- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Милото то. Днес и аз съм разглобена, съчувствам ти. Нищо де, все пак обиколих цял Русе, що да не?! Не успях да го видя, но утре се надявам най-накрая да имам малко време с него.
Аз обаче съм ебати говедото - хем ненавиждам, че ме лъже постоянно относно излизане, хем пак се тикам да го виждам. От мене човек няма да стане, не знам. Ей сега след малко душче, кремче на зоните, които са счупени по мен и Тори в леглото. Дано утре ми е по-добре, че имам задачки и няма да се задържа много-много в нас.
Бидейки разумна, реших да не ходя тази нощ.
в грешната тема си значи :Д
ся ще ти пиша в скайп
откога не съм писала тук <3 ;d
преместих се
щастлива съм
спи ми се
ядосана съм на тъпия су и тъпия график
мириша на негооо <3
липсва ми
лягам си
Oтивам на диско, да слушам принудително поздравите на митко.![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Днес ми е някакво хубаво такова. Всичко е страхотно, живота е прекрасен!И тренировката беше страхотна, чак си се гордея със себе си. И той ми е страхотен. Дори и часовете ми бяха страхотни. Сега ми е разбито, но онова, хубавото разбито. Оправям се и лягам.
Защо трябва да пие? Защо ми показа отново какво леке е? Една вечер съм решила да отида на дискотека,да се позабавлявам с приятели,а то.. Е толкова ниско не беше падал!
Въпреки всичко аз простих,затворих си очите и винаги когато има нужда се отзовавам. Какво получавам в замяна?!? Ама стига вече! СТИГА!
Уха, такава заплетена история за търсене на общежитие чух, че свят ми се зави. Явно не е лесно да си чужденец и да представиш реално усложненото си положение като правдоподобно. Радвам се, че в края на краищата всичко е ок и момичето даже се настани на доста добро място, обаче... признавам, доста се посмях на встъпителната част. Как' да е, има рядко приятен характер + по всичко личи, че допадането е взаимно и ако се запознаем реално бихме се сприятелили. Като се преместя непременно ще излезем
.
Дрехите,косата,дори кожата ми миришеше на него. И още сякаш мирише,или аз си внушавам-много вероятно. ОТВРАТ!!!
Очите ме болят и главата ми ще се пръсне! Тоя човек така и не го свърши тоя ремонт. Имам правото да се излежавам цял ден. Всичко може да почака.
Странно, че имаше менталната ми подкрепа, бях й пожелала да не става свидетел на малоумия и въпреки това не се размина без клоунади. В смисъл... необичайно е, защото симпатията ми често има ефект на щит, отваря чакрите и изобщо на човека всичко започва да му върви по вода...![]()
Още ми е слънчево. И навън е слънчево. Чувствам се като малко дете. ^^
Доста неща имам да правя днес. Правя си план на деня и тръгвам по задачи. Дано да е ползотворен ден.
На антибиотик и се напих като свиня, хич не помня к'во съм правил, но кръста ми е супер настинал и ме боли ебахти едвам се движа.. Добре, че не съм на работа.. Ох по-късно ще ида да тренирам.. Дано ми мине.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Някакво никакво не ми е. Не ми е добре психически от няколко седмици, чувствам се като някакъв боклук. Не ми върви изобщо.
Минавам само да ви кажа, че се чувствам направо страхотно. Вчера отпразнувахме първия рожден ден на малкото ми съкровище, беше уникално.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
дори сънищата ми са рефлектирани от моментното състояние /нищо ново, де. само дет' не исках да се събуждам/. имам нужда от...от страст, мдаа. от любов, от онези нещица, които правят гадженцата. държат се за ръце, натискат се на дивана, гледат се...похотливо, хих. започнах да преосмислям някои неща и да потискам онзи вътрешен глас, който винаги ме е измъчвал и ме е карал да се чувствам виновна. не е нужно да обичам, достатъчно е мен да обичат. с времето нещата може и да се променят. знам, знам, звучи кофти, и егоистично, и тъпо. ще опитам ( :