- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
почва да ми писва самотата мисля че трябва да спра да съм отшелник и да направя нещо с личния си живот защото има голяма вероятност да се побъркам ако продължавам да контактувам с хора само по форумите
Честито направление за невролог. И даже бележка нямам.
И честити други работи, аз мисля да се закопая някъде.
Тоя ден става все по-странен. А до довечера има още толкова време, че чак се плаша.
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/...79&oe=54B646A3 това ми е любимо <3 има много нарисувани по графа и попа, въобще destructive creation и 140 ideas са великани <3
чак сега осъзнавам, че днес съм само на горещ шоколад, огромен мъфин, курабийка и желирани бонбони :д после що треперя и не се чувства добре.. грр, трябва да спра да си тормозя организма така :д
и трябва да се отърся от чувството, че някой ми е длъжен за нещо, егоистично е! иначе ми е добре, самотно, тая шматка ми липсва, ама ще свикна предполагам, поне скоро ще си купи тел и ще се чуем по вайбър, минимум 2 часа не ни мърдат!! :д
Пред пневмония съм. Още седмица вкъщи. И си направих строхотна крем супа.![]()
Зле
Много гнусен вирус ме е пипнал... Ще пропуснем да идем до Италия, а така ни се ходеше.
Ама аз едва движа, щом днес ме изгониха и от работа...Тя помогна мъничко де, ама дойде и се помоли на шефа да ме пусне, че съм имал температура и прочие (което беше така). После шефа идва и ми вика - 1во имаш хубава годеница. (При което аз съм лайк УАТ ДА ФАК? Къде си я виждал?) и 2ро пусни си болнични, че едвам стоиш прав (да се чете седиш на стола, щото и тва не можех) за цялата седмица и ела в понеделник, ако се чувстваш по-добре. М-М-М-М-МЕГА КИЛ. <3
Прибрахме се вкъщи, като й позволих тя да кара и претърпях невиждан шок и ужас.. Понеже не я бях виждал да кара, но ми беше много зле, тя едва не ни уби около 15 пъти, но в крайна сметка кара доста добре, учудващо даже като за жена за малко да бутне една патрулка и мина на червено, но щото аз я занимавах (виновен)
Като се прибрахме ми направи супа и чай след което ме прати да спя с доза аналгин. Грижовна е... Което ме радва.. Сега станах и намирам хола в следното състояние: Едно супер меко одеяло и подгряваща възглавница на канапето, лаптопа пуснат зареден с филми и ИГРИ :о Направила е сандвичи и много натурални сокове "за да не се обезводня"И ми вика, айде бе мързелкьо целия следобяд проспа, провери ми температурата и ме остави да се разложа на канапето (Чувствам се като малко дете, което го глезят) Всичко си е както преди, не съм си го и представял така.. След малко ще гледаме сериалче и то любимото ни... Нашите още не знаят за годежа, но вече им подшушнах, че живея с една мацка.. (което не е баш така, защото за ся само идва чат пат да преспива ;д) Майка й знае, трябва на баща й да кажем.. Ох голям цирк ще е цялото съобщаване за сватбата.. Но от понеделника тя идва официално да живее с мен... Вече съм й приготвил мега изненадата.. А сега смятам да се отдам на релакс, научна фантастика, храна и компанията й.. ;3
Мда, ако не бях болен щеше да ми е перфектно...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ще Омра от главоболие...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Сливата и миришеше на лунна светлина... Напих се мощно.
Иде ми да се тръшна. Пак давам заето. А що храна изядох днес,като за цяла седмица.
преяла с диня. ъгейн.
не се самосъжалявам. просто 'щото не функционирам.
гушкаво ми е.
Мина чудесно, страхотно асдлксалфдлйф. ;3
Толкова се радвам, че дори това, че някои хора, които НЕ ПОНАСЯМ, ми писаха, не може да спре щастието ми. Няма думи, които да опишат щастието ми.![]()
Пак преебах работите. Всичките. Прогоних от себе си един приятел И евентуално гадже, което между другото, харесвам. Аз съм гадна. И съм ужасна. И съм без приятели. И си заслужавам всяко малко завиване на свят, което съм имала, имам и ще имам. Заслужавам си всичко ужасно. Ама съм тъпа. И искам да оправя нещата. Ще опитам, повече нямам какво да губя. Нали?
По-добре от вчера, но още съм нервна и на тръни и ми се заяжда : (
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Чувствам се като човек,който вече си изхарчи заплатата, а има прекалено много неща за купуванееееееееееее :@@@
Хубаво е да си имаш някого. От няколко дена пак съм в графа необвързани и ми е едно такова.. щастливичко. Но е различно от преди. Преди, т.е в първата ми връзка (аз друга сериозна съм нямала) в началото беше едно такова вълнуващо, влюбено ми беше 24/7, треперех при мисълта за него, абе, еуфорично с една дума. А сега.. сега, въпреки че си го пожелах, нещо не е същото. Не казвам, че не е хубаво, просто не е същото. Усещам, че този път, като да не повярваш, няма да съм тази, която е "по-" - по-отдадената, по-влюбената, етц. А съм от другата страна. Не че не го харесвам, напротив, просто.. не знам, не колкото той мен май. Ужасен човек ли съм? :Д Той е мил, възпитан, добър, държи се с мен по невероятен начин, приятно ми е с него, не е някакъв несериозник, имаме общи неща, а и, мамка му, аз си го пожелах (хората са казали внимавай какво си пожелаваш, пак се върнах на тази приказка, до която съм опирала толкова много пъти) така да се каже... Мда, ще дам шанс на момчето и така.. дано да си заслужава.
Еми разгеле - деня свърши. Отрязана, уплашена и НЕобъркана съм вече. Света е по-прекрасен с филия течен шоколад и който ми твърди обратното, просто се лъже ужасно много. Ако не друго, поне знам, че той не иска шанса ми и сега ще е по-лесно да го преживея. А на другия нека си му мине и пак да сме приятели. И все пак кой отново ми обърса сълзите? Бившия. И на кого аз бърсах сълзите отново? Пак бившия. Много е възможно да рухна ей ся в леглото, но все пак има течен шоколад в хладилника, дано ми стигне като му видя дънцето. Ако не друго, поне си имам представа за работите около мен и за себе си, тъй че май имаше полза от днешното объркване. Ама от два месеца насам живея в холивудска продукция и взема да ми писва, чак до лекар се стигна - не са хубави тия работи. Утре като едно добро детенце Тори е на даскало. Защо? Щото вече трябва. И кой почва да учи, за да забрави за всички глупости? Познай до три пъти. Тори, бе. Не Марийка. А, маха значи. Аре, отивам да спя. Уж. Нищо, че следобед спах, пак.
@AnarchyBoy, поканен ли съм на сватбата ?![]()