.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    Като сте се заговорили за червени червила, мнооого искам Russian Red и Ruby Woo на MAC, но не е дошъл денят когато ще прежаля цената. Не че нямам десетина червени червила всъщност, някои от които с минимални разлики в подтона.
    А иначе тъй като съм си леко ексцентрична си мечтая и за Violetta или Heroine на MAC също. Най-новата ми любов е ето това, което доста се доближава до ефектът, който искам. Пак е много хубаво де!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    I Вашата козметична чантичка:

1.Какъв цвят/принт е козметичната ви чантичка? Шарена, на чертички, преобладаващите, от които са прасковени ( голямо описание на цвят му дръпнах ).
    2.От къде си я купихте? Подарък ми е от една приятелка.
    3.На коя фирма/марка е? Няма такава, май.
    4.Носите ли я навсякъде с вас? Само когато пътувам, или няма да прекарам нощта в нас

II Какво има в нея?

1.Марка гланц/гланцове? Един на Avon, и три на Essence
    2.Марка червило/червила? Avon
    3.Марка сенки? Ruby Rose, Dior
    4.Спирала? maybelline one by one stain black
    5.Молив за очи? Essence
    6.Молив за устни? Не ползвам
    7.Руж? Rybu Rose, и разни други без известни
    8.Хайлайтер? Не ползвам
    9.Бронзираща пудра? Не ползвам
    10.Фон дьо ден? Не ползвам
    11.BB/CC крем? CC крем на Bioten. Препоръчвам ти го авторке, много съм доволна от него
    12.Коректор? Catrice - camouflage creme, препоръчвам ти го, но да знаеш, че прикриване на тъмни кръгове, не става, за там търси течен.
    13.Балсам за устни? Nivea
    14.Очна линия? Essence
    15.Пудра? Golden Rose
    16.Носите ли друга козметика в нея?Споделете!
    Парфюм на Avon, четки за грим, сенки за вежди на Essence, и крем за ръце на Bilka

Какви цветове гримове ползвате?

1.Гланцове: Прасковено, тъмно розово, граничещо с цикламено, червен
    2.Червила: Тъмно розово, граничещо с цикламено
    3.Сенки: Палитрата ми е огромна, и имам почти всички цветове, за които човек може да се сети, но от тях, най-често използвам от телесната и кафява гама, златисти също.
    4.Руж: Тъмно розово и прасковено
    5.Спирала: Черна
    6.Очна линия: Черна
    7.Молив за устни:Не ползвам
    8.Молив за очи: Черен
    Последно редактирано от DragonLady : 08-19-2014 на 22:23

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    цялата козметика нямам намерение да изброявам, но се включвам да кажа, че и аз съм маничка на червени червила и особено много гледам нюансите, там съм голяма претенция
    Харесвам тези с оранжев подтон, но не да са оранжеви и винаги намирам кусури- едното имало лек розов подтон, другото било прекалено сухо, третоот не знам си какво :Д
    Гореспоменатото Russian Red тоооолкова го бленувах и аз преди, когато реших да се сдобия с него за бала си, и на него му намерих недостатък, мааалко тъмно ми дойде, затова взех lady danger, което за мен е THE lipstick, та това е моята кратка изповед как намерих своето червено червило, което по никакъв начин не означава, че имам само едно червено червило, продължават да се купуват, все пак има тооолкова много нюанси, които май само аз улавям

EDIT: Heroine и на мен адски много ми харесва, но само да си го гледам отстрани. Веднъж видях едно момиче, беше с прекрасни черти и аааадки бяла кожа, боядисана черна коса и мога да кажа, че този цвят ѝ стоеше много добре. (не знам дали беше точно с това червило, но цветът беше такъв)
    Последно редактирано от therichbitch : 08-19-2014 на 23:39

