- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
https://www.youtube.com/watch?v=nZmhQSNpTJM ei tei i otiwam na 1wi ucheben den
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Беше тъпо. Очаквах друго.
Имам нужда от нови дрехи. Пак. Трябва да отделя малко време тия дни за пазаруване. Поне пари за дрехи имам, нищо, че ми липсват куп други неща. Хах... Ако това компенсираше, би било добре. Ама...тцъ!
Трябва да си седна на задника и да осмисля някои особено важни неща, дойде време за това, а и е наложително.
Тази седмица може и да се окаже интересна. Надявам се поне.
Дали да не замисля една екскурзия извън страната... Май ми се пътува, а и сигурно ще ми се отрази добре. Само трябва да намеря с кого да отида, че сама не е вариант. А приятелите ми са тоооолкова "сериозни"...![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Много харесвам тая част от поста ти.
ОН: Тарададатада! Имах само четири учебни часа, през които въобще не съм се уморила от... нищо. :д Ако до края на даскало го караме така, ще започне да ми харесва там и няма да искам да свършвам. :д Малко по-късно уж ще се виждаме с онова говедце, да видим какви циркови умения владее тоя човек, а пък аз няма да съм баш пасивната - по-скоро ще следвам неговото темпо и ще се правя на слаба женска, която се е изгубила сред тъмнината на огромната, гъста гора. От хора. От чувства. И други подобни филми. Само че аз съм от тия, които спят с винаги заредено оръжие под възглавницата и едно отворено око. Готова съм да стрелям, само за да не падна отново. Иначе хубаво говори, но нека видим и колко му стиска, че без топки накъде?! Няма как той да има билюрчета, а аз - гюлета, нали? Нали.
Иначе довечера имам уговорка за кафе с нея, после мислим да хапнем и тка. Аз още имам куп пуканки в нас и още не съм ги опукала. Свърших си работата на една трета, сиреч купих само един от три учебника. Май нямам много кво да уча, но и да имам, днес ми е мързел и приятели. И той, да. Евентуално. :д
Така трябва!
Прибрах се и нещо ми се скапа настроението.. https://www.youtube.com/watch?v=2ntKgLxgY9s Отивам да тренирам
Хапвам почивам малко и излизам пак по задачи.. :/
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Чувствам се скапана! Учебният ден мина бързо, но мъчително. Чакам мама да се прибере, за да видя какви са ѝ плановете и ако не ѝ се излиза, ще домъкна Р. в нас. Не ме интересува, че ще идва от Бургас.Обещал ми е да спи в нас от 100 години и понеже лекциите му утре /охх, още не мога да повярвам, че вече ми е студент <3/ започват в 8, проблемът да спи в нас и да стане утре в 5 с мен е точно никакъв.
А сега въпросът е книга или сериал. Остават ми още едва няколко странички, а така не ми се иска да я привършвам. ;/ В същото време нямам търпение да разбера какъв е неочакваният край и за какво става въпрос в последната глава със загадъчното име "Бен и Марк". Кхх..
Песен на деня: D2 - Не мога да спра да те обичам
Последно редактирано от Lilanda : 09-29-2014 на 11:09
Вчера изпаднах в депресивно състояние. Добре че беше само за вчера, не знам как щях да го понеса точно сега. Сигурно щях всичко да разваля. Люлин не ми понася. Или пък е съвкупно от всичко. Може би малко изпуших, не знам. Добре че този път си имам него, наистина си го имам, и се събудих без следа от вчерашното сдухване. Миналия път беше нещо ужасно, не искам да изпадам повече в такова състояние.
Тренировката определено ми помогна...![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Октомври ми е
Аз вече знам – октомври е виновен.
Най-хубавият месец за раздяла.
Расте тъга с размерите на спомен,
след който няма как да бъда цяла.
...
Октомври е.Приятелите тръгват.
С последното си слънце ги изпращам.
Сърцето ми – един издъхнал въглен -
пак топли дом, но вече не е бащин.
Оттук нататък любовта е късна.
От кучешки – й стана вълчи воят.
Но мога до припадък да възкръсвам,
защото знам, че всяка смърт е моя.
