- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
ама и ти си гнусен като те гледам
Сготвих, запалих камината.. отворих бутилката с Вино, само нея чакам..
Има за какво да празнуваме... К'во ми е яко в нас, уютно...
И естествено на целият як ден, все се намери какво да стане лошо. Прееба ми се газовия-инжекцион питах за ремонт, йок не става.. нов 800-900 лева.. честито.. Сигурно ще го взема на лизинг, че на бензин ми изгаря душата тая кола. Кой ме би през ръцете да си вземам аз тая кола.. Хем знаех, че е трудна за поддръжка, хем.. ае ае.. Вместо да си взема некоя кочина с една обикновена газова и да я блъскам и чупя, аз.. тъпак. Първа кола и се изхвърлих естествено..
Както и да е, айде да идва тя, че ще си изям пръстите..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
lo6o mi e от немски вече.
И замръзвам, егати.
![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Не очaквaх дa пaдне толковa ниско,с киселинa ще ме зaливa.Толковa a жaлък,жaлко че не се плaшa от подобни.Щял дa ми зaтвaря устaтa,некa опитa сaмо.
След година и осем месеца дистанционна връзка, нещата си дойдоха на мястото и и двамата сме там, където трябва да бъдем - в София, заедно. По-обичащи се от всякога. <3
А аз съм най-щастливата просто.![]()
Ахаха. Милото то. И аз така виках като учех. :дд За тва пък ми пристигна учебника вчера и като прелистих, се хванах за главата. Боже, аз от колко хиляди години не съм сядала да решавам некфи задачи или нещо?! :ддд
Ного ми е яко - хич не бръсна оня плужек за слива и си гледам кефа. Хапнах си свински, сега ще мързелувам. Доволн съм от себе си, щото си излекувах мързела и изчистих, преди тва изкарах два часа у баба, пък още по-преди пих кафе с нея и тъй. След дългия чат с Животинчето решихме да си направим кафе парти и после да ходим пеша от Русе до София или обратното. :дддд Та тъй.
Маааайко, тази снимка ми взе здравето! Викам си само малко промяна в контраста ще ѝ направя, пък то какво стана накрая. И понеже не ми беше достатъчна цялата тази обработка, ами и се наложи да ѝ оправям размера. Просто..пфф.
Пфах, да е*а тъпата пета глава на ICD-10 и новото издание на DSM.
Пълен миш-маш.
Пфууууу.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Забавна вечер!Утре (по-точно днес) ставам рано и се захващам за работа, хехе.
https://www.youtube.com/watch?v=SsSVcRYh8dE - yeaaaa!
Колко е хубаво да не си на работа!!! Е имам други ангажименти, но какво пък..
Станах, закусих и тренирах, ся се изкъпах.. Оправям се и излизам по задачи, а в 13:00 отиваме на пейнт бол !!!
Мазало ще става... Ако падне моя отбор, ебаси мамата.. 3ма сме с военна подготовка, двама ловци и приятелката, която ще бъде жертвана за общото благо почти веднага..![]()
Ама и те са говеда.. 2ма с военна подготовка и 1 ловец, другите са просто приятели.. ЩЕ СТАВА МАЗАЛЯК!!! Искам и да снимам, ако мога.. таман да пробвам go-pro mode на телефона.. Нямам търпение.
http://listenonrepeat.com/watch/?v=V...hoir_Battle%29
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Неделя.
Прекрасен ден !!!
Събудих се в 9:30, дори направих кафенце, докато той врътна едни бързи сандвичи.
Днес правим сметка да си кротуваме в нас, да си гледаме филмчета и аз да си подготвя компютъра за "компютърен доктор", както обича да казва малката ми братовчедка.Което означава, че ще трябва да си прехвърля дооста нещица на неговия компютър. Днес съм нещо творчески настроена, може би дори ще имам време да обърна малко внимание на блога си, който сигурно вече паяжини има.
Чувствам се като парцал. Употребена. Тря'а да 'зема да ида на лов за его бууст, 'щото...
Искам да знам само как може всички овни са присто абсолютно еднакви. И защо, винаги попадам на овни и кой точно тъпанар е бил тоя 'дето е решил и как го е решил, че овена си подхожда със стрелец. Много ми е интересно.
Тия два почивни дни като че ли ги усетих най-добре от 4 месеца насам. То било голямо блаженство да се излежаваш с книга в ръка, а времето навън да е просто идеално.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Друго си е да спиш точно 8 часа.
Окей, започвам с уроците и се надявам до края на деня да съм приключила с този дял, защото иначе ще се окаже, че 3-те ми часа прекарани в нищоправене са били доста лоша идея. Не че бързам за някъде де, обещах си една година, а са минали едва 11 дена от тогава, през които научих наистина доста. През почивките може да направя някоя друга снимка иии май скоро ще се наложи да реша окончателно кой от двата фотоапарата искам, за да мога да започна да избирам и обективи. Е, в крайна сметка и китовите обективи не са лош избор или поне на тези два модела.
Ех, аз пък все не успявам да си пасна със стрелец, явно съм повреден овен. Иначе ние сме си мега якички, то за тва толко много ни обичат хората. :д
Ами яко ми е - може да ме събудиха, но поне ме събудиха, за да ям. Тъй че работата е хубава. Сега съм си намазала кратунката с домашна силно-подхранваща маска за коса и след малко баня. И после идея нямам. Ма ми е кеф, щото се намързелувах тия дни. Само да имаше кой да ме гушне... Ама единия е в Софето на бач, другия е в Норвегия. Пандата и тя ми е далечко, дейба аз и СУ-то ти... Престъпно далече ми е, нинам.
Днес е неделя, а в неделя какво има - точно така, намаления!
Мисля, че е ясно, че днес ще съм в добро настроение.