.
Затворена тема
Страница 81 от 367 ПървиПърви ... 317177787980818283848591131181 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 001 до 2 025 от общо 9154
    Мега фен Аватара на Lilanda
    Комплекси, мейна. Никога повече няма да го позволя това! Никога!

Утре отивам на тренировка /за пръв път от сто години/ и ако той е там, ще е добре, ако не, ще се окаже, че не познавам никого, но поне ще потренирам. Имам нужда да си поговоря с него за това и на живо де, но може да няма възможност да дойде, а ако е така, няма да можем скоро да се видим, с изключение на другия четвъртък. Само му споменах за вчерашния спор и за днешната изцепка и той реагира супер мило. Охх липсва ми...

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    E сега избухна фейса !
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитат на деня: (от вчера) "Аз винаги печеля."
    Вече ще си пиша вдъхновяващи и надъхващи цитати от хора, с които общувам.

Мега фен Аватара на pandabear
    октомври ми започна прекрасно и съм много доволна, почти щастлива даже ^_^ в групата ми има предимно приятни хора. днес имахме малко повече свободно време да си поговорим и опознаем. хахах падна му се готино късметче от кафето и ми го подари "винаги помни, че като паднеш аз ще ти подам ръка, след като спра да ти се смея!" ((((((((((: по този повод: да живеЙ сграда C и стръмните стълби към кабинета по ЦХЕ!! всеки път като слизам по тях си виждам живота на лента, oсобено като съм с по-високите обувки май идва моментът за кецове тайм. иначе материалът е малко трудничък, но ми е интересно и съм силно ентусиазирана и мотивирана. a пък утре имам само две лекции. четвъртък ще ми стане любимия ден този семестър, усещам го. сега ще релаксирам малко с музика и някое друго сериалче.

пп: оп, гол! хип-хип-ура!

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    Какво значение има с какво е свързана... Обявена по нормалния път позиция в голяма корпорация. Човечецът лъже и маже и е с едни гърди пред конкуренцията, ама силиконови :Д. Да са лъгали и другите (?!).
    ами, да, да са лъгали;
    това са новите ценности;

//в моята сфера местата се заемат с (десетки) години от хора, които нямат квалификацията, необходима за да се кандидатства за дадената позиция. затова от време на време записват условно бакалавърски и/ли магистърски програми, със задна дата. колко яко е това:Д

Мега фен Аватара на babity
    Оле, оле, оле, оле! Ще бъде епично, ако видя старото си мъри!

Мега фен Аватара на Dagichka
    малее тоя мач утре ще имам мат'риал поне и аз да коментирам с момчетата, няма да ми се цепят така, чее
    иначе ми е добре мисля, септември се свърши, да видим сега какво ще има да става ;д любимият месец на бившото човече.. така и не разбрах защо. де'а, искам да го видя и чуя неадекватния му смях пак ;д

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    у-мо-ре-на. и утре треа да ставам рано, вдругиден също. ех. колегите са готини.

днес ме побъркаха. лол, мн съм търсена

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    у-мо-ре-на. и утре треа да ставам рано, вдругиден също. ех. колегите са готини.

днес ме побъркаха. лол, мн съм търсена
    ЧРД ! на патерица
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    мирси, мирси ( :

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от IWannaBeSedated Виж мнението
    И аз като Тори усещам, че май месец ще се реве, въобще не ми се завършва.
    Хахах, аз няма рева за хората, а за свободните часове, айляка и нищоправенето в даскало :д
    Иначе ми е кеф - свършила съм си работата прекрасно добре. :д Жената-буря. Харесва ми, да.

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    нимоа
    ;d

дразня се! проста патка. то вълка козината си мени, нрава не.. защо изобщо се правеше, че съм й приятна не знам, ама по-очевидно не можа да ме нахрани ;ddd пускам статус, секунди по-късно ме иронизира в нейния ;d не че ми дреме, за тая винаги ми е било през......... ;d
    само не ми доумява русата главичка как може професорът ми да общува с нея? ;d
    нинам
    ама след 2 дни остарявам юхууу

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    ЦС нея не можахме да се видим днес и честно казано ми е доста по-спокойно, около нея някак се напрягам, натоварено ми е.. Пък не е кой знае какво смисъл.. тая връзка е на самотек то се е видяло, аз нямам време, тя няма време.. чак ми е чудно к'во правим заедно... Все тая, важното е, че (дрънканици за кола)
    Абе, честно ли бе :д
    Ебати човека, кога се влюби, кога я разлюби :д

Ох, ама много е хубаво да ми е чистичко и подредено, пу, пу. Докога ще се задържи така?
    Нашите са ми на гости. Домъкнаха ми семки и домашно сладко, мухахаха! (И козметика, де, ама... нали :д) Нямам търпение да си отделим една дъъъъълга мързелива сутрин и да ми направи палачинки! Разкошен мъж в престилка. И храна. НОМНОМНОМ!
    Той ми беше безкрайно миличък и в прекрасно настроение днес - всички филми, в които се бях набутала вчера, излетяха от главата ми. Ама и аз съм една... може ли от най-малкото нещо да си развивам егати сценариите в главата?

Тя е страхотно човече, много свястна приятелка - въпреки чертите й, които ми лазят по нервите. В края на краищата, кой няма такива? Трябва да й се реванширам, напоследък я пренебрегвам ужасно много.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Абе, честно ли бе :д
    Ебати човека, кога се влюби, кога я разлюби :д
    Просто вече не цепя басма на никой, имам много по-важни приоритети от нек'ви лекомислени връзки на 19 години..
    Връзките на тия години са забавление, ако не ти е забавно. чупи. А пък и като не се виждаме, аз к'во мога да направя, че да подобря връзката..
    Да прави к'вото знае.. След изборите, като се поосвободим, ако пак е същата ситуация, кой от къде е.
    Просто нямам нерви, които да натоварвам, а и да влагам в такива връзки вече.. Много пъти давах всичко и ме разочароваха, никога повече.

