- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблем с компютъра, моля ПОМОЩ!
Преди да кажа за какво става въпрос, искам да ви уведомя, че компютърът е на около 2 години и не е бил преинсталиран досега, имах проблем със старата ми видео карта и компютърът замръзваше, като издаваше жужащ звук, смениха ми я и досега нямах проблеми освен, че започна да става по-бавен, но това е нормално, все пак е машина и остарява, но снощи ми се рестартира изведнъж докато гледах филм и се разрових из нета и видях как да проверя какво е станало (по-долу ще ви покажа какво пише), и тази сутрин отново започна да жужи и да лагва като със старата карта докато играех игра, и 5 минути след като я спрях се оправи. (предполагам, че е от натоварането).
Ето какво пише след като проверих:
The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly.
Log name: System
Source: Kernel-Power
Event ID: 41
Level: Critical
User: SYSTEM
Opcode: Info
Task category: (63)
Keywords: (2)
A следният ерор се повтаря:
\SystemRoot\SysWow64\drivers\prodrv06.sys has been blocked from loading due to incompatibility with this system. Please contact your software vendor for a compatible version of the driver.
Напоследък се каня да си дам компа за пречистване и преинсталиране, и се чудя дали това ще оправи проблема с жуженето и лагването, както казах това се случваше и преди, известно време като изиграех енда-2 игри и забиваше като звукът се превръщаше в шумно жужене, а екранът забиваше най-вече в син цвят, докато накрая компа отказа да се включи и тогава ми смениха картата. Ако имате въпроси, питайте и ако можете да ми помогнете ще съм благодарен!
Последно редактирано от 6y6kyy : 09-06-2014 на 11:25
My teammates in game!! <33
There isn't anything more complicated than GIRLS, not even Math! ^.^