Откакто го открих , ми е безстрашно.
Не нося даже капчица обида.
Оттук нататък спирам да изпращам.
Октомври ми е . Аз ще си отида.
Ето такова ми е - октомври. Дали, защото съм родена тогава, или защото усещам, че е "най-хубавият месец за раздяла" - не знам. Просто днес открих как да нарека това мое състояние - октомври. Или може би прекалих с четенето на стиховете на Камелия Кондова...:\
Още септември ми е
Аз си знам - септември е.
Месецът на Старта.
Вино пия сякаш съм във Спарта.
Септември е октомври.
Според Миро.
Я налей ми още пиво.
Септември е, а аз пия вино с Бай 'Танас.
Ей, 'Танасе - прееба се.
Чу ли ме ве, педерасе.
Виното недей разрежда
и цигарите недей поглежда.
Септември е, и аз
пия вино в този час.
Можеше и за закуска,
що не свАлиш тази блузка ?
Имаш заложби...
^определено
искам да свършва тоя септември.. много неща ми се насъбраха, много промени и чувствам как ще рухна всеки момент :д
не искам да съм толкова чувствителна по дяволите, ебати филмарката съм :д не всичко е както трябва, самотна съм, изолирана, малко още навлизаща и бъркаща в материала, ама има време бе, ще се стегна. в момента най-силно искам раната да спре да ме боли, повръща ми се като си помисля, ако пак трябва да ходя до болницата.
положителните неща днес - черноушко се завърна и си го галих, спрях по средата на тротоара и си клекнах до него и то милото се разплу и мижеше от удовлствие ;3 плюс че се видях с някои приятни хорица от даскалото ми, купих си лосиона и нямах лекция по физика. ^^
Добре, каза ми, че не иска да сме заедно, а пак пише. Оправи си мислите бе човеко. Аргх.
Сериала ми е много интересен. Трябва да завърша предните, ама много ме мързи да помня кой до къде съм го гледала.
Разбрах къде са изчезнали Сара и Ная (котките ми). Оная пачавра ги е взела и ги е продала. Как може такова нещо? Имам нова, трета котка. За последен път си вземам котка. Ако и с тази се случи нещо, ще убия някой вече. Обаче е голяма красавица. Щях да напиша краставица.. От вчера ми се яде таратор, то затова.
Имам чувството, че спя повече от колкото човек може да спи. Даже сега след 12 часов сън, пак се прозявам и ми се спи. Последния месец ми е дошъл наопаки, много даже.
*сън*
Седя си аз на терасата на припек, ровя се из тубата и чувствам как за пръв път от доста време ми е напълно, ама напълно спокойно и щастливо. Тъпо само, че сополите не свършват и гърлото ме драска, но иначе съм соу гууд. И сега получих енергична вълна и мисля да почистя малко вкъщи ей така, профилактично.
http://9gag.com/gag/a0P50Vz
Чакам го да си домъкне гъза всеки момент, просто нямам търпение да дойде и да го разпрегръщам. Пък и като чух с какъв ентусиазъм каза "Разбира се, ще си взема някои неща и идвам". Не сме се виждали за повече от половин час от страшно много време, а сега имаме цяла вечер плюс утре в автобуса. Чудесно. ^^
Тоя Quip бил голяма работа иначе. До сега работих по някои проекти с него и е сууупер удобен текстов редактор. Направих си и няколко преговора на него и вече знам откъде ще уча от тук нататък за входни нива!![]()
Да го викам за компания беше най-голямата грешка евър! НИКОГА ПОВЕЧЕ! Кой ме би през главата да го викам с мене?! КОЙ?! Аз съм поразена от умствения багаж на бръмбарите в главата ми.
Сърчицето ме боли.
Може ли да си излея душичката? Може,много ясно
Успах се. Станах крива. Не знам защо...просто така.
Стоим си и тя подава разперена ръчичка да хване моята. Помислих,че нещо се е разчувствала. Цунках я. Тя ме гушна. Нищо не разбрах?!?