[QUOTE=therichbitch;11154627]цялата козметика нямам намерение да изброявам, но се включвам да кажа, че и аз съм маничка на червени червила и особено много гледам нюансите, там съм голяма претенция
    Харесвам тези с оранжев подтон, но не да са оранжеви и винаги намирам кусури- едното имало лек розов подтон, другото било прекалено сухо, третоот не знам си какво :Д
    Гореспоменатото Russian Red тоооолкова го бленувах и аз преди, когато реших да се сдобия с него за бала си, и на него му намерих недостатък, мааалко тъмно ми дойде, затова взех lady danger, което за мен е THE lipstick, та това е моята кратка изповед как намерих своето червено червило, което по никакъв начин не означава, че имам само едно червено червило, продължават да се купуват, все пак има тооолкова много нюанси, които май само аз улавям

Кога си взе Lady Danger?Защото аз го търсих тази пролет и ми казаха, че е stocked out (изчерпано) и си взех Dangerous.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Ужасно :д
    Аз пък съм ориентирана към студен подтон - синеещото червено :д Че да ми прави зъбите възможно най-бели.
    Имам едно истинско червено, от АрдДеко ми е (номер 5 се води), обаче в България май го няма, че и в Германия не съм го виждала, а е купувано от там именно. Малко тъмно ми идва вече, та ще му търся заместник. Все се убеждавам, че ето - червеното червило е кажи-речи единственото, което нося за вечерни излизания. И пак не мога да се убедя, че имам нужда от MAC. Имам и едно леко розовеещо от Кико, на което текстурата му е РАЗКОШНА! Та май ще си търся пак нещо от тази серия.

Ежедневното ми червено пък е на Лореал, 401 от серията Casie или нещо подобно. Запиляла съм го някъде и не мога да го открия в момента, после ще едитна.

Купих си от чапстиковете на Ревлон (дето имат матирана и гланцирана серия) лилавото. ЛЕЛЕЕЕЕЕ, КОЛКО МИ СТОИ!!! Много, много, много! Влюбена съм :д

Град
    Sofia
    не си представяй цигАнско оранДЖЕво, просто си мисля,че по- тъмно червено ме състарява, особено като бях с черна коса
    btw никога не съм проумявала в мен ли е проблемът, но нито студените подтонове ми правят зъбите по- бели (да изглеждат, де, те самите зъби ясно, че няма да ми ги променат хаха), нито от топлите подтонове ми жълтеят
    Аз съм голям противник на Лореал, нищо тяхно не ми харесва, не знам защо
    относно червилото на Мак, ами взех си го, като беше балът ми, отдавна демек, точно бяха открили магазина в Сф

1.Какъв цвят/принт е козметичната ви чантичка? За момента са 2, ама ми трябват поне още 2 за да побера всичко. Иначе една зелена на черти с цветовете на дъгата и розовата от Oriflame Travel Set-a. Нямам претенции какви ще са, само да са големи
    2.От къде си я купихте? 1 лев и каталог на Oriflame
    3.На коя фирма/марка е? Made in China и Oriflame
    4.Носите ли я навсякъде с вас? Не. Вкъщи ми служат като органайзери за козметика.

II Какво има в нея?

1.Марка гланц/гланцове? Не обичам като цяло, имам само един безцветен на Essence XXL Shine
    2.Марка червило/червила? 2 chubby молива на Oriflame, 1 червено от Alverde, Catrice Liquid Lip tint и някакви с доста посредствено качество в палитра на Sephora.
    3.Марка сенки? Sleek- 3 палитри, Alverde-2, Sephora-1 и една единична на E.L.F
    4.Спирала? Bourjois 1 second volume и една на E.L.F за обем
    5.Молив за очи? Impala-всякакви цветове, Golden rose- chubby молив бял и Kajal- черен
    6.Молив за устни? Не ползвам.
    7.Руж? Alverde- Mineral Pearls и няколко от палитрата на Sephora, ама грам не ги ползвам
    8.Хайлайтер? Constance Carroll
    9.Бронзираща пудра? Alverde Duo Bronzer
    10.Фон дьо ден? Bourjois ( на бг не мога да го изпиша правилно ) Healthy Mix Radience Reveal
    11.BB/CC крем? Вече не ползвам.
    12.Коректор? Catrice камуфлаж.
    13.Балсам за устни? EOS Strawberry Sorbet, Balea-с натурални масла ии... май са това
    14.Очна линия? Golden Rose dipliner- любимец от години и една палитра с гел и прахообразни очни линии- Ultraflesh Black Magic
    15.Пудра? Catrice Multy Color
    16.Носите ли друга козметика в нея?Споделете!
    Основи за очи на E.L.F и Alverde, четки за грим, гел за вежди на Alverde,

