- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Относно "Едната Вежда" Съвет?
Не обвинявам никого просто как може за заради едното нищо да казва,че това било признак за " не хигиенично и не поддържано" .
Пич според мен никнейма ти трябваше да бъде нещо от сорта : vejdi_rashidov.
Благодаря пич
Направо е смешно така да разтягаш локуми за някакви си вежди и да искаш съвети.. ти всъщност хем искаш съвет, хем се опитваш да ни убедиш, че те.. ъъ тя изобщо не те притеснява и нямаш проблем с нея... Какво искаш да чуеш?
Раздели си веждите.
Куците, слепите, заекващите, инвалици просто трябва да се примирят, защото не могат да променят фактите и се учат да живеят с това, не, не бих ги подминала. Въобще не може да сравняваш твоето с тяхното, ти можеш да го промениш и то за няколко минути.
Питаш във форум за нещо изключително елементарно. Като си попитал, примай всички видове отговори, явно си очаквал много подкрепа....
Ти май искаш да те убедим, че едната вежда е супер секси и никой не я забелязва. Пич, скуби я. Не е нужно всеки ден да отделяш по 2 часа, за да оскубеш 20 косъма. Не е женско, нито гейско. Няма срамно в това да си скубеш веждите, а по-скоро в това да не си обръщаш внимание. И гаджето ми си ги скубе по малко, повярвай ми, не го обичам по-малко, нито го смятам за недостатъчно мъжествен.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Като цяло изобщо не ми пука, но понякога когато търся грешката в себе си за нещо все за това се хващам, ако я изчистя просто ако не се приема ще ми е адски тъпо и кофти, пък и всички ме познават какъвто съм..
Знам,че не е нещо за което трябва чак толкова да се вманиачавам, ам просто от вътре нещо хем неще да я премахне тази част, хем има и част от мозъка която иска да го направи...
Ужас, махай я.
Добре, това са КОСМИ, т.е. растат. Махаш ги, виждаш дали се харесваш и възприемаш и оттам нататък решаваш дали да продължаваш или да ги оставиш да си израснат пак. First world problems.
И тази тема е в раздел "Любов"? Ако ти се харесваш така не се променяй заради някой друг, но ако по някакъв начин ти пречи я махни. Дори на повечето хора да не им прави голямо впечатление, едва ли някой намира едната вежда за привлекателна. Както вече ти казаха повечето съфорумници, просто я оскуби веднъж, ако не се чувстваш добре не го прави повече. Не е толкова трудно да се поддържа и не е гейско.
Ахам Благодаря отново за мненията![]()
Отвратителна работа поне аз го намирам за много грозно и въбоще не ми е секси.Ако съм ти гадже ще те заритам до козметичният салон за да ти ги оправят .И толкова ли си малоумен че сръвняваш хора с недъзи с твоята вежда която аууау при посещението на кадърен козметик повече няма да ти прави проблем.
Не исках да прозвучи точно както си помислихте вие.. исках да каж: че тя не иска да стои човек пред нея който е с 6 косъма повече където не трябва,.... а пък какво ли ще направи ако пред нея стои човек с истински недъг...
Аз вече си мисля, че ти повече се опитваш да ни убедиш в нещо, отколкото да слушаш съвети от нас (форума).
След като пишеш тук, повече от ясно е, че имаш проблем с веждата си. Решения: (1) оскуби я сам или питай приятелка; (2) отиди на козметик; и може би (3) лазар, който както спомена по-нагоре един колега (може и колежка да е била), няма да ти излезе скъпо и ще си спестиш скубането на всеки една-две седмици, което явно се явява проблем за теб.
Хората са дребнави и не можеш да промениш този факт. Но пък можеш да промениш себе си.
Оф боже това са косми, не крак, Като ги оскубеш и не ти харесва ще ти пораснат за седмица-две и ще забравиш. Какво го мислиш все едно от това ти зависи живота. Изчисти си веждите виж как ще се чувстваш и толкова. Не разбирам как не те мързи да си правиш прическа всеки ден, ама те мързи да оскубеш 20 косъм на седмица. Потресаващо е как нямаш и капка решителност, 2 страници глупости тука за някакви си 10 косъма, направо е жалко как се обясняваш с тая вежда, а се притесняваш кое било мъжко. Еми не е мъжко да ревеш като жена за глупости. Прави каквото искаш.
Ти наистина си доста спрял .Веждата ти е е нещо поправимо а недъзите в повечето случай не са
И да познавам момичета които ако си сакат ще бъдат с теб и няма да им прави впечатление но ако си с една вежда няма и да те погледнат.Просто защото те мързи да си я оправиш и се лигавиш .