.
Отговор в тема
Страница 8 от 13 ПървиПърви ... 456789101112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 302
    Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Говориш за съвсем друго нещо и изобщо не си разбрал какво съм имала предвид. Ама карай, явно имаш нужда да си го изкажеш
    Щом казваш...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Пак прочети, помисли и виж.
    Аз ти говоря за женска злоба. А ти ми говориш за други глупости.

И между другото, колкото и да се стараем да гадаем, да се мислим за проницателни и т.н., един мъж никога няма да разбере женското мислене, колкото и плоска и проста да им се струва жената. Обратното също важи.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Темата се казва Проблема на красивите жени.А женската злоба винаги ще си я има както и хорската междувпрочем.

Иначе защо слагаш хората под общ знаменател.Няма да повярваш колко много може да си приличат мъжете и жените,защото първо сме хора,а след това мъже и жени и вярно,че някой казват,че мъжете били от Марс, а жените от Венера,но реално всички сме от Земята
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Темата се казва Проблема на красивите жени.А женската злоба винаги ще си я има както и хорската междувпрочем.
    Тя темата нека си се казва така. Аз коментирам нещо конкретно и различно, а ти хващаш думите ми, опровергаваш ги с "не е вярно" и аргумент, който е точно ни в клин, ни в ръкав. И съвсем не в контекста на моя коментар.

Иначе защо слагаш хората под общ знаменател.Няма да повярваш колко много може да си приличат мъжете и жените,защото първо сме хора,а след това мъже и жени и вярно,че някой казват,че мъжете били от Марс, а жените от Венера,но реално всички сме от Земята
    А ти ще се изненадаш колко много мъже/жени мислят, че са разгадали другия пол, но това съвсем не е така. Разликите в начините на мислене са доказвани хиляди пъти. И еднаквостта в биологичната функционалност на два организма не значи, че менталният капацитет е еднакъв Но това е друга тема, за друг път.

Мега фен Аватара на an7raks
    И еднаквостта в биологичната функционалност на два организма
    А като се има предвид, че и такава не е налице...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    А като се има предвид, че и такава не е налице...
    Е, от едно семейство сме - човекоподобни

Аз ще вляза в цикал

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Аз ще вляза в цикал
    кво ще правим, ако вземеш, че се зацикалиш...

Тя темата нека си се казва така. Аз коментирам нещо конкретно и различно, а ти хващаш думите ми, опровергаваш ги с "не е вярно" и аргумент, който е точно ни в клин, ни в ръкав. И съвсем не в контекста на моя коментар.
    Не подхвнах те именно,защото е най-лесното нещо на света да кажеш: "Да те тия другите са мега злобните и грозните и затова просто яко завиждат,че не им тичат по задника и на тях.Въобще не им бройте мнението за нищо" Или нещо от тоя сорт

А ти ще се изненадаш колко много мъже/жени мислят, че са разгадали другия пол, но това съвсем не е така. Разликите в начините на мислене са доказвани хиляди пъти. И еднаквостта в биологичната функционалност на два организма не значи, че менталният капацитет е еднакъв Но това е друга тема, за друг път.
    И продължаваш да си държиш на стереотипа за общият знаменател.Какво разгадаване на другият пол какви 5 лева. Има хора и хора, а не мъже и жени,които са толкова тайнствени,че посмъртно не можеш да ги разбереш.В една тема тук потребителката някаква никаква или нещо от тоя сорт каза,че тук е намерила образа си в мъжки вариант. Отделно ,че понякога ако следиш реакциите на дадена жена можеш да се научиш да предвиждаш и реакциите на други жени приличащи поне отчасти на нея.Че дори и на дадени мъже,които познаваш.Така действат и една част от плейбоите и сърцеразбивачките така да ги нарека.Та тия твърдения с общите знаменатели по пол,раса,цвят на кожата,религия и т.н. и колко се различавали видовете хора от определен общ знаменател нещо не ги уважавам аз

Аз ще вляза в цикал
    Ако те заболи здраво корема и започнеш да си попикаваш гащите без да искаш (с уговрката че цикъла е дори по-лошо) и още допълнителни екстри няма да ти е особено домайтап и бързо ще разбереш вселенската тайна на женското мислене в такъв период за която Лейдито така усърдно убеждава

Град
    Варна
    Не подхвнах те именно,защото е най-лесното нещо на света да кажеш: "Да те тия другите са мега злобните и грозните и затова просто яко завиждат,че не им тичат по задника и на тях.Въобще не им бройте мнението за нищо" Или нещо от тоя сорт
    Изобщо не съм имала нищо такова предвид. Мъчиш се да ми слагаш думи в устата, а не си ме разбрал.

