.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Xolo
    Guest

Unhappy Нов град - нов дом, ново училище, нови приятели и нови проблеми..

Здравейте пирятели! Аз съм момиче на 14 год.

Отдавна родителите ми искаха да се преместим в Бургас и да живеем там.
    Тази година завърших 7ми клас кандидатсвах в няколко училища в Бургас и ме приеха в едно СОУ където исках ..
    И приемането ми в това училище стана повод за преместване в Бургас

Аз досега живеех в едно градче близо до Бургас.. И скоро ще се преместим и в момента майка ми и баща ми разглеждат апартаментите От една страна се радвам, че всичко ще започна наново и, че се оттървах от старото ми училище където имах доста проблеми със съучениците ми, които се дразнеха с мен..

Аз съм едно нормално момиче.Не съм грозна, но не съм и кой знае каква хубавица :ДД.. Не събирам 500 лайка във фейсбук, обличам се както ми е удобно и както ми харесва.. Малко съм срамежлива, но когато свикна - не млъквам и се превръщам в едно лудо момиче

Та страх ме е от това, че да не започнат да ме тормозят и в новото училище, да нямам приятели... И се чудя как да се държа първите дни в училище, докато си намеря приятели.. :/ Аз няма да търся приятели само заради това, че да не съм сама.. Ще търся за да ме подкрепят и аз тях също...

А моля без хейт.. Знам, че има доста подобни теми, просто исках аз да си споделя проблема
    Последно редактирано от Xolo : 08-26-2014 на 12:54

Спокойно, в този клас всички ще са нови, няма да си само ти. Така ще е по-лесно да си намериш приятели, няма да те гледат като "новата". Иначе бъди комуникативна, не съди за хората от първата минута и бъди позитивна.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Xolo
    Guest
    О благодаря.. Ще внимавам да не ги съдя още от първата минута, но нали знаеш първите дни правят впечатление у другите и трябва да внимавам как да се държа...

Мега фен Аватара на RapExotic
    Много често хората си мислят, че като сменят средата ще се отърват от проблемите, които са имали преди. Това обаче не е така, защото те реално си носят проблема със себе си и го прехвърлят на новото място. За това си помисли каква е причината да те дразнят съучениците ти от старото ти училище. Премисли добре грешките и причините, довели до тази ситуация и гледай да не ги повтаряш отново.

Първите дни гледай да опознаеш средата като цяло, а след това се опитай да се сприятелиш с хората, които имат общи интереси и възгледи с твоите. Така ще си попаднеш в правилната групичка и ще ти е по-забавно в гимназията.

Мега фен Аватара на draid
    Докато красотата ти се измерва на лайкове в някаква страница, то проблемите ти все ще те придружават.

Цитирай Първоначално написано от Xolo Виж мнението
    О благодаря.. Ще внимавам да не ги съдя още от първата минута, но нали знаеш първите дни правят впечатление у другите и трябва да внимавам как да се държа...
    Разбира се, първото впечатление е важно, но в тия години, повярвай ми, повечето хора не са достатъчно пораснали и опитни, че да се доверяват на видяното от пръв поглед. Просто бъди приятелски настроена. А и не забравяй, че всички ще сте нови в класа, не само ти.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Всички сме така И аз съм притеснена или по-скоро развълнувана за 1вия учебен ден Но го карай по-весело.Най-хубавото време е в гимназията

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Докато красотата ти се измерва на лайкове в някаква страница, то проблемите ти все ще те придружават.
    +111

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си