Знаете ли къде мога да участвам в някой кастинг за филм.Мечта ми е но нямам никаква идея къде мога да намеря нещо подобно. Лошото е че съм на 15 и съм непълнолетна, но все пак ако знаете нещо моля да споделите, за да направите мечтата на едно дете реалност....
Като за начало се запиши на някоя театрална школа (ма не към читалище, защото обикновено там самодейността на малоумните преподаватели води до извращения с изкуството а ла "комиците", тъпи скечове и т.н.) Ако имаш намерение да се занимаваш с кино или театър професионално в бъдеще (в което силно се съмнявам), най-добре впрегни усилията си към това да влезеш в НАТФИЗ след дванайсти клас.
Дори да си талантлива, е малко вероятно да се представиш на ниво на кастингите, ако не си вземала уроци от професионалист преди това. Шансът да вземеш роля във филм или сериал, дори и третостепенна, клони към нулата, затова пък можеш да се пробваш като статист в реклама, музикален клип или нещо друго. Не чакай пари, даже по-добре си подготви, защото неща като престой в хотел, превоз, храна и тн трябва да плащаш сама.
Вероятно, за да го искам не съм добре, но ако бях нямаше да следвам мечтите си и нищо от постигнатото нямаше да е реално. Пък и кой е добре в днешно време...
Колкото и скептично да говорят всички, хората имат мечти и живеят с тях... Въпреки че винаги има някой който да ги убие и да те свали от розовият еднорог
Последно редактирано от smile :))) : 08-15-2014 на 19:56