.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Тема: Изневяра.

Hybrid View

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    E, виж сега, това, че ти имаш мераци на приятелките си, не означава, че всички са така
    Нямам мераци на приятелките си, обаче съм убеден че едно 75% от твоите приятели биха си легнали с теб (стига да изглеждаш добре де) което автоматично ги прави някак не точно приятели.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Нямам мераци на приятелките си, обаче съм убеден че едно 75% от твоите приятели биха си легнали с теб (стига да изглеждаш добре де) което автоматично ги прави някак не точно приятели.
    Ахаааа.
    ЕЙ, как обичам нагли хора, дето си мислят, че всичко знаят. Начи, при теб всичко е окей, твоите приятелства са истински, ама моите не... тва, извинявай, на каква база го твърдиш?

Уотевър. Мен това не ме притеснява, отдавна съм спряла да го гледам като фактор, отдавна не ми е черно-бяла картинката, но не ми се хаби да обяснявам.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ахаааа.
    ЕЙ, как обичам нагли хора, дето си мислят, че всичко знаят. Начи, при теб всичко е окей, твоите приятелства са истински, ама моите не... тва, извинявай, на каква база го твърдиш?

Уотевър. Мен това не ме притеснява, отдавна съм спряла да го гледам като фактор, отдавна не ми е черно-бяла картинката, но не ми се хаби да обяснявам.
    Просто знам как мислят мъжете, явно ти не го знаеш или не искаш да го разбереш. Хайде сложи си сега ръка на сърцето и кажи, че никой твой приятел не би си легнал с теб ако му се предложиш пък тогава ме обиждай (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си