След минута усетих хубав аромат. Хубав,любим аромат. Хубав,любим,мъжки аромат. Познах го. Хубаво ми стана. Знаех,че ако се обърна ще видя друг човек. И затова просто си стоях и...дишах. Да,ама някой/нещо ме подтикна да се обърна и *БАМ* HEART ATTACK беше той.
Нали беше заминал? Нали не ходеше на такива места? Принципно никъв шанс да се засечем в такава зала. И да седне зад мен?!?
Няколко секунди/минути са ми мъгла. Просто сърцето ми заби,пулсът ускори. Не знам как съм реагирала. Исках да скоча в прегръдките му и да ме убеди,че всичко е наред...от него да чуя,че е добре,че е продължил напред,че е постигнал целите си. Да,ама на..при първа възможност профучах навън.
Той е страхотен,но времето тогава не беше такова. В неговите очи аз съм лъжкиня. Ама аз си се изкарах такава. Как иначе щях да го разкарам?!? Провалих му най-хубавите месеци,повлиях му на изпитите...ако съм на неговото място,нямаше да искам да погледна такъв човек. Ах,как мразя драмите.
Решила съм да ударя една водка тая вечер.
Понеделник!! Мина доста бързо въпреки седемте часа, вече съм по-добре и ако спре да ми тече носа ще съм перфектно. Уж днес щяха да са му готови резултатите ама и утре пак...поне каза,че засега всичко е ок което ме кара да мисля положително. На моменти се замислям как за 3 месеца от абсолютно непознати си станахме толкова близки. Все още помня как излязохме за първи път а сега ми споделя неща,за които никой друг не знае и как нямах никакви очаквания и сега съм влюбена и как дори да не ми личи го обожавам,обожавам му усмивката и как ме нарича...офф разлигавих се ама ми е хубаво!!! Дано 11 клас мине добре, имам желание за учене.
Добре, не мога да се понасям. Не е работа така, просто не е. В един момент ми е прекрасно, перфектно, невероятно с него, а в следващия се чудя дали нямаше да ми е така и с някой друг. Не е правилно да почвам връзка, като мислите ми са каша, ама тоооолкова много неща станаха за 3 месеца, че не мога да асимилирам всичко още. Ама нещо ми опява, че съм била права, нещо в реакцията му и колкото и да не искам едно гласче в главата ми ме кара да се чудя какво ли щеше да бъде, ако това не се беше случило и дали с него щяхме да имаме нещо и как щях да се чувствам... И колкото и да си напомням, че сме супер различни и щеше да излезе точно едно голямо НИЩО, пак не успях да се правя, че не ми мина през главата. Може би, ако някои подробности не бяха такива... Не е честно така да правя, никой не ми е виновен, че всичко ми е каша.
Каквото е - това е. Ще му мисля по късно. Пфф, физиката си я докарах, много съм доволна от себе си. Щеше да ми е много гадно да прецакам точно нея. Математиката ми е каша, но все тая, ще я оправим. :d Сега география, която просто не я виждам как ще стане. Meh.
Но по-важното ми е да си напиша мотивационното писмо, преди да съм си изпуснала срока. Нямам идея как аджеба се пише такова, ама все тая, все ще се оправя някак си. Само да не ми беше толкова разбито. Рано излизане, кофти часове и фитнес, поне е разбираемо.
И защо трябва да е тооолкова студено. Много се изкушавам да си пусна климатика!
Върнах се от почивка, с желание да почивам ощеЛудницата пак е на лице, а днес направих феноменална тъпотия...Не че имам голям шанс, но съм шокиран колко забило се държа с хубави момичета...То не остава работещ процесор тогава...Това определено дава обяснение защо съм сам...Всеки ден се срещам и говоря с над 200 човека и си мислех, че ще спра да се държа толкова забило при първа среща, но не, аз просто губя ума и дума, загрява процесора и забрави да кажа нещо смислено с което да впечатля която и да е...Не знам какво момиче трябва да срещна, че да се случи нещо...аз се чудя толкова ли забил съм бил до сега, или сега нещо тотално изключих...
>>DjBelev<<
Леле, от 10 дена сигурно не съм влизала, но се чувствам адски заета. Гадна София!
София си е перфе град хаха. На мен май ми се очертава малко работа до Германия, ама ще видим.