.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 302

Hybrid View

Мега фен
    Напълно подкрепям, че оценките не са критерии за РАЗБИРАНЕ на материала!
    Верно, 3ката значи че го зацепваш прекрасно, а 6-цата, че си го назубрил.

Аз пък се чудя как може да претендираш, че разбираш нещо, а да нямаш отличен. Обръщам изказването на 180 за неразбралите.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението

Аз пък се чудя как може да претендираш, че разбираш нещо, а да нямаш отличен. Обръщам изказването на 180 за неразбралите.
    Хах ами лесно е да разбираш от нещо и да нямаш 6-ца поради много фактори. Никой не твърди, че трябва да имаш само 3-ки, но това да имаш само 6ци не е никакво доказателство, че знаеш за толкова. Давах примери вече мързи ме да се повтарям. Да имаш само 6ци е даже плашещо, тъй като няма човек на който да му е сила всичко, ако има 6-ци то или по някой предмети които не му се отдават/не са му интересни е зубрил/имал бая късмет или нивото в даденото учебно заведение е доста ниско. Прави си сам изводите.
    Последно редактирано от draid : 09-17-2014 на 00:10

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението

Добре, извинявай, ама бавен ли си или ти се удава да се правиш на такъв?
    Казах, че шестицата не значи, че задължително разбираш материала повече от човек с тройка. Щото този с тройката може да разбира половината неща, но все пак да разбира нещо, а този с шестицата може само да е назубрил всичко, без да разбира и половината.
    Не съм казал, че задължително този с шестицата е зубър, а този с тройката - скрит гении!
    А, ниска оценка можеш да имаш и, защото не си искал да си купиш учебника на преподавателя си, примерно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си