- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Днес мина добре, даже доста добре предвид очакваното. Всичко е окей с него, въпреки че се скарахме сутринта. Цял ден ми беше много тъпо. Той е инат, аз съм инат и просто сме прекалено твърдоглави за да живуркаме спокойно. Знам,че се старае и го оценявам но просто съм си такава,знаеше че в такава ситуация ще реагирам остро и знае,че след това съжалявам ужасно много просто...не знам, май аз си прецаквам нещата без да искам. Искам него, само за мен, ревнувам го но същевременно му имам мега хипер огромното доверие за което много хора ми казват,че съм глупачка, все тая.....той е първото момче на което казвам такива нещо, а винаги съм знаела,че няма да ги кажа без да ги чувствам и да съм сигурна в него и мен
мерси, мерси, съншайнчета ( :
така, обичам си рд-тата. забогатявам и получавам подаръци, които не харесвам /важен е жестът, де/. не че обичам да съм център на внимание, но е приятно да разбереш колко човека знаят за този ден без глупавия фб. снощи си прекарах добре без изпълнения, днес с близките ми мина доста...лежерно и приятно. абе, хубав ден като цяло ;д. тр съм свежа утре, неа начин.
/розите <3
пз за мееен ;p
Тия не спряхa дa го скърцaт твa легло...
Прaвих кифлички и не се получихaкрaкът ме боли многоо
Поне си довърших доклaдa и почвaм новият ,дaно успея дa го довършa до сутринтa.
Сериозно ли? Заспах. Вчера просто заспах. На лампа. С дрехите от вънка и грим. Просто заспах без да съм учила и без да съм си написала писмото. И се събудих в 2:00. Нямам думи.
След обещанието си да не припарвам до леглото, днес си написах писмото и може да не е перфектно, но като за първи опит е добре. Харесвам си "личната част" от него и се надявам и тези, които го четат да я одобрят. Сега ми остава да чакам.
Сега ме чака биология. Айде, да ми свършват тези входни, че душичката ми взеха... Пфф.
Искам пак при него. Беше ми супер яко. Искам пък!
Ахахахаха, добре, верно не е чак толкова ужасен - ако не друго, заради него си проверих плейлистите и намерих МЕГА яките песнички. МНОГО си ме кефи така да си ровя, нинам направо. :33 Как е възможно да забравиш такава музика, ве, дейба?! Що за човек съм?! Ма и той праща добра музика, доволна съм. :д
Като няма кой да ме снабди с Риталин (или Crystal Meth също ме устройва), трябва да се задоволя с кофеин и таурин.
Но поне имам интернет.
И диван.
А Шериф и Тайфел ме забавляват.
Неуспешно.
Но поне се опитват.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Едновременно ядосана и щастлива се чувствам ...
-Едва днес ми се обадиха за да потвърдя поръчката си (трябваше това да се случи вчера, а днес нещата да са при мен) и като за капак нямат от единствения микс Ахат, който бях си харесала![]()
+За сметка на това утре всичко ще е при мен и ще имам време да направя комплекта гривна и обеци, с които мисля да съм на 6-ти, както и 3-4 от другите заявки
-Все още кашлям и подсмърчам, но нали съм инат няма да отида повторно на лекар
+Още по-малко от 100 страници и свършвам с тази книга. Вече очаквам с нетърпение другата :3
+++С моето момче на 6-ти правим официално една година и се чувствам ужасно щастлива! Надявам се да успея да го изненадам с комплекта гривни "Инфинити", с които мисля да се накичим ^_^
Последно редактирано от 3oPuTy : 10-01-2014 на 09:32
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Забавничко ми е. Щяхме да излизаме, но май се развалиха нещата. Ма пък ако има сили, не съм го задължила я, аз просто обичам да дразня. :д Аз обаче верно съм ебати животното - тъй добре да си чешкам егото... Ех! :д Забавен е като се опитва да ми спечели вниманието, определено има какво да се наблюдава. Мога го, мога го. Удава ми се. :ддд Само се надявам да не реши разни работи след изказването, че предпочитам по-затънтена пейка за кибик. Не разбирам - толкова ли е трудно чак да загрееш, че някой очеизвадно не иска да бъде виждан с теб по улиците?! И на мен ми се носи слава, и него разнасят бая. Колко по-прекрасно ще е да си се лигавим само двамцата без чужди очи и въпроси тук-таме?! Да вземе да разбере, че не обичам такива работи и да си седне на гъза. Предния път намерил той кога и къде да ме гушне...
Ох, обичам си пандата - тоооооолкова да е прекрасен... :333 Имало ли е един разговор по скайп и един чат във фъкбук, след които да не съм ухилена до зад ушите и да не мисля, че ми липсва?! Искам си го пак тука, брат, МЕГА много ми е нужен. Искам си той да ме гушка, бе! С другата панда не сме се виждали от пет-шест дни, той също ми липсва вече. Много.
