.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 302

Hybrid View

Бях решила да приключа темата, че всички ми дойдохте малко в повече, ама ми е адски забавно как "мислите", че оценките не са отражение на знания Това е жалко оправдание, нищо повече.Като не знаеш много ясно.че ще имаш 3 примерно.Айде всички умници, които мислят, че оцинките не са критерии да си снимат книжките да си докажа тезата.
    Калпазанке, някои хора мислим напред и сме се ориентирали вече за сециалност

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от JullieeK Виж мнението
    Бях решила да приключа темата, че всички ми дойдохте малко в повече, ама ми е адски забавно как "мислите", че оценките не са отражение на знания Това е жалко оправдание, нищо повече.Като не знаеш много ясно.че ще имаш 3 примерно.Айде всички умници, които мислят, че оцинките не са критерии да си снимат книжките да си докажа тезата.
    Оценките не са никакъв критерий, последната година смених три училища, веднъж не съм седнал да уча, но завърших достатъчно добре. Високи оценки имат само зубърите, високи оценки се докарват само със зубрене, високите оценки могат и да ти помогнат в началото, но след това потъваш.

Мега фен Аватара на draid
    Не мога да ти кача снимка от книжката по простата причина, че вече не знам къде са. Мога да ти пратя снимки от дипломите ама не мисля за необходимо да го правя. Мога да проверя дали още са налични електронните протоколи в сайта на университета и тях да ти пратя ако толкова много държиш. За цялото си следване в което съм учил около 100 предмета имам 3-4 3ки, та може да си сигурна, че изобщо нямам намерение да се оправдавам с това. Имам високи дипломи и въпреки това продължавам да твърдя, че дадена оценка не може да отрази на 100% знанието ти или незнанието. Това, че имаш само шестици не говори даже много добре за теб не знам дали го разбираш. Не казвам, че трябва да имаш само 3ки. Предмети по които имам 3ки са едни от предметите по които знаех най-много като например Физика 1, Анализ и синтез на логически схеми, Механика 2 и т.н. И знаеш ли какво изобщо не ми е пукало колко имам.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    То и аз си бях избрала специалността, по която работя в момента, още като ученичка, ма не го тръбях в тийнпроблем, като ме приеха студентка.
    Тва е тънката разлика и това се опитаха да ти обяснят и останалите.

Айде всички умници, които мислят, че оцинките не са критерии да си снимат книжките да си докажа тезата.
    С най-голямо удоволствие, обаче остана в България. Мога да ти сканирам дипломата ми и академичната справка, стига да те устройва.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    ама не мисля за необходимо да го правя
    щото който е трябвало, е преценил колко ми е багажа. И който е трябвало, ме е харесал, когато е трябвало. Та затва не намирам за удачно да се доказвам пред непознати и във форум.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Я ги кажи поименно и в кои болници работят тия изобретателните да не попадаме на тях хаха. Въпреки, че аз за по-сериозните неща в България се доверявам на първо място на Военна не знам защо.
    Имам състудент стабиляга във ВМА- хепатобилиарна, панкреатична хирургия и трансплантология. Оди смело, не бой се.
    От изпраксаните хитруши само 1 знам, че е в София. Другите са в девета глуха. Пак ти казвам, не бой се.
    Последно редактирано от kalpazanka : 09-10-2014 на 16:32

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Имам състудент стабиляга във ВМА- хепатобилиарна, панкреатична хирургия и трансплантология. Оди смело, не бой се.
    От изпраксаните хитруши само 1 знам, че е в София. Другите са в девета глуха. Пак ти казвам, не бой се.
    А така да съм спокоен да не налетя на някоя арна мома, не че шанса е голям де ама все пак. Преди години един такъв хитрец ши на бащата пръстите, остави си ръцете направо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си