.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Мега фен
    Град
    <3

Блендер за смуутита :33

Този дали ще ми свърши работа? http://olx.bg/oferta-za-shaken-take-...0-lv-i55907488

Т.е. изглежда много добре, удобен и малък, но ме съмнява да не е някоя китайска джиджавка, която ще се развали с второто натискане на копчето.. Гледах му и ревюта в ютуб и много го хвалят, но все пак..

Вие с какъв блендер си правите смуутита, ако си правите изобщо?

Ще се радвам ако споделите и някоя рецепта. ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Малко паянтов ми изглежда, но е на изгодна цена наистина. И аз искам да си купя, но не знам какъв.

Голям фен Аватара на Lourenço
    Ако не го тормозиш много (с моркови, ябълки, големи парчета лед и т.н.) не мисля че ще имаш проблеми.

А за рецепта, любимото ми е горски плодове и кокос. <3

Мега фен Аватара на strawberry88
    И на мен не ми изглежда много надежден. Вярно е евтин, но бих заложила на някоя утвърдена марка. Иначе за рецепти, любими имам много, но примерно пъпеш и малина. : )

Моят е Nutribullet и съм много доволна.
    Скъпичък е, но наистина си заслужава ..
    А за рецепти най-често слагам пъпеш или банан със соево мляко,вода и малко ленено семе

Ако имаш възможност заложи на нещо по-качествено.Наскоро си го взех и съм доволна. http://www.technopolis.bg/b2c/detail...1130407/Mikser

Мега фен
    в lidl продаваха мощен пасатор 600W, който също е много подходящ за такива неща

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си