Ох, добро утро бту. Макар да не е добро, до 3 жулих водка, сега едвам съм станал, тренирах след малко баня, после поне още 3 кафета върху тези 3 на които съм сега паля колата и отивам да събирам народа, днес много задачи много нещо, трябва да идем до позитано, до две министерства до Кюстендил пак до София, после до нек'ви печатници и после отново в Кюстендил.. Екстра ми е... Скоро рождения ден беше екстра, много ме радваха.. А "кака" ми става все по-интересна.. наистина е изключително лъчезарна и красива, но ме притесняват два фактора.. По-голяма е /доста/ и си има дете, знам че е разведена с таткото, ама за пръв път се сваляме с майка и ми е нек'во съвестно..
    Пък и за сега съм обвързан и държа фронта.. Ама то к'во аз време нямам цигара да изпуша, за простотии ще мисля, да минат изборите поне..

Хора днес 17:30 + по центровете на големите градове ПРОТЕСТ! против увеличението на цените на тока влязло в сила от вчера! Канят се всички хора най-вече млади, но няма да върнем и по-старите..
    Трябва да се направи отпор! Моля всеки, който може нека дойде, няма да го занимаваме повече от 1 час- просто трябва да се покаже, че някой слуша в тая държава.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на tori
    Тъй, повече сутрешно кафе с майка НИКОГА. Значи тая жена ако не включи телевизора и не ми обяснява разни простотии, не е тя. Хрррррр. Аз сутрин НЕ мога да понасям чужди брътвежи и новини, усилени до дупка. Соре, неспособна съм да ги трая тия работи. СорЕ! Пфу. Как тъй баш в 8:00 се събудила, ве, дейба?! За кво?! Действа ми агресиращо тва говедо безподобно, пфу-пфу.
    Отивам на даскало, дано поне там малко разкривея, че не е възможно просто. Прекрасен ден на всички ви.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Днес ще има пак да ръся пари, само че тоя път по университетски идиотии. Вчерашният пазар ми се отрази добре. Ще има да върша задачи.
    Дано около нея нешата са наред, че ме стресна снощи. Много е тъпо да не знаеш как да помогнеш. Технически всичко би следвало да е чук,ама практически...
    Скоро ще се прибера за малко и дано да е хубавичко.
    Учебната година официално започна,ама уатева. Искам малко да си видя колегите,че са ми домилели.
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Просто вече не цепя басма на никой, имам много по-важни приоритети от нек'ви лекомислени връзки на 19 години..
    Връзките на тия години са забавление, ако не ти е забавно. чупи. А пък и като не се виждаме, аз к'во мога да направя, че да подобря връзката..
    Eдно време друго разправяше - който искал, можел, бла-бла. Не те критикувам, нека не звучи така, просто разсъждавам на глас. Всеки го има тоя период на категоричност, при теб явно преминаването му е дошло по-късно.

Такааа. Днес си предавам кандидатурата НАЙ-СЕТНЕ!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Октомври, октомври... Обичам цветовете, с които ме обличаш.

Хубаво ми е. И утре се омитам към Единбург, за целия уикенд. Почивка от всичките 20 момченца и момиченца, с които живея.

Ох.
    Хубаво ми е, да.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Е не! Няма толкова бавни куриери Те в Кранево по-бързо ми доставиха нещата ... Следващия път май ще предпочета Еконт, макар че с тях доставката ще ми излезе двойно по-висока
    И времето е ужасно - мрачно, сутринта валя ...
    И с книгата не ми се получава - не мога да се концентрирам нещо ...
    Кофти тръпка като цяло!!!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Хубаво ми е. И утре се омитам към Единбург, за целия уикенд. Почивка от всичките 20 момченца и момиченца, с които живея.
    Ако имаш време, пиши, може да изпием по кафе.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Болна съм. Много тъпо, дано до понеделник да ми мине.
    С всеки ден ставам все по-хайп. Дано не ми омръзне бързо. Мисля напълно да се отдам на университета.

Добре ... Отпочинала и готова отново за училище

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Давам заето

Мега фен Аватара на tori
    Боли, ве, майка му дейба. Натъпках се ся с хапченца, дано ми стане по-добре, че обикновено не съм чак толкова мрънкаща ма тоя път нещо... Пфу. Чак нимоа са понасям, ве! Обичам си пандата, да. И него омрънках, а то, горкото животинче, даже не успя да ме разбере за кво иде реч въобще. Първоначално де, после се усети. :д И още по-смешното - „ако не беше казала, нямаше да заподозра, защото си много гушлива и сладичка“, което е яко пък.
    Днес май ще го пиша дъждовен за излизане, даже до пред входа не ми се смъква, ще карам на домашни посещения. :д Ма то и кви посещения - само тя остана да мине, което ще е сигурно към 6-7 някъде. Имам си достатъчно храна, имам цигари и кафе, мама е заредила сладко и пуканки и мога да си лентяйствам на спокойствие. И да съм си грозна в нас, необезпокоявана от никого, както казва тя. Имам малко да поуча ма кво пък, днес пак съм мила, сговорчива и прекрасна, мрънкам само защото ме боли. Няма да мрънкам за друго, защото се познавам достатъчно добре.

Мега фен Аватара на 102
    в моето паркче имаше много котенца
    вече са порасали за готвене направо
    поциклих там хапвайки сладолед БОСС
    жалко че са плашливи
    черните са ми особено любими
    жалкуу

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си