- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Моите човеченца тези дни ме изненадаха изключително приятно и сега трябва да върна жеста.
Ноо нищо не ми идва като идея?!? /филм гледахме,торта ядохме,за всеки имаше подаръче.../
а пък ми се иска да ахнат
да кажат "ахх"![]()
и да им видя усмивките
тъжно
поради неспособността ми да бъда твърда, подвеждам хората
) :
Вкъщи съм си, той ми липсва, студено ми е, мрън. Но поне утре ще се видя с най-добрата ми дружчица тук и се радвам,че ще се видим поне.
maDamn
Ахаххахахах плакиии. Просто не мога да спра да се смея.![]()
След 1 час играене на red alert 2, реших да си изтегля zero hour, пък да видим дали ще ми хареса.
Не мога да спра да мисля за вчера, просто...
Фльорценства ми се, ама нямам фуриоко за тая цел. Ако тая вечер, както съм разбита, се кача на курвенски обувки, просто ще загина някъде. Или поне ще се лиша от здрави крака.
Искам да си го нагушкам и да си се изтаковаме и после да си тръгна и за нищо време да съм си в креватчето и да си спинкам. Ама никой не ме пита какво искам.
Гушкаво ми е.
Имам нужда от его бууст.
Че ми трябваш във форма, сега няма как да ти сваля нашийника и да те насъскам срещу тази
http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post11179401
хахахах
глупости и в такова състояние мога да бъда злобна
Не искам да си злобна и да лаеш, а да си бясна и да я захапеш.
Объркано.... :\
Усещам как гадните мисли започват да ме обхващат и ставам опасна за себе си и околните, смятам да ги убия, защото не съм такава. Ама пък стигнах твърде далеч, дори не знам дали мога да оправя нещата вече. Вероятно бях опиянена от всичката тая простотия около мен. И да - вероятно позволих на външни фактори да влияят на правилната ми преценка. Изгрубях твърде много, а няма смисъл, винаги мога просто да остана пасивната и да не ебавам. Дано все пак не успея да създам твърде големи проблеми, иначе що за Тори съм? Определено трябва да поомекна малко.
"... иначе що за Тори съм?" - nice!
Ммм... преди време мислех бившата си за някакво "висше" същество, за "перфектната"... а сега не мисля, че има по-отвратителен "човек" от нея. ^^ Вече с лека ръка ще мятам женките, вместо да се вкарвам сам в драми и да се боря. Все в цяло "руси" ще има 1 свястна ^^
завиждаш ми, щото твоите клони не са толкова много
дееамн, събудих се със запушен нос, а преди да си легна направих пристъп на кашлица, отдавна не ми се беше случвало.. чак се плаша, не знам кво е тва чудо, алергия ли имам, астма ли, амаа :с
днес ще гласувам за пръв път в живота си, ихуу, ще е интересно преживяване :д трябва да седна и да прегледам по приложна информатика и математика, че иначе ще го закъсам и ще стане лошо.
rofl
ммммм, това чайче така сладко ме приспа
време е да задействам личностната си промяна
а пък и денят е някакси символичен :д
да чукна на дърво, да не са ми уроки, да ми върви по вода, бог да бди над дните ми
амин
и се радвам, че ви има, драги ми съфорумци (те си знаят кои)![]()
Последно редактирано от galaxy29 : 10-05-2014 на 07:35
След дълго излежаване следва къпане, гласуване и да се надявам излизане с приятелчица. Иначе тотално ще превъртя тук.
Свърших си работата покрай университета, както административна, така и около набавяне на необходимите теми по МПП и сега ...трябва да измисля с какво да се занимавам, за да не броя белите коси в главата ми , които вече надхвърлят 4...
Най-накрая имам малко време да си дочета книгата, а искам да прочета и толкова много още. ИСКАМ!!!
Искам и него да го видя, намислила съм приятна вечеринчица в понеделник, само да не му изникнат извънредни планове ,че ще го трепя иначе.
Мтралала. Мирише ми на манджа.
maDamn
напоследък се усмихвам необичайно много. е...вероятно, защото ми е хубаво, а не защото съм щастлива. или пък не? ах, абе заредена съм с позитивизъм : ]
^супер сладко звучене имат тези! мерси))
................
объркана
не кой, а кого.
а не мога да измисля работеща стратегия за неизменна промяна...
баси.
//и избори по ретро Меркурий... какъв оптимизъм:Д:Д:Д
Asdfdakjgljagh. ;3 Супер големият сладур ееее. <3 Снощи се държа супер мило /за кой ли път/, макар и само за 10 минути чат. Много ме зарадва с това "скоро ще се чувствам длъжен". Не мога да повярвам, че преди близо година беше единственият човек, който ме подкрепяше в кофти връзка, въпреки че не харесваше тогавашния ми приятел, а днес сме стигнали до тази фаза. Чувствам се...страхотно. Никога не съм била толкова щастлива. <3 И това важи с пълна сила.А с всеки изминал ден, с всяка изминала секунда дори, се чувствам все по-сигурна с него...Да не говорим, че преди беше "Той е хубав и е чудесен приятел", а днес е "Той е красив, мил, умен, грижовен, добросърдечен и ужаааасно забавен". Което е страхотно хаха. И не мога да си избия от главата "Напоследък често си мисля за теб". о.О ;3