- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Въпрос , свързан с нашивка " Анархия "
Добър вечер . Нека ви се представя . Казвам се Неделчо . Не знам , къде да публикувам темата , но реших , че тук ще е подходящо . Нека преминем към въпроса . Купих си нашивка " Анархия " . Искам да си я зашия на коженото яке . Нека обясня как аз разбирам думата " Анархия " . За мен , анархистите са хора , които не са съгласни с управлението на правителството , модата на дрехите , и такива дреболии . Четох във доста форуми , че хора с такива нашивки , гледат на тях като скинарите . Не съм скинар . Не съм расист . Аз съм обикновено момче , което слуша Trash Metal , Dead Metal ... Slayer , Pantera , Heaven Shall Burn ... на кратко казано , по - твърдият метъл . Няма как и да съм скин , тъй като моите уважения , но аз съм тъмничък , и на много хора им прави огромно впечатление , като ме видят с тениска на някоя от групите . Искам да си зашия тази нашивка . Просто искам да се посъветвам с вас , какви ще са последствията от това . Благодаря ви предварително .
Застанали на стартовата линия ,и всичко друго губи смисъл - приятели ,врагове ,роднини ,живот .В течение на първите 10 секунди зад волана след старта ,аз съм освободен от целия този свят .