.
Затворена тема
Страница 67 от 367 ПървиПърви ... 175763646566676869707177117167 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 651 до 1 675 от общо 9154
    anonymous895156
    Guest
    тази по биология е пача
    и по руски
    галена продължава с чудесните песни
    морските ми свинчета са лакоми
    довиждане

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Някакъв пич идва при мен във фитнеса:
    - Здрасти, как сме?
    Аз (осъзнавам, че явно се очаква да го познавам и решавам да продължа диалога): Добре, мерси, ти как си, какво правиш днес?
    Той: гърди
    ...
    Той: Абе, имам чувството, че в тоя фитнес половината са на стероиди.
    Аз: Що бе, кой например?
    Той: Ми, ей оня пич с белия потник.

Аз (мислено подскачам, правя задно салто, изтупвам се, бия си два шамара, придобивам сериозен и небрежен вид): Това е приятелят ми, пие само аминокиселини.
    Той: Приятелят ти... въй, въй. Окей, хубаво, аз продължавам, приятна тренировка. (омита се)

ХАХАХА.

Доволно ми е, подредих, влизам за душ и го чакам. Ще перем и сушим по никое време и пак няма да се спи, ама нейсе. Очаква ни страхотен уикенд!!! Усещам как ще опаковам 3/4 куфар багаж!
    Той се е загрижил за срещата с майка, ама мъжки го прикрива, хахахахха :д Ще го изям.
    На думата "потник" ме изгуби.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Изморен...психически и физически...нямам търпение да заминем..3 дни далече от всичко ще ми дойде супер.
    >>DjBelev<<

Повече от фен Аватара на Eagle 123
    Уагагааааа мн ми е кеф, брей че хубава група ми се падна, най-разнообразни характери покрай мен, всичко е тип топ, най-вече бирата .. Мда и 1вата бундеска ;д

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Да става вече 26-ти
    И много ще се зарадвам да престанат с тези покани за парти на първокурсника, защото след четвъртата писва.

Мега фен Аватара на Dagichka
    сънувам най-най шашавите работи. радвам се, че той се прибра успешно и сега се настанява и ала бала, ама ми е тъжно, че не се видяхме. и един растафар не спира да ми пише, хохохо
    добре ми е, навън грее слънце, надула съм си музика, облякох си халата за пръв път, че ми е студено и след малко отивам да си правя мляко с какао = моето кафе! :д

Мега фен Аватара на babity
    Не знам откъде точно да започна. Както винаги има цели, ама пътят до тях нещо ми се губи, та... обърквам се.
    И сууупер много неща трябва да свърша днес, а ме мързи свински и не знам и откъде да подхвана и тях. Предполагам, че едни въздушни китари биха ми подобрили значително следобеда.
    И тря'а да се постарая да се дегизирам като турбофльорца довечера. Аудиторията ще бъде нова.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    дежа вю

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Вижда се края на поредния научен challenge, а като знам, че след 2 седмици предстои нов и ми става лошо.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Изведнъж се оказа, че ми предстои малко натоварен семестър и се притесних дали ще се справя

Мега фен Аватара на Lilanda
    Е такова лапешко изпълнение не съм очаквала от него. Мъж станал на 100 години, а ми прави някакви фасони...Тъпо съм била постъпила, заслужавала съм да започне да се занимава с някоя моя приятелка. Чааакай малко бе, кой си ти да ми казваш какви чувства да имам и към кого? Потресена съм, честно. От всеки друг съм го очаквала, но не и от него. Днес се разминах с най-добрият му приятел и ме беше срам да го погледна в очите, не за друго, а защото не знам на кого какво е разказал. Напомня ми на някои хора, да не кажа, че се държи по същия начин, с мааааалката разлика, че не му отива на възрастта.

Пфф замина си. Човечето ми си замина. ;/ Вече ми липсва. Много, много, много. ;/ Ще се видим скоро...Надявам се.

Мега фен Аватара на tori
    Уморена съм. Уморена съм до толкова, че чак съм неадекватна. Сам не разбирам от какво - дори не съм правила кой знае какво през деня, а се чувствам като премазана. Такава дълга разходка скоро не си бяхме правили с нея, кеф ми е. Много. Като цяло виждам как съм изчистила живота си от всевъзможни боклуци и очевидно те усещат тия работи, защото чест бивам подминавана. А това ми харесва. Освен това приятелите ми са невероятни, да. И ще е хубаво да започна да не се успивам всеки ден за училище, пф. Вчера даже ми беше дъждовен, а не са хубави тия работи. Поне съм щастлива, че за практика съм сложена на мега спокойно място, че даже и с аверчето от класа. Бе, лигав ми е, малко блъска на педалче и е противен, но времето с него върви неусетно и винаги ми вдига настроението. Ей ся си лягам, че едва ли ще оцъкам дори двайсет минути повече в НЕлегнало положение. Пък утре имам кво да правя, не е като да нямам.

Мега фен Аватара на xoxi
    Взех едно от най-трудните решения, които ми се е налагало да взимам. Дано само не съм сгрешила в преценката си...

