- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да спра да мисля..
От най - малките неща правех проблем. Примерно, бяхме се разбрали 8:30 да седнем на компа, аз я чаках, а тя седна 9 часа и аз й се разсърдих, защото не ми каза, че ще закъснее. Само ей такива глупости бяха причините да се караме и то все по моя вина. Отделно имах трудности в семейството и постоянно бях изнервен. Боли ме, че си обещавахме да сме заедно винаги и аз наистина го мислех, но тя ме остави точно когато имах най - голяма нужда от нея и беше най - трудно. Бяхме си говорили преди и тя беше казвала, че няма да ме остави и да не си мисля за това, но ето, че стана. Сега не знам как ще повярвам отново на някого. Просто явно обещанията нямат значение вече. А това с идеализирането и опитите да го постигна с нея явно наистина е вярно. Страшно много ми липсва и имам чувството, че ще се побъркам. Яд ме е, че всичките ни скандали почти бяха за пълни глупости. Тя е адски добро момиче и както тя каза " търпях, търпях и ми писна".
Напротив, имат. Ама ти си бил задник спрямо нея. Държал си се с нея като с куче - „недей да гониш котки“, „недей да лаеш по коли“, „недей да ми пикаеш в обувките“. Как искаш някой да си изпълнява обещанията като ти се сърдиш за половин час закъснение за скайп/фейсбук?! Освен това Дриймърката тук е права - вечността не е твоя и не трябва да я обещаваш. Както и тя де.
Аурис - пък тя дали е посредствена и върти гъз на Азис, хич не е проблема в момента. Като за начало погледни автора за какви простотии се дразни. Принципно си прав, че първо трябва да премериш някого И на акъл ама пък трябва да имаш и какво да предложиш. Не да си ощипана госпойца за най-дребните работи.
Пак към автора - ще я преживееш, не го мисли. Разсейвай се, дръж мозъка си зает и ще мине. Пък ако мислиш, че ще ти помогне - махни я от фейсбука си, не се появявай там, където излиза тя и разни ей такива. Изтрий ѝ номера, не гледай филми, които сте искали да гледате например, не слушай песни, които сте слушали заедно.
Извини се
Последно редактирано от zeleno_2015 : 09-09-2014 на 11:18