Ми надявам се да стане по-общителна и по-отпусната.Просто имам 18 часа АЕ, от който 13 са при нея.Със сегашното й поведение, тотално ме отврати.От Перник съм.Знам, че трябва да се опита да ни накара да я уважаваме, но миналата ми госпожа по БЕЛ имаше невероятно чувство за хумор, пък беше повече от уважавана.Часовете летяха, пък и материала както обичаше да казва "Изстискан от учебника и налят с фуния от левчето в главите"остана там, където му е мястото.В същото време беше изискана жена, която те кара да я харесваш и уважаваш едновременно.Респект за такива учители.Не знам как ще се опрявям, защото съм прекалено свит и скромен(въпреки, че ходя с обувки за 120лв, но съм събирал парите от това дето ми остане от джобните...Не за да съм готин, просто искам да нося нещо, което хем да ми е удобно, но и качествено)Това е единствения ми недостатък(според мен).Не че нямам желание да уча езика, просто не искам да съм в компанята на модерните лиглъовци с сериозен недостиг на сиво вещество.(свинская мисъл и прозрение)Жалко, че това е преобладаващата част от населението на нашата прекрасна родина, който за съжаление и е евтина снимачна площадка за американските филми...Благодаря за коментарите!Надявам се на още.