко ми олекна.
Колко е хубаво да е есен! Ах, времето е прекрасно!
Иначе съм окей. В смисъл, да.. все тая. Бивам.
От няколко дни не съм писала тук... о.о
Едва трети учебен ден е, а на мен ми се струва тегаво, два дни с 8 и един ден с 9 часа не ми звучи готино. Отделно профила, който си избрах миналата година, е пълна пародия, и не знам как ще издържам четири часа седмично. Хубавото е, че повечето от класа почнаха да не идват и е по-спокойно.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Аз и моя прословут късмет...Аз си знаех, че всичко ще се обърка, още преди да тръгна, но това вече е прекалено. Стана по-лошо отколкото очаквах, че може да бъде. Поне утре съм на училище, та няма да ми се налага да разговарям с онези неприятни лица.
Мда "ще се видим". Кога по-точно? Нямам търпение да разбера дали ще се местя във Варна. Дори и за 1 месец, ще ми е приятно да се откъсна от тази среда тук и да съм си с него...
едит: Пропуснах да спомена, че съм е*ати гадният манипулатор.
едит 2: Поне се сети, че трябва да ми каже. Това е добър знак, предполагам.
Последно редактирано от Lilanda : 09-17-2014 на 15:24
Дебна да ебна.Ама както съм се наточила... надали.
Супер яко е да не миришеш повече на крави!
И съм станала ебаси свинята и постоянно ми се яде.
Тоя моя... бахти фирата.![]()
Избухнах в смях, когато прочетох заглавието
![]()
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/a/1-lubov...o-dzhentalmen/
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Малко ме е страх, ама не искам да се самоурочасвам. Дано просто ми провърви.