1.Гланцове: или прозрачни или тъмно борвинково червени
    2.Червила: класическо червено или вампирско червено със студен подтон
    3.Сенки: Каквото ми хрумне да си направя. От цветни приумици, до опушен грим в телесни тонове.
    4.Руж: Едва забележим в прасковен цвят
    5.Спирала: Наситено черна
    6.Очна линия: Наситено черна, по възможност с матов завършек
    7.Молив за устни:Не ползвам
    8.Молив за очи: Kajal само за водната линия. Горният клепач е с очна линия.

anonymous708973
    Guest
    не си представяй цигАнско оранДЖЕво, просто си мисля,че по- тъмно червено ме състарява, особено като бях с черна коса
    btw никога не съм проумявала в мен ли е проблемът, но нито студените подтонове ми правят зъбите по- бели (да изглеждат, де, те самите зъби ясно, че няма да ми ги променат хаха), нито от топлите подтонове ми жълтеят
    Аз съм голям противник на Лореал, нищо тяхно не ми харесва, не знам защо
    относно червилото на Мак, ами взех си го, като беше балът ми, отдавна демек, точно бяха открили магазина в Сф
    Е, то червените със студен подтон не са непременно тъмни
    Но иначе си права, трябва да се внимава, защото черната коса допълнително състарява, нямаш нужда и от тъмно червило.

Град
    Sofia
    еее, аз вече съм с червена, мога да си сложа и черно хахах :Д

За любителите. Съжалявам, че е със светкавица, но се беше стъмнило.

Аз и оранДЖево нося, от най-ярките. xD Не знам дали съдя по-себе си, но на светла кожа и черна коса не мисля, че има ярко червило, което да стои зле. С нюдовете вече съм нещо средно между мумия и албинос. Повече клони към първото май.

Hayashi, голяма красота са

Град
    Sofia
    Ще ги кажеш ли кои са точно

A nqkoi moje li da mi preporucha cvqt cherveno chervilo?Imam cherven glanc, koito e v klasichesko cherveno, no iskam neshto po-ejednevno.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    не знам какво точно търсиш, но аз имам ето това

третото
    матово е, но понякога си слагам гланц отгоре
    Става и за ежедневно, но зависи от дрехите ти. Много съм доволна, доста е дълготрайно, особено ако не слагаш нищо отгоре.

Mersi!Ako minavam prez nqkoe magazinche za kozmetika, shte go pogledna.

Ще ги кажеш ли кои са точно
    Да, трябваше да се сетя да ги напиша.

От ляво на дясно са Manhattan Glossy Lipstick #4 Love me, Erre Due Full Color Lipstick #06, Rimmel Kate Lipstick #10, Avon Ultra Color #Red 2000

Ежедневно червено за мен са Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain #045 Romatic и Yves Rocher Sheer And Shine Lipstick #03 Gelée Cerise например.

Град
    Sofia
    Ето малко за любителките на червеното и от мен Суочовете уж се правят от вътрешната страна на ръката, но аз винаги пробвам от външната, защото я намирам за по- близка до реалния цвят на кожата ми, пък и се изгорих с машата, хах, от вътрешната.
    След малко ще едит-на кое кой номер е

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    3, 4, 5 <3

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    I Вашата козметична чантичка:

1.Какъв цвят/принт е козметичната ви чантичка?Последно ползвам черна с цип, иначе имам и червена, съвсем семпли
    2.От къде си я купихте? Кварталното магазинче
    3.На коя фирма/марка е? Няма марка
    4.Носите ли я навсякъде с вас? На работа да, иначе сега лятото по-рядко, иначе през останалите сезони винаги в чантата

II Какво има в нея?

