.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 302

Hybrid View

Мега фен Аватара на tori
    Хуу де, чак толко ли ви е противно и вътре като ви се лепят досадници? Някой като не ви кефи нещо, има си „блокирай“ във фъкбук, имате си приятели момчета да го набият, има си женски номерца за изгонване, ако щеш и ограничителни заповеди си има, полиции, родители... Аз лично с досадници много бързо успявам да се справя, не знам за вас. Остави, че не съм чак Мис Свят и не късам билетчета на опашка от жениси, следваща ме по петите. Все си има начин за отръвка.
    Идеята ми е, че всеки сам решава кой да влезе в живота му и с каква роля. И ако не можете да отсявате тия въпросните индивиди, шейм он ю.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Хуу де, чак толко ли ви е противно и вътре като ви се лепят досадници? Някой като не ви кефи нещо, има си „блокирай“ във фъкбук, имате си приятели момчета да го набият, има си женски номерца за изгонване, ако щеш и ограничителни заповеди си има, полиции, родители... Аз лично с досадници много бързо успявам да се справя, не знам за вас. Остави, че не съм чак Мис Свят и не късам билетчета на опашка от жениси, следваща ме по петите. Все си има начин за отръвка.
    Идеята ми е, че всеки сам решава кой да влезе в живота му и с каква роля. И ако не можете да отсявате тия въпросните индивиди, шейм он ю.
    Остави фейсбук, понякога нещата са доста по-сериозни.
    Писна ми да ме спират на улицата и да ме питат за телефона ми или директно да ме питат дали искам да отида от тях. И това напълно непознати. Последно някакъв тип в трамвая след обичайното колко съм "красива" и "невероятна" ме попита дали може да ми пипне косата...
    Миналата година бяхме огромна специалност и групите бяха много, въртяха се постоянно и ми се изредиха поне 80% от колегите с нещо брутално от типа "Искаш ли да пием кафе... тая вечер... в нас".

Точно това е типът внимание, който бих искала да си спестя. И тук дори не става въпрос за това дали съм неземна красавица или не, нещата са по-скоро на расов принцип. Най-добрата ми приятелка е по-тъмничка и на нея почти не ѝ се случва например. Не че не съм категорична и дори груба всеки път, но леко ми омръзна постоянно някакъв досадник да ме следва до вкъщи на 2 метра зад мен дори когато му повтарям да се разкара моментално.

Очаквам да чуя колко съм надута, с огромно самочувствие и с високи критерии.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Хаяши, непозната госпожице, ааах, колко сте невероятна и красива (:
    .. Може ли .. да ви пипна косата? <3 След това евентуално да ви заведа у нас, за да разгледам педикюра ви? Миглите ви са много дълги, истински ли са? /същевременно си доближавам треперещия, плах пръст към тях, за да проверя дали мърдат и имат пулс./
    Оле, оле.

Не знам. Аз на твое място бих се забавлявал искрено. Късметлийка си.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Остави фейсбук, понякога нещата са доста по-сериозни.
    Писна ми да ме спират на улицата и да ме питат за телефона ми или директно да ме питат дали искам да отида от тях. И това напълно непознати. Последно някакъв тип в трамвая след обичайното колко съм "красива" и "невероятна" ме попита дали може да ми пипне косата...
    Миналата година бяхме огромна специалност и групите бяха много, въртяха се постоянно и ми се изредиха поне 80% от колегите с нещо брутално от типа "Искаш ли да пием кафе... тая вечер... в нас".

Точно това е типът внимание, който бих искала да си спестя. И тук дори не става въпрос за това дали съм неземна красавица или не, нещата са по-скоро на расов принцип. Най-добрата ми приятелка е по-тъмничка и на нея почти не ѝ се случва например. Не че не съм категорична и дори груба всеки път, но леко ми омръзна постоянно някакъв досадник да ме следва до вкъщи на 2 метра зад мен дори когато му повтарям да се разкара моментално.

Очаквам да чуя колко съм надута, с огромно самочувствие и с високи критерии.
    Всяка от нас е получавала странни комплименти. Веднъж ми обясняваха как искат да ми лежат в краката и да ме гледат как пуша, защото... Защо не? Фетишисти бол.
    Ма пък все пак има полиция, нали? Или ако не ти се занимава, можеш да се влачиш все с (мъжка) компания да те пази примерно, що да не? Или... де да знам, винаги има решение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си