.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Представи си - дискотека с компания, бившата ти и твой добър приятел се награбват стабилно, щото са гаджета, нали, пък тя ти е бивша и ти няма защо да ревнуваш. Айде пак си помисли.
    Разбира се, че няма да я ревнувам. Тя ми е бивша, не настояща. Скъсали сме и тя, както и моят приятел са свободни да правят каквото си искат. Стига само той от уважение към мен да ми е казал, че ходи с нея и да не се държи демонстративно твърде интимно с нея пред мен. Ако не го е направил или парадира с това, вече е друг въпрос, но това пак няма да е ревност, а по-скоро непочтеност от негова страна.

anonymous708973
    Guest
    АХА!
    Ето го "ако"-то. "Твърде демонстративно" е твърде субективно понятие, ако ме разбираш

Защо да е субективно? То с поведението си ясно се усеща кога казваш: "Виж ме, аз съм с бившата ти и ми е яко. Завиждай ми!" и кога просто е с нея, защото се харесват и няма за цел да ме засегне. Трябва да си голям дебил за да не усетиш кога прекрачваш тази тънка граница.

anonymous708973
    Guest
    Гледай сега, аз съм хващала приятеля си за ръка пред пълна маса с хора и съм го замъквала в тоалетната. Ама не мога да го направя с бивш на приятелка, щото е "прекалено демонстративно" и "прекрачване на границата", нали? Ей заради такива ситуации трябва да си държим отношенията чисти.

Ама чакай, той бившият и няма да им виси нон-стоп на главата, нали? Може да се засекат някъде случайно или да се наложи да прекарат няколко часа в една компания, но това са единични случаи. Значи ли това, че заради тях нямаш право да имаш връзка с човека, когото харесваш?

anonymous708973
    Guest
    Така е, но казах вече - налага ли се да си слагам цедка на устата пред приятелка, каква приятелка е това?
    Да чукам на дърво, че засега не съм харесвала бившия/настоящия на приятелка.

Мега фен Аватара на draid
    Гледай сега, аз съм хващала приятеля си за ръка пред пълна маса с хора и съм го замъквала в тоалетната. Ама не мога да го направя с бивш на приятелка, щото е "прекалено демонстративно" и "прекрачване на границата", нали? Ей заради такива ситуации трябва да си държим отношенията чисти.
    Абе момиче, ама защо в тоалетната бе ? Ми то там е пълно с МИКРОБИ !

anonymous895156
    Guest
    Така е, но казах вече - налага ли се да си слагам цедка на устата пред приятелка, каква приятелка е това?
    винаги има деликатни теми, които трябва да избягваме

anonymous708973
    Guest
    Мите, така е, но не бих искала да избягвам темата за партньора си - все пак той е съществена част от живота ми, нали?
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Абе момиче, ама защо в тоалетната бе ? Ми то там е пълно с МИКРОБИ !
    Ох, не беше това хайлайтът на поста ми :ДДД

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си