1.Марка гланц/гланцове? Не обичам такива неща, имам един на Есенс и един lip balm на Нивеа
    2.Марка червило/червила? Нямам червила
    3.Марка сенки? Мейбълин, Голден Роуз, много рядко ги ползвам обаче
    4.Спирала? Черна опаковка с червени надписи на Есенс и съм много доволна!
    5.Молив за очи? Имам на Есенс , но не го ползвам
    6.Молив за устни? Имам на Голден роуз и го ползвам понякога за оцветяване на целите устни, но много рядко
    7.Руж? Руж нямам, бронзираща пудра, не помня марката
    8.Хайлайтер? Wake me up by Rimmel
    9.Бронзираща пудра?Казах вече
    10.Фон дьо ден?Ла Рош Позе, Макс Фактор
    11.BB/CC крем? ББ на Нивеа, но не го ползвам
    12.Коректор? Не използвам
    13.Балсам за устни? В кутийка на Нивеа или вазелин, чист
    14.Очна линия? Последно на Classics, но май ме болят очите от нея и ще приключвам скоро
    15.Пудра? Есенс
    16.Носите ли друга козметика в нея?Споделете! Нося лосион за почистване на грим на Ла Рош Позе, разни фибички, гребенче, малък наливен парфюм от Рефан, дезодорант, понякога стика за подмишници

1.Гланцове: имам един гланц и той е леко розовеникав
    2.Червила:Нямам
    3.Сенки:Имам палитра, зависи от облеклото
    4.Руж:Бронзираща пудра
    5.Спирала:черна.
    6.Очна линия:черна
    7.Молив за устни:не
    8.Молив за очи:черен.
    [/QUOTE]
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    Sofia
    За поста от вчера:

1.- p2/ couture lip polish stain 060, не е трайно
    2.- някакво дълготрайно на Манхатън, не му виждам номера, не го и ползвам :Д
    3. Nars/ Heat Wave
    4.- въпросното MAC- Lady danger
    5.- Revlon/ Ravish me red
    6. Revlon/ Love that red
    7. ха, и накрая някакъв почти прозрачен гланц на Essence, от тея мъничките

Голяма фенка съм на Ревлон, а вече адски трудно намирам каквото и да било, Хаяши, ти поръчваш ли си ги? )

Само аз ли не ги виждам? Не ми показва никаква снимка в целия коментар.

Аз живея във Франция, тук ги има навсякъде, въпреки че цените са височки. Но моите са подарък от една американка, не съм ги купувала аз. Ако не бях си наложила пълен бан на купувам каквито е да червила и глосове бих си взела още от техните чъбита, те май скоро излязоха и с нови. Супер удобни и практични са. Хем цветовете не са супер набиващи се на очи (за мен ден, аз си ходя ежедневно с червено и лилаво), хем формулата им е много приятна и мога да не ги нанасям по 5-6 часа след първоначалното нанасяне. Много са университетски.

Град
    Sofia
    КОментарът със снимката е по- нагоре, не знам защо не ги виждаш ако говориш за моите

Очевидно някой от ad блокерите ми не ти харесва снимката. Видях я през телефона. Много са готини всичките цветове! Вторият, който е по-тъмен изглежда супер интересно, трябва и аз да се сдобия с такъв цвят.

anonymous708973
    Guest

Голяма фенка съм на Ревлон, а вече адски трудно намирам каквото и да било, Хаяши, ти поръчваш ли си ги? )
    В Германия няма Ревлон и Римел ;(((

Град
    Sofia
    казах ти и в другата тема- в Берлин съм мяркала Ревлон преди 2 години, бягай да провериш дали няма още

Иначе Римел, да А аз и тях харесвам

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Вторият, който е по-тъмен изглежда супер интересно, трябва и аз да се сдобия с такъв цвят.
    Не се лъжи, само изглежда, хем е тъмно червено, едно такова повяхнало, хем е аааадски сухо, не знам тук дали си личи, абе не го нося, както подчертах

Ей такова много ме кефи, ама само да го гледам, вероятно ще приличам на чума с него :Д не е за моя тип излъчване и физиономия

http://glossedintranslation.files.wo...p-burgundy.jpg
    Последно редактирано от therichbitch : 08-27-2014 на 22:44

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си