Здравейте! Попаднах в ситуация, за която дори не съм предполагал, че може да ми се случи.
Аз съм МОМЧЕ на 18г. Преди около 4 месеца се запознах с едно момче в интернет. Твърдеше, че иска само секс и аз категорично отказах. С течение на времето омекна и вече е готов и на нещо по-сериозно. Преди да ми каже това аз започнах да си пиша с друго момче. Не ме привличаше особено, но след като се видяхме промених мнението си. Вече харесвам и дори усещам, че започвам да се влюбвам и в двамата. С първия имаме много общи неща. А с втория почти нямаме, но усещам, че той е по-правилния избор. Моля ви, дайте ми съвет! Страх ме е да не сгреша, а тази ситуация ме побърква и най-накрая ще загубя и двамата. Също моля, хейтърите и хомофобите да се въздържат от коментари! Благодаря ви!
Eй, не те знам кой си, случайно ми пратиха темата. Ама ако те разбера, ще ти се стори тесен света Тая снимка от профила ти да я махаш, откраднал ми снимката и за гей ми се представяш. Мишок гаден. Азисе утре като вляза в сайта, тая моя стара снимка да я няма от профила ти.
Последно редактирано от Ems0n : 08-27-2014 на 12:27