Калпазанке, тва ми хареса.

Ама за кого е показател, пак да попитам? За сульо и пульо, 2-3-5, това, че за някаква шепа от хора съм красива, не значи, че за други съм. За други може да съм някаква абсолютна смърт. За едни може да съм красива, щото искат да ми се намъкнат в гащите, за жените може да съм красива, щото се чудят как да ми се подмажат, за един фотограф може да съм вдъхновение, за друг да съм красива колкото холна масичка в студентско общежитие...

Който се намира за красив - много хубаво, всеки да си има самочувствието. Просто ми е интересно кви са тия жени, дето се изтъпанчват и дрънкат, че били красавици, щото някой ги снимал за някакви реклами... То има и много, дето ги снимат и за разни онлайн сайтове за дрехи, ама аз като тръгна да разглеждам(дрехите, де) и гледам някакви много постни девойки...

Красотата е субективно понятие, да. Щото тия които се имат за красавици, са си пльоснали за аватар свои снимки, и изобщо на мен не ми влизат в определението за красота, ама на пък, те си вярват, че са. И кво прайм ся? Най-вероятно аз съм злобна, дебела и грозна плебейка, а те са неземни красавици и аз се пукам от яд, нали така?