.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    lel
    Guest

Angry защо майка ми не ме разбира?

имам тъп проблем с майка си..имам чувството че не ме рабира все още мисли че съм дете
    имам различни разбирания за тялото си..харесвам пиърсинг и флешове..но щом си направих стана трета световна а щом откажа да ги махна веднага казва на брат ми -.- вече съм тийнейджър и искам да оставам до поне 10 с приятели а тя ми казва че ще дойде да ме посреща -.- и още по зле е че ми се кара че слушам рок и метъл
    дайте някакъв съвет моля :///

Не мога да ти кажа нищо, преди да ми кажеш на колко години си ? ...
    Иначе браво за избора на музика

anonymous768631
    Guest
    Не бързай с похвалите. Какъв точно "рок и метъл" слушаш?

Поднасяй й интересите си един по един, за да свиква с мисълта, че порастваш и да ги приема по-лесно. Зависи на колко години си, но донякъде я разбирам за пиърсингите и флешовете. Родителите винаги мислят доброто и ги е страх, че с изпъкващ външен вид няма да те приемат в обществото или че просто не е подходящо за ученик. А за вечерния час, говори с нея и покажи колко си зрял, покажи, че може да ти се има доверие. А и ако си над 14, надявам се не се бъркам, но часът ти си е до 22 по лична карта, може да го използваш като аргумнет, но все пак майка ти като настойник е човекът, който ще вземе решението в колко да се прибираш.

Супер фен
    i oshte ne sme razbrali na kolko si, g-ca tiyneyjur ?
    Podkrepqm tva s roka Ako se otnasq za neshto kato TDG, Imagine dragons i t.n . Ako ne e, da go duhash

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    тука само тежки металюги има

Ще дойде да те посреща? Че тя знае ли къде се събираш ;д
    Не и обръщай внимание, ще и омръзне.

Бии и два шамара и ще те изрита от вас готово повече няма да ти досажда

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове