.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Не обвинявам никого просто как може за заради едното нищо да казва,че това било признак за " не хигиенично и не поддържано" .

Пич според мен никнейма ти трябваше да бъде нещо от сорта : vejdi_rashidov.

Благодаря пич

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Направо е смешно така да разтягаш локуми за някакви си вежди и да искаш съвети.. ти всъщност хем искаш съвет, хем се опитваш да ни убедиш, че те.. ъъ тя изобщо не те притеснява и нямаш проблем с нея... Какво искаш да чуеш?
    Раздели си веждите.

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Цитирай Първоначално написано от teenproblem22 Виж мнението
    wow не би ви било приятно срещу вас да стои такъв човек.. добре ясно, значи ако видите някой който е куц,сляп,заекващ,инвалид значи него дори ще го наплюете, запсувате и набиете спрямо вашата логика???
    Значи да почнем всички така да правим, ти си тъпа бегай от тук ти си грозен махай се, бритона ти е на криво марш, ти си дебела махай се, ти недъгава аре бегай..?

Браво, е за това говорех...
    Куците, слепите, заекващите, инвалици просто трябва да се примирят, защото не могат да променят фактите и се учат да живеят с това, не, не бих ги подминала. Въобще не може да сравняваш твоето с тяхното, ти можеш да го промениш и то за няколко минути.
    Питаш във форум за нещо изключително елементарно. Като си попитал, примай всички видове отговори, явно си очаквал много подкрепа....

Ти май искаш да те убедим, че едната вежда е супер секси и никой не я забелязва. Пич, скуби я. Не е нужно всеки ден да отделяш по 2 часа, за да оскубеш 20 косъма. Не е женско, нито гейско. Няма срамно в това да си скубеш веждите, а по-скоро в това да не си обръщаш внимание. И гаджето ми си ги скубе по малко, повярвай ми, не го обичам по-малко, нито го смятам за недостатъчно мъжествен.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Като цяло изобщо не ми пука, но понякога когато търся грешката в себе си за нещо все за това се хващам, ако я изчистя просто ако не се приема ще ми е адски тъпо и кофти, пък и всички ме познават какъвто съм..

Знам,че не е нещо за което трябва чак толкова да се вманиачавам, ам просто от вътре нещо хем неще да я премахне тази част, хем има и част от мозъка която иска да го направи...

anonymous895156
    Guest
    Ужас, махай я.

Добре, това са КОСМИ, т.е. растат. Махаш ги, виждаш дали се харесваш и възприемаш и оттам нататък решаваш дали да продължаваш или да ги оставиш да си израснат пак. First world problems.

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    И тази тема е в раздел "Любов"? Ако ти се харесваш така не се променяй заради някой друг, но ако по някакъв начин ти пречи я махни. Дори на повечето хора да не им прави голямо впечатление, едва ли някой намира едната вежда за привлекателна. Както вече ти казаха повечето съфорумници, просто я оскуби веднъж, ако не се чувстваш добре не го прави повече. Не е толкова трудно да се поддържа и не е гейско.

Ахам Благодаря отново за мненията

Отвратителна работа поне аз го намирам за много грозно и въбоще не ми е секси.Ако съм ти гадже ще те заритам до козметичният салон за да ти ги оправят .И толкова ли си малоумен че сръвняваш хора с недъзи с твоята вежда която аууау при посещението на кадърен козметик повече няма да ти прави проблем.

Не исках да прозвучи точно както си помислихте вие.. исках да каж: че тя не иска да стои човек пред нея който е с 6 косъма повече където не трябва,.... а пък какво ли ще направи ако пред нея стои човек с истински недъг...

Аз вече си мисля, че ти повече се опитваш да ни убедиш в нещо, отколкото да слушаш съвети от нас (форума).
    След като пишеш тук, повече от ясно е, че имаш проблем с веждата си. Решения: (1) оскуби я сам или питай приятелка; (2) отиди на козметик; и може би (3) лазар, който както спомена по-нагоре един колега (може и колежка да е била), няма да ти излезе скъпо и ще си спестиш скубането на всеки една-две седмици, което явно се явява проблем за теб.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Хората са дребнави и не можеш да промениш този факт. Но пък можеш да промениш себе си.

Мега фен Аватара на draid
    Оф боже това са косми, не крак, Като ги оскубеш и не ти харесва ще ти пораснат за седмица-две и ще забравиш. Какво го мислиш все едно от това ти зависи живота. Изчисти си веждите виж как ще се чувстваш и толкова. Не разбирам как не те мързи да си правиш прическа всеки ден, ама те мързи да оскубеш 20 косъм на седмица. Потресаващо е как нямаш и капка решителност, 2 страници глупости тука за някакви си 10 косъма, направо е жалко как се обясняваш с тая вежда, а се притесняваш кое било мъжко. Еми не е мъжко да ревеш като жена за глупости. Прави каквото искаш.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Потресаващо е как нямаш и капка решителност, 2 страници глупости тука за някакви си 10 косъма, направо е жалко как се обясняваш с тая вежда, а се притесняваш кое било мъжко. Еми не е мъжко да ревеш като жена за глупости. Прави каквото искаш.
    Именно!!

Цитирай Първоначално написано от teenproblem22 Виж мнението
    Не исках да прозвучи точно както си помислихте вие.. исках да каж: че тя не иска да стои човек пред нея който е с 6 косъма повече където не трябва,.... а пък какво ли ще направи ако пред нея стои човек с истински недъг...
    Ти наистина си доста спрял .Веждата ти е е нещо поправимо а недъзите в повечето случай не са
    И да познавам момичета които ако си сакат ще бъдат с теб и няма да им прави впечатление но ако си с една вежда няма и да те погледнат.Просто защото те мързи да си я оправиш и се лигавиш .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си