- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвременните 30 годишни младежи
Ми аз пък не мисля, че дори и да си на работа от 8 има нещо лошо от време на време да си позволяваш да не спиш. Така и така ще работиш докато си жив в общи линии (колко ли хора доживяват до пенсия), това че си си позволил на 2 месеца веднъж да отидеш изморен-голяма работа. Ако не се забавляваш на 20, няма да го правиш на 40.
Ще си допиша мнението , че съм прочела още само първата страница.
Ми не знам какво трябва да означава ''бачкаторско'' семейство, предполагам, че не е хора, които имат собствен бизнес, а такива, които работят някъде за някого (без значение частно или държавно). Моето семейство е такова, но аз се издържам сама. И пак си купонясвам. Аз не мога да съм щастлива когато денят ми започва в 6, ходя в университета, после на работа, после лягам да спя и чакам петъка, за да изляза за едно малко с приятели, щото енергията за повече не ми стига. Именно сега е времето когато се излиза, за да се ''разбиеш''. Аз поне не съм от артЪ хората, дето се радват на поезията и супер възвишените филми , чашата вино и леглото в събота вечер. Или във вторник. Все тая.
Статията я четох наскоро, не мисля пак да си губя времето.
От това ,което помня (може и да бъркам де), хората или са безделници ,които живеят с техните, или работят за някаква заплата, която ще изпият.
А не може ли да работят, да си плащат сметките и да си пият редовно за кеф? Ей така, от разнообразие. И тройките на 30 са ми по-приемливи от тези на 16 ,честно казано.