И продължаваш да си държиш на стереотипа за общият знаменател.Какво разгадаване на другият пол какви 5 лева. Има хора и хора, а не мъже и жени,които са толкова тайнствени,че посмъртно не можеш да ги разбереш.В една тема тук потребителката някаква никаква или нещо от тоя сорт каза,че тук е намерила образа си в мъжки вариант. Отделно ,че понякога ако следиш реакциите на дадена жена можеш да се научиш да предвиждаш и реакциите на други жени приличащи поне отчасти на нея.Че дори и на дадени мъже,които познаваш.Така действат и една част от плейбоите и сърцеразбивачките така да ги нарека.Та тия твърдения с общите знаменатели по пол,раса,цвят на кожата,религия и т.н. и колко се различавали видовете хора от определен общ знаменател нещо не ги уважавам аз
    Естествено, че държа на стереотипа. Не виждам, обаче, защо ти го оспорваш, като в предния си пост казваш, че всъщност всички сме еднакви

Мега фен Аватара на an7raks
    Вие сте човекоподобни, ние сме човеци...

Мега фен Аватара на Lilanda
    Дай тогава да се делим на мъже, жени, шимпанзета, горили и т.н. и т.н.

Естествено, че държа на стереотипа. Не виждам, обаче, защо ти го оспорваш, като в предния си пост казваш, че всъщност всички сме еднакви [/QUOTE]

Къде съм го казал? Особено пък да деля хората на жени и мъже.
    Да има я донякъде еднаквостта при хората,която с времето започват да се различават поради забикалящата ги среда,но тя не е една за мъжета, а друга за жените.Има и допълнителни неща,които ни различават хората,като например че има по решителни и по нерешителни,по-смели и по страхвливи,повече обичащи адреналина и повече обиждащи спокойствието,но не е сигурно дали тези неща са породени от смесването на гените на родителите ни или от заобикалящият ни свят от ранна детска възраст като например как като детето се изгори и после го е страх от огъня.Много се различава и визуално,Някои и не чак толкова.НО има неща,по който много си приличаме и които колкото повече човек наблюдава толкова повече забелязва и успява да разбере даден човек към кой тип хора влиза.И да,кучето играе според тоягата.Ако един човек те желае,искаш не искаш ще се съобразяваш с него за да не останеш сам.Ако те желаят 100 това вече няма да е проблем тъй като може да си сигурен че няма как да си сам.Друг е въпроса вече сред тия 100 дали ще се намери и един,който ще ти даде това,което ти се ше или ще се чувстваш като трофеи

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Дай тогава да се делим на мъже, жени, шимпанзета, горили и т.н. и т.н.
    Миличка, sense the humour.
    Но ти можеш да се делиш на каквото пожелаеш

Niakoitam, спирам да те чета. Ако искаш, приемай го като съгласие. Нямам нерви.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Вие сте човекоподобни, ние сме човеци...
    Пхахахха, добро, добро!

Бтв, аз съм забелязвала обратното явление (това във връзка с поста на НякойТам) - откровено обикновена, дори леко грозновата мацка, дето носи поне 4 номера по-големи дънки от "нормалното" (да, да, знам, злобна съм и завиждам), че на всичко отгоре и цапната в устата (ама не по хубавия начин) и откровено простичка e събрала една камара мъже около нея, които й се възхищават и я искат. Че някои от тях дори са симпатяги.
    Е, как става тоя номер, братче, тия мъже слепи ли са?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Мухите винаги кръжат около лайното.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ^Мухите винаги кръжат около лайното.
    Те и по мед кацат

Point is - мухата си е муха.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Те и по мед кацат

Point is - мухата си е муха.
    казах го просто, заради израза :Д
    щях да добавя, че не знам отговора.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Пхахахха, добро, добро!

