.
Резултати от 1 до 25 от общо 406

Threaded View

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Да, сериозно се очаква да съобразиш, че щом си от 8.30 на работа, не е добра идея да напускаш дискотеката в 5 часа. Сериозно ли го обсъждаме дори?

Явно нямаш такива познати, иначе щеше да загрееш за какво говоря. Както Лейди Ди и Дрейд загряха.
    Това е хубаво, разбира се, браво!
    Ми аз пък не мисля, че дори и да си на работа от 8 има нещо лошо от време на време да си позволяваш да не спиш. Така и така ще работиш докато си жив в общи линии (колко ли хора доживяват до пенсия), това че си си позволил на 2 месеца веднъж да отидеш изморен-голяма работа. Ако не се забавляваш на 20, няма да го правиш на 40.
    Ще си допиша мнението , че съм прочела още само първата страница.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Забелязвам едно много сходно мислене от деца на средностатистически бачкаторски семейства.
    Ми не знам какво трябва да означава ''бачкаторско'' семейство, предполагам, че не е хора, които имат собствен бизнес, а такива, които работят някъде за някого (без значение частно или държавно). Моето семейство е такова, но аз се издържам сама. И пак си купонясвам. Аз не мога да съм щастлива когато денят ми започва в 6, ходя в университета, после на работа, после лягам да спя и чакам петъка, за да изляза за едно малко с приятели, щото енергията за повече не ми стига. Именно сега е времето когато се излиза, за да се ''разбиеш''. Аз поне не съм от артЪ хората, дето се радват на поезията и супер възвишените филми , чашата вино и леглото в събота вечер. Или във вторник. Все тая.

Статията я четох наскоро, не мисля пак да си губя времето.
    От това ,което помня (може и да бъркам де), хората или са безделници ,които живеят с техните, или работят за някаква заплата, която ще изпият.
    А не може ли да работят, да си плащат сметките и да си пият редовно за кеф? Ей така, от разнообразие. И тройките на 30 са ми по-приемливи от тези на 16 ,честно казано.
    Последно редактирано от bloodyF : 08-18-2014 на 21:13
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си