Петък вечер ми е любимият ден, дори да не съм работила или учила през седмицата.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Продължавам да слушам от хората колко разсеян съм бил и неадекватен, започвам да си мисля, че е истина Определено ми трябва почивка, психически не съм добре. Е не съм луд, но определено давам на късо и не мога да мисля...Дано екскурзията ми се отрази положително, малко почивка на главата. Като се знам обаче, 100% в автобяса ще има някоя готина и времето ми ще мине в чудене дали имам шанс с това момиче. Накрая ще се прибера отново неадекватен и айде скачам и в университета, хептен да омеша всичко
    >>DjBelev<<

Масивна греда тая вечер. Обаче се поздравявам свойски поради факта, че при все липсата на мръвки не съм грам пияна и не съм писала никакви отчаяни смс-и и ник'ви мръвки от съжаление. Йейа! Утре имам тоооооолкова работа....

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Щастлива съм
    Но ако не си оправя режима ще ходя полузаспала на лекции.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Събудих се и се завъртях на тренировка, сега съм в нас пия чай и хапвам, а после цял ден почивка.. Щото довечера ще е ЛЕГЕНДАРНА ВЕЧЕР!
    Мазало ще става, цял ден ще се храня максимално много /в рамките на режима/ и ще гледам да се наспя.. Охх а утре сме на селски сбор И няма да се спи, пък в понеделник съм на работа и после на рожден ден.. мазало ще е.. И от към финанси съм зле, а още 8 дни не знам к'во ще правя.. Май ще ида на гости при брат ми за тоя период..
    Абе айляк е
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 09-20-2014 на 07:08
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен
    "We are glad to inform you that you have been chosen to participate in the closed beta-testing of the Survarium project by Vostok Games."
    Ще си сцепя задника тоя weekend

Супер фен Аватара на weheartiit
    Не желана и пренебрегвана.
    Всичко и всички са до време.
    Егоистка съм,осъзнавам го ,но и аз искам вниманието ,което за жалост не получавам.

Мега фен Аватара на skatew
    Влезнах в някакъв цикъл на полу-учене полу-бездействане и чувствам някаква странна апатия към всичко? Не знам какво става, трябва ми някаква промяна
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Охх а утре сме на селски сбор
    Това малко ми напомня на кмета на Каблешково: "Драги съграждани, моля, изхвърляйте боклука си в края на селото".

По темата: Сънувах мноооого странен сън. Сам по себе си беше нормален, поне за едни малко по-минали времена, но като се събудих, не знаех какво става. В една друга реалност бих казала дори, че това е най-прекрасният сън, който някога съм сънувала. В тази реалност не съм много сигурна, но знам, че се чувствах доста приятно, независимо дали беше сън или не.

Изтървах полета ѝ, защото се успах. -_- В момента трябва да е някъде над тихия океан и да няма търпение да слезе от самолета. Дано да успее да влезе довечера в скайп, за да се чуем. ;/

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Идвам да се оплача.
    Чувствам се красива,изморена и тъжна.
    Снощи ми звънна в 3,за да ми каже,че иска днес да ми направи гости. Станах в 6,изчистих,изпрах,напазарув ах,приготвих се,щракнахме набързо снимки с ония киселяк и се прибрах да му приготвя нещо за хапване. ОБАЧЕ...той се обади да ми каже,че снощи бил пил. МНОГО. И не помни какво сме си говорили,естествено,ама как иначе. Сега отива за риба. И аз си замълчах(както винаги). Знам,че не го прави нарочно. И трябваше да му кажа за уговорката. Ама карай бе,така е трябвало да стане.
    Не,въобще не е вариант да си сам. Тоя апартамент ми се струва като цяло имение. Почнах сама да си говоря вече.
    Зареждам термоса и сядам да решавам тестове.

НЕЙНИЯТ ДНЕВНИК: Днес мъжът ми се
    държи някак странно. Щяхме да ходим на
    вечеря на ресторант. Преди това ходих на
    шопинг в мол-а, с приятелки, и закъснях.
    Мислех си, че ще се разсърди, но той нищо
    не каза. Не успях дори да го заговоря и предложих да идем в едно тихо
    ресторантче. Той веднага се съгласи, само с
    две думи. Питах го какво има, а той само
    махна с ръка и каза “нищо”. Опитвах се да
    разбера, дали проблемът е в мен, но той
    промени темата и каза, че не си струва да говорим за това. По пътя към вкъщи му
    казах, че го обичам, но в отговор той само
    се усмихна и продължи да гледа
    съсредоточено пътя. Защо не ми каза, че и
    той ме обича? В къщи гледахме телевизия,
    но така и не можахме да поговорим нормално. Чувствам, че нещо го безпокои
    и непрекъснато мисли за него. Отидох да
    спя. След 15 минути дойде и той, но не
    беше нежен с мен и дори не ме прегърна.
    Когато заспа, аз заплаках. Не разбирам
    какво направих не както трябва. Защо се обиди?
    НЕГОВИЯТ ДНЕВНИК: Има някакъв шум от
    турбото и не мога да разбера от какво e…

Нямаше как да не го споделя с вас.

Имам супер асортимент за тая вечер, а единственото, което искам за тази вечер, е да пукам шкембе с тонове оцет и чесън.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си