- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
http://prikachi.com/images.php?images/789/7635789C.jpgмоето слънце и приятелка ^^^
Добре ми е, многоооооооо хубава сутрин : ) ))))))))))
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Интересна сутрин. Днес видях момиче със сандали, малко по-късно видях друго със зимни ботуши и зимно яке, после видях и момче със зимна шапка. После се ядосах на поредния малоумен баща, който возеше сина си (който беше на около 10 години) на предната седалка без колан. И не спирам да се чудя защо бе, защо?
Поне да се бях наспала..., а аз станах с 300 зора. Яд ме е, че може би няма да имам време да ида до София, за да си купя дрехи от там, а в тоя Пловдив няма нищо интересно. А не ми се прибягва до онлайн пазаруване.
Яде ми се нещо, ама не знам какво. Вечният ми проблем!
I`m trying to make your dreams come true...
"Добро утро". Всичко е криво. Компа ми е крив, тя е крива, стаята ми е крива, кухнята е крива. Опиках тоалетната и тя е крива явно. вие също сте криви. Денят е крив и времето и то е криво. Мама й и кривата мъгла. Колата е крива. А тя колко е крива не е нормално просто. Спи ми се. Едва станах, а като знам какво ме чака днес направо откачам, но няма как. Тренирах поне т'ва ме изкарва малко от ежедневния булшит..
Сутринта ставам, пускам си телевизия и пия кафе, а тя ми говори нек'ви неща и ме занимава.. аз едва гледам.. пък и ся си имам други глупости на главата освен нея.. сериозно.. залят съм от работа, която е буквално за едно мерси. Мда болнични съм на едно място, за да работя безплатно на друго. Ей т'ва е. КОЛАТА МИ Е ПРЕЕБАНА. На бензин ми обира душицата, т'ав говедо, трябва да я оправя.. Ама от къде да взема толкоз пари деба.. Брат ми няма, а от нашите няма и да искам.. срам ме е, пък и 1200 лева за ремонт, не е малко.. Всичко ме боли.. в адска мускулна треска съм.. и искам просто сутрин докато гледам новините да е тихо около мен и да си пия кафето на спокойствие, а тя застанала до мен и ми спами.. Много ме нервира, но се успокоих, нищо не й казах... Искам да стана по-спокоен човек, а няма кой друг освен мен да направи промяната.. Но как да съм спокоен като всичко е криво ве.
И все пак виждам лъч светлина в скоро време всичко да се нареди така както го планирах. Снощи ми дойде една много добра бизнес идея, която ще обсъдя с нашите като евентуални спонсори и/или партньори...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
И аз не знам как се чувствам. Позитивно и негативно ми е, чувствам се тъжна и щастлива, мотивирана и демотивирана, чувствам се като себе си и не съвсем...
Щастливо и влюбено ми е. Не знам къде е границата между харесвам и влюбена съм, но да се събуждам всяка сутрин в прегръдките му е толкова хубаво. <3
И да ми готви, и да ме гушка, и да ми се радва като малко дете е най-хубавото нещо, което ми се е случвало. Чукам на дърво да не се самоурочасам.
![]()
посрещнах рождения си ден не у нас. странно се чувствам. някак си не искам да пораствам :Д
днес в 12 на обяд някъде съм се появила на този свят ;д
чрд
чувствам се повече от добре
абсолютно никаква следа от депрес мод; пак съм си в оптимизъм и едно неспиращо страхотно чувство, че животът ми е поввче от чудесен в/за момента
На мен ми е студено. От няколко дни просто не мога да се стопля, но ако изключим този студ, просто не ми пука за нищо. И ми е кефф!
глей го тоя гей
пускам си 'someday'
викам му 'ехей'
да земе да запей
без никой да злобей
мачът почва
чу ли ве злодей
веднага пускай 'нова play'
Точно! Като макарон от тия навитите съм! Направо не може да се говори с мен. Смятам да хапна, да смеля малко шоколад и да трупясвам, че тая сутрин не мога да се измъкна от леглото. Чак съучениците ми направиха забележка като се развиках. Те са свикнали да съм тихичка такава, да мога да си изразявам мнението с нормален тон. Пък аз даже не викнах, дейба майка му, само повиших тон. И закъснях за час на класа и пак бях крива за класа. Пфу. И на шитавото входно не съм направила нищо, маамудейбаве! Хем учебник си взех, а даже настроение за преписване нямах. Тройка ми стига.
Ива, ЧРД. Дано си по-права от мен и Анархи.
Ив,честит рожден ден![]()
Добре ми е,ама пак мисля глупости. Ей сега ще порешавам тестове,ще науча още някоя тема и ще се радвам на последните слънчеви лъчи.
Днес вече отивам в магазина *онче-бонче* и взимам нещо. Само се мъчим. Той отказва да работи,аз отказвам да го сменя..та така
Ох, искам да живея при него, защото просто усещам как няма да мога да си уча за изпитите нормално тук. Искам само тишина.
Честит рожден ден, Ива!