Бтв, аз съм забелязвала обратното явление (това във връзка с поста на НякойТам) - откровено обикновена, дори леко грозновата мацка, дето носи поне 4 номера по-големи дънки от "нормалното" (да, да, знам, злобна съм и завиждам), че на всичко отгоре и цапната в устата (ама не по хубавия начин) и откровено простичка e събрала една камара мъже около нея, които й се възхищават и я искат. Че някои от тях дори са симпатяги.
    Е, как става тоя номер, братче, тия мъже слепи ли са?
    Е не така срамежливо сега де.Задай ми директно въпроса си.
    От какво се получавала ли? Според мен от подсъзнателното стадно желание да надцакаш готиният/готините пич/ове дето са казали,че тази мацка е супер готината.Оттам или поради други причини се появява дори усещането ако не за извънредна красота,то поне за някаква особена симпатичност,която страшно привлича.Та в тоя ред на мисли даже и не е наложително да са божествени красавици тези дето са ги обявили и/или са се самообявили за богини.Ако щеш дори самочувствието им е способно да ги направи в очите ти красавици.Или пък обратното.Имало е жени,които на снимки са ми изглеждали доста симпатични,но като ги видя да не е баш така,такива дето на снимките не ми са ми изглеждали чак толкова симпатични,но наживо да са ми изглеждали страшно готини заради характера им, или пък такива дето започват да ми харесват или пък да не ми харесват като преди след време. Дори и аз подсъзнателно съм се подвеждал под всеобщото мнение на тълпата.Имало е жени,които като видя пеперудки едвали не да усещам,но след време да се чудя какво точно съм намирал в тях преди.Иначе изпитвам някаква готина тръпка,когато взема та започна да се храня с устати и/или отворени мацки. Те винаги са били способни да ме превърнат от срамежливото момченце дето го е срам да ги погледне в очите през рамо в простака дето е способен да ги наебе насред дансинга на някое заведение
    Та като си говорим за субективната преценка за красота само да спомена,че докато учех в период на 2-3 години,в които не се бях променил кой знае колко особено пък външно имаше период,в който мацките в училището не знаеха че съществувам и ме подминаваха като пътен знак и след това период от около година и нещо,в който бях заобиколен с мацки и даже ме бъзикаха,че едвали не съм станал егати плейбоя от моя клас.Разликата знаеш ли каква беше? Постепенното приобщаване към новият ми клас и забелязването на мое величество от някоя и друга мацка в училището със статут готина и отракана.

Ако те заболи здраво корема и започнеш да си попикаваш гащите без да искаш (с уговрката че цикъла е дори по-лошо) и още допълнителни екстри няма да ти е особено домайтап и бързо ще разбереш вселенската тайна на женското мислене в такъв период за която Лейдито така усърдно убеждава
    от опит ли го казваш или си наблюдавал лайдито ;д

кво ще правим, ако вземеш, че се зацикалиш...
    ще рестартирам и ще съм готов за следващото ниво.. мензис ли беше, менструация ли беше, интересна игра.. добрър хакер ще изляза., :ДД

от опит ли го казваш или си наблюдавал лайдито ;д
    Тебе корем не те ли е болял?Топли и студeни вълни не си ли имал?Харесва ли ти мисълта че можеш да си опикаеш гащите с миризлива кръв и да те видят всички?

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    За връзките не е проблем, но за отношенията с хората може да бъде. Най-малкото, че на по-красивите мацки им се залепват невероятен брой досадници, докато по-невзрачните си го спестяват това неискано внимание.
    Хади, Хади кой е невзрачен? ВСИЧКИ СМЕ ХУБАВИ! Понякога по-невзрачното и обикновено е доста по-впечатляващо от красота тип "кукла барби" Казано е, че точно дефектите на човек го правят уникален и красив по своему. Ако всички бяхме по калъп щеше ли да е интересно?

Тебе корем не те ли е болял?Топли и студeни вълни не си ли имал?Харесва ли ти мисълта че можеш да си опикаеш гащите с миризлива кръв и да те видят всички?
    продължаваш да твърдиш, че си го изпитвал?! :Д

Иронията ми беше във връзка израза на лейди ди -(И еднаквостта в биологичната функционалност на два организма) , което не вярно и аз не мога да влезна в цикал.
    Та , мноу се радвам, нашия живот няма цикли, таблици, календари и тнт.

И не се разгонваме, ние винаги сме разгонени .

Мали, и сютиени не ни се налага да слагаме, 3ба си кефа, чудя им се на жените, как се изтърпяват, не им ли става много скучно и трудно да водят такъв животец :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си