Здравейте Нов съм и ще ви питам един въпрос, но моля без хейт и разни подобни ами изкажете вашето мнение и дайте съвет?

Момче съм на 21г..и да имам "една вежда" като цяло през живота си съм имам 3-4 случая някой да се направи на интересен и да ми се ебава за това, но въпроса ми е отстрани как изглежда, какво мислите за хора като мен??? Щото не знам имам чувството,че понякога точно заради "това" някое момиче няма симпатии към мен и прочие или,че ме гледат тъпо/странно..

Ся ще кажете ем изчисти ги, е да ам то вече на 21г. и сега ако ги изчиста просто не знам не се виждам в подобна ситуация, мисля,че би ми било много тъпо.. щото както ще се намери да ти каже някой Е "тоя е с една вежда", ще се намери да ти го каже и като я изчистиш...
Знам,че това не е недъг или нещо от сорта,но понякога хората се захващат и за най-малкото,въпреки,че нито съм дебел,нито слаб,нито тъп, нито идиот,спортувам/ разбирам от пц-та, уча,...

Моля някой за истински съвет... ако все пак някой откликне, гледам,че тук се обсъждат всякакви теми, може да напиша някой други неща...