Класната ме изнервя. Още за 2ри час трябва да звънне на майка ми да я пита къде съм? Wtf? Става й нещо тая година. Чувствам се тъпо. Кога съм й бягала от часовете, та да дрънка "няма я и трябва да ви уведомя" Дейба. И ми омръзна да седя в нас, заобиколена от кърпички и хапчета. Хубаво, че е баба ми да натяква: казах ти да се обличаш по-дебело. Ти всеки път казваш ли, казвааш. Все мн знаеш. Както и да е. Днес и аз съм крива като предходните. И така като е тръгнало, ще си карам с 1 учебник цялата година, то от другите верно няма полза. Ааа, и ми се ядат пълнени гъби!!
Боли ме гърлото. И кашлям. Затова ще прекарам тези дни вкъщи + чайове. :д
До сега си оправях гардероба и се разделих с любима дреха. ;/ Дълго отлагах тази "раздяла", но беше време. Да се беше протрила от носене, по-малко щеше да ме е яд. Чудех се дали да не си я запазя "за спомен", но като го споменах на майка ми, отиде право при дрехите за изхвърляне/подаряване. ;/ Много тъжно. ;/
Снощи беше чудесна нощ, той беше чудесен, небето беше чудесно, дори студът беше чудесен. Уникално сладък е, а и го виждам как се срамува, което е още по-сладко. ;3 Нямам търпение да го видя пак и ако е възможно, да е за още по-дълго. ;3 Не мисля, че съм готова за признанието, доколкото може да се нарече признание де, но съм сигурна, че няма да го излъжа, ако му го кажа. И ми липсва, мамка му. ;/
Май ми се получи да му разсея депресивните мисли в зародиш.
И разбрах, че форумът далеч не ми липсва толкова, колкото мислех, че ще ми липсва, ако нямам достатъчно време за него. Това, естествено, не го прави по-малко приятно място.
По-по-най-конкретно по темата съм о'к. Настроението ми не е чак на личния си Еверест, обаче е достатъчно добро. Чувствам се супер свободна. Имам хиляди възможности. За всичко. Опитвам, смея се на понякога тоталната си разсеяност, не задържам изкуствено стари познанства, които вече нямат потенциал, вмествам се в нещо като ритъм... Реално съм същата отпреди няколко месеца, само версията (уж) е обновена.
Последно редактирано от paradosou : 09-30-2014 на 13:58
moitmoitmoit
Обичам да говоря с норвежката панда по скайп. Даже не - обичам норвежката панда. И пуканки.
И всичко друго е moit. Защото moit.
Ми притеснено ми е. Той иска да ме запознае с още някакъв приятел, пък аз мразя запознанствата. Въпреки че досега не бяха страшни другите, този много го знам какъв е и дали ще ме хареса. Мрън. А аз искам приятелите му да ме харесат пък.
Пихме кафенце ,най-после му се отблагодарих за портфейла, който ми върна![]()
сега го чакам моя да звънне и да мине да ме вземе.
пък тя е голяма сладурка, само не знам за какво се впечатлява на глупавите деления на групички. детска работа.
Are you a wizard? o.O
ОН: Окей, това обаждане беше странно. Не че не знам кой беше, познавам им гласовете повече от добре, но защо точно когато ги сънувах? Особено при положение че не съм ги виждала двамата на едно място от...около година може би? Мразя да става така. -_- И на него са звъняли, но той не е обърнал внимание, че е било от скрит номер, чак когато затворил, забелязал. Ако не знаех как веднага затваря като види непознат номер, а за скрит въобще не си и помисля да вдигне, може би нямаше да съм толкова изненадана и силно казано притеснена. Или пак е тъпата ми параноя, която ме е обзела в последните няколко дена, или наистина нещо се случва. И не съм сигурна дали това е хубаво или не. Може би ще разбера до няколко дена де, а ако не разбера, се надявам поне да не се случват още "странни" неща.
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/...9d&oe=54BC3428 Това много ме разчувства. След чутото за натровените дечица и починалия от вирус осмокласник, ми дойде малко в повече и най-вероятно сега е моментът да си поплача...
Защо да не ме занимават ден и нощ? -_-
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Мисля, че трябва да спра да бъда толкова мнителна, ако не искам да проваля всичко в живота си като пълен дебил.
Не съм ОК и най-лошото е че не знам защо се чувствам така.
Нека голямото чистене започне!
Ще си едитна после поста да се похваля!
Eдит: Лелеее, едва на половината съм, а съм скапана. И който е казал, че една капчица Pril (или квото е там) измива 800 чинии, явно не е виждал толкова мръсни чинии.
Хапвам да събера малко сили и захващам да подреждам, че буквално нямам място на леглото да седна.
Eдит в 00.58: Умирам. Подредих, че и праха забърсах. Остава изчеткването на пода (мдаааа, екстри като прахосмукачка няма) и ще си изпробвам новата джвъчка за измиване с кърпи, които миришат на лимоооооон!
Последно редактирано от PinkPan7her : 09-30-2014 на 22:59
Глупости. От всички в обкръжението на бившата си се разбирах само с родителите и. Така имах повече време за момчетата.
Ако не ти се излиза с аверите му, просто му кажи.
Аз не се чувствам добре, но не съм и зле. Което е и много странно, никога не съм бил толкова на печалба от покер. Явно ми се е насъбрало наистина много, а съм си обещал да не пия, пуша или да вземам глупости. Да видим докога ще издържа в сегашното темпо да се оправям с всичко