На даскало утре пак айляк като за четвъртък, верно ще вземе да ми хареса и после кво - кърпички. А, не! Няма такива. Затишие пред буря е обаче. Днес две входни, едното го окъках бая, другото - смятам, че се справих ама да видим.
Като цяло днес съм мила, сладка, сговорчива, прекрасна и невероятна. От вчерашната кривотия нищо не е останало и се радвам за което. Хапнах си сега, след малко отивам да опъна малко морни кости. Нищо, че не са чак толко морни. Ще си оставя телефона до мен, за да мога да го чуя като/ако звъни и така. Аре, лека... обяд от мен.
Споделям, че станах свидетел как човек, който излъга брутално в cv-то си и на интервюто, получи работата.
Deadlock, каква работа, т.е с какво е свързана? (ако не мислиш, че така ще се разкриеш прекалено)
Бива ме. Напоследък не пиша кой знае колко дълги 'статуси' в темата. Традицията остава поне за днес.
Какво значение има с какво е свързана... Обявена по нормалния път позиция в голяма корпорация. Човечецът лъже и маже и е с едни гърди пред конкуренцията, ама силиконови :Д. Да са лъгали и другите (?!).
Не може да са толкова неблагодарни просто, не може. Изписах им 9 страници преговор, публикувах им го като линк, който могат да си отворят и от телефона и да преписват без проблем, ако искат, а те ми мрънкат защо не съм написала нищо за старобългарска литература. Ами може би, защото НЕ СЪМ ВИ ДЛЪЖНА. Не бях длъжна дори това да им дам, но го направих без никой да ме е помолил и те пак решиха да се правят на интересни. Да не говорим, че госпожата днес даде всичко подробно за старобългарска литература и това, че те се правят на ударени и не пишат в час, не е мой проблем. Ни най-малко. Повече на никого нищо няма да давам. Само на тях трите, те поне благодаря казват, ако не друго.
Влизам да се къпя и после малко ще почета, надявам се да се поуспокоя поне малко, защото цялата горя от яд...
Чувствам се като парцал, малкото часове сън хич не ми се отразяват добре.
И аз като Тори усещам, че май месец ще се реве, въобще не ми се завършва.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Жалко, че шкембето ще остане за друга вечер. Не съм сигурна което ми се иска повече. Да се възползвам от свободата си или да шофирам. 'Щото и двете много ми се искат. Реализацията - след малко си вземам горещ душ и хоризонтирам. Пък докъдето стигна.
Цял ден по задачи, тежко е, но няма как.. накрая минах купих подарък, напазарувах за себе си някои неща тренирах и се прибрах, хапнал съм (доста слабичко) и сега отивам на рожден ден, но хич няма и да се отпускам, че до неделя мамата си трака та направо се пука... С нея не можахме да се видим днес и честно казано ми е доста по-спокойно, около нея някак се напрягам, натоварено ми е.. Пък не е кой знае какво смисъл.. тая връзка е на самотек то се е видяло, аз нямам време, тя няма време.. чак ми е чудно к'во правим заедно... Все тая, важното е, че намерих газов инжекцион втора употреба за 300 лева, с който да изкарам до нова година, пък после ще го продам и ще си взема чисто нов за 900 лв..
Ако ми останат пари и време, искам да разгледам малко мотори, чудя се какво да взема, а пък кака Вени(не ми е истинска кака, само е по-дърта
) каза, че би ме пръснала от секс, ако си взема кавазаки, което пък и на мен ми харесва.. В новата среда се чувствам чудесно макар и да умирам от изтощение, няк'во забавно е да гледаш как цял офис 200 души, летят напред назад, всеки по задачи.. счупвате се от работа, а и се забавлявате, най-якото е, че ще мога да го съчетавам с редовната си работа.. Което е невероятно, защото ще мога да бенефитвам от две различни места. Както и да е, излизам на рожден ден.
Хора, призовавам ви - от утре във повечето големи градове, по център-ите се организират протести, против увеличението на тока от 01.10.2014 (днес) би трябвало да са от около 17:30 +, ако някой може да отиде / да порови в интернет за своя град и да види, къде и кога/ стараем се да привлечем колко се може повече млади хора, но като цяло няма проблем да доведете и бабите и дядовците.. те също ще са потърпевши на монополистите. Протестите са организирани от не-правителствена организация, но са с подкрепата на БСП, АБВ, ДПС, АТАКА, ГЕРБ и още няколко (честно не помня кои вече) та няма нищо общо с политическо-предизборна агитация, просто 10 % са си 10 %. Изнасяме тока от АЕЦ на 40 лева, а купуваме слънчево-панален на 700 лева, т'ва не е нормално. Моля ви, независимо от коя партия сте и т.н ако можете елате.Тая година 10 % , другата 15
След време, ще работим като роби, само за сметки.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Нaй-после постигнaх товa,което искaх!! След 3 месецa отивaм и тоя път нищо нямa дa ме спре.
Безкрaйно се гордея със себе си.