- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Нов град - нов дом, ново училище, нови приятели и нови проблеми..
Здравейте пирятели! Аз съм момиче на 14 год.
Отдавна родителите ми искаха да се преместим в Бургас и да живеем там.
Тази година завърших 7ми клас кандидатсвах в няколко училища в Бургас и ме приеха в едно СОУ където исках..
И приемането ми в това училище стана повод за преместване в Бургас
Аз досега живеех в едно градче близо до Бургас.. И скоро ще се преместим и в момента майка ми и баща ми разглеждат апартаментитеОт една страна се радвам, че всичко ще започна наново и, че се оттървах от старото ми училище където имах доста проблеми със съучениците ми, които се дразнеха с мен..
Аз съм едно нормално момиче.Не съм грозна, но не съм и кой знае каква хубавица :ДД.. Не събирам 500 лайка във фейсбук, обличам се както ми е удобно и както ми харесва.. Малко съм срамежлива, но когато свикна - не млъквам и се превръщам в едно лудо момиче
Та страх ме е от това, че да не започнат да ме тормозят и в новото училище, да нямам приятели... И се чудя как да се държа първите дни в училище, докато си намеря приятели.. :/ Аз няма да търся приятели само заради това, че да не съм сама.. Ще търся за да ме подкрепят и аз тях също...
А моля без хейт.. Знам, че има доста подобни теми, просто исках аз да си споделя проблема![]()
Последно редактирано от Xolo : 08-26-2014 на 12:54
Спокойно, в този клас всички ще са нови, няма да си само ти. Така ще е по-лесно да си намериш приятели, няма да те гледат като "новата". Иначе бъди комуникативна, не съди за хората от първата минута и бъди позитивна.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
О благодаря..Ще внимавам да не ги съдя още от първата минута, но нали знаеш първите дни правят впечатление у другите и трябва да внимавам как да се държа...
Много често хората си мислят, че като сменят средата ще се отърват от проблемите, които са имали преди. Това обаче не е така, защото те реално си носят проблема със себе си и го прехвърлят на новото място. За това си помисли каква е причината да те дразнят съучениците ти от старото ти училище. Премисли добре грешките и причините, довели до тази ситуация и гледай да не ги повтаряш отново.
Първите дни гледай да опознаеш средата като цяло, а след това се опитай да се сприятелиш с хората, които имат общи интереси и възгледи с твоите. Така ще си попаднеш в правилната групичка и ще ти е по-забавно в гимназията.
Докато красотата ти се измерва на лайкове в някаква страница, то проблемите ти все ще те придружават.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Всички сме такаИ аз съм притеснена или по-скоро развълнувана за 1вия учебен ден
Но го карай по-весело.Най-хубавото време е в гимназията
![]()