.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Unhappy Проблеми с косата.

От миналата година (лятото) ми пада ужасно много косата... незнам какво да правя просто откачам. Опитах какво ли не - хума, тривитаминол, оцет с лимон, коприва. Нищо не помага. Дори ходих на кожен лекар, но ми изписа ужасно скъпи лекарства, които няма как да си ги позволя. Косата преди беше много хубава дълга, мека, гъста, а сега много тънка и къса до раменете и много рядка, и много бързо се омазнява. Незнам как бихте могли да ми помогнете, но все пак бих искала да чуя някакви съвети нещо. Ще съм ви много благодарна!

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Отиди отново на доктор. Ако историята се повтори,обясни му,че нямаш голяма финансова възможност. Ще ти влезе в положение.
    По-хубаво да те види компетентно лице.

Не ми е само за парите а тя без да знае точно какво ми е беше изписала тея лекарства на това отгоре ми каза много късо да се пострижа, когато обясних това на фризиорката каза да не я слушам, говорила пълни глупости.

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Не знам как да ти помогна.
    Дано някой да обърне внимание на темата ти

Повече от фен Аватара на DeHu
    По-скоро трябва да обърнеш внимание на храната,с която се храниш.Гледай да приемаш повече витамини,а и като цяло всички необходими на организма вещества при хранене,спри бокуците и би трябвало да има ефект.

anonymous708973
    Guest
    Първо, витамини - може да пиеш чист биотин, може комбинирани като Приорин. Ако ти идват скъпи - допелхерц коса и нокти. Не се ли подхраниш отвътре, каквито и маски да правиш, все тая.
    Второ, шампоан против косопад. Има бол. Можеш да си вземеш на Кройтерхоф - имат и шампоан, и серум. Ще ги намериш в аптеките.
    Трето, маски - жълтък, мед, тривитаминол, кисело мляко.

Против омазняването си купи сух шампоан, аз сега използвам на Сайъс и съм доста доволна.

Супер фен Аватара на pressiana
    Спри да ползваш сешоари, преси, маши. Не ползвай онези найлонови ластици за коса. Мий си косата по-рядко, не я търкай с кърпа след това, общо взето - отнасяй се към нея по-внимателно. Мий я с хладка, а не с гореща вода. Ако имаш цъфтежи, НЕ ги късай, а ги подстригвай с ножичка примерно. Не знам какво повече да ти кажа като съвет.. най-вече това с пресата! На една съученичка косата ѝ почти опада, на върха на главата ѝ се виждаше кожата, задето ползва преса редовно. Ако ползваш, спри напълно.

Цитирай Първоначално написано от DeHu Виж мнението
    По-скоро трябва да обърнеш внимание на храната,с която се храниш.Гледай да приемаш повече витамини,а и като цяло всички необходими на организма вещества при хранене,спри бокуците и би трябвало да има ефект.
    Съгласна!!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Купи си Герикапс/Геритамин. Изчакай да ти дойде меструацията и започни да пиеш 2 капсули дневно по време на/след хранене и така 10 дни.
    На следващата менструация повтори.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Специално за омазняването, аз бях на кожен лекар, предписа ми един шампоан и се преродих. Струва 24 лв., но просто наистина от второто измиване, ефекта е уникален. Пък и аз при този доктор се лекувам от 3 години по друг проблем и тук във Варна е най - добрият кожен лекар и му имам пъъъъъълно доверие, никога не ме е подвел.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Голям фен Аватара на Lourenço
    А как се казва този шампоан?

Благодаря ви много за съветите ще направя каквото трябва nIkEnCeTy_bE мопже ли да ми кажеш кой е този лекар защото имам възможност да отида във Варна при нея ако може да ми кажеш адрес нещо?

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Шампоана е на Ducray - kelual DS. А лекарят се казва Д-р Георги Томов, отбелязвам младши. Работи вторник, сряда и четвъртък преди обяд в Медицински център "Света Анна". Просто те съветвам да отидеш и да му се довериш. Определено не работи с евтини лекарства, но каквото предписва, сякаш е магическо. Тук във Варна е доста известен и дори козметици го препоръчват. Доста е странен, отбелязвам. Прегледа трае 1-2 минути до 5 минути максимум, внимателно го слушай, защото не повтаря и се надявай да е в настроение! Успех!
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Благодаря ти ужасно много
    Последно редактирано от DirtyDirty : 08-18-2014 на 15:00

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си