.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 83

На колко години бяхте когато ви беше първия път.

Интересно ми е на колко години сте били когато за първи път сте правили секс. Също ме интересува на колко години сте били когато и за първи път сте целували момиче/момче с език разбира се.
    Аз съм момче на 16 и нито съм правил секс, нито съм целувал момиче и искам да разбера дали закъснявам или подранявам.
    Тази тема е нещо като анкета.

Мега фен Аватара на baby_baby
    На 16 ми беше първия път и тогава се целувах за първи път

На 16 правих секс, а на 15 сигурно съм била като се целувах за пръв път с една приятелка, за да се научим. Спокойно, не си закъснял. Не е казано, че има определена възраст, в която хората да трябва да започват със секса.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

не си братле на мене на 18 ми беше първия път когато се целувах с език... и след това секс ся сам на 21. когато бях 6-7 клас моми4етата ме искаха ама бях мн срамежлив тогава, тапак сам бил.. ;хх;х;х

Повече от фен Аватара на Little Monster
    На 15 ми беше първата целувка с език, а на 17 го направих за първи път.

Мега фен Аватара на Rabalka
    На 13 целувка на 14 секс

На 15-6 секс а за целувката с език на 13 мисля :3

16 първа целувка, а секс още не съм

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Защо винаги се пускат едни и същи теми? Нали форума има търсачка ...
    Няма да отговоря! Само за последните 1-2 месеца съм го направила поне 2 пъти ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на NissaN
    Сефтето ми беше на 13 (Члена тогава ми беше 14 см.)

Ае, не мога да разбера. Не е толкова важно колко ти е дълъг, а колко ти е дебел! ЗАПОМНЕТЕ го това нещо. :Д

Брат, аз съм на 17, нито съм целувал момиче, нито съм правил секс. Най-голямото ми постижение е това, че съм барал гърдите на една моя бивша съученичка. В момента в училището ми няма много момичета и работата е зле. Не се виждам в бъдеще как ще я карам. Разбира се, имал съм оферти от момичета, но все съм подбирал (кой иска да си прави сефтето с момиче, което не му харесва на външен вид), и тук поговорката "който подбира - мастурбира" е в пълна сила, до някъде сега съжалявам, че не ги оправих ония грозничките... според мен всичко идва от училището, накрая ще хвана няква 2-3 години по-малка и с нея ще правя секс, то не може така... не се търпи вече, или пък някоя курва, ама не е гордост да правиш секс с курва, колкото до целуването имал съм ги и тези моменти, малко но съм ги имал, знаеш, че трябва да целунеш момичето, ама просто не ми стиска, щото като не съм се целувал до сега и ме е страх да не се изложа, ама колкото повече расте човек, толкова по-грозно става. Ще си остана девствен, май? Стеснителна и срамежлива работа, к'во да кажа.

И двете на 18

Град
    България
    По-добре изчакай но го направи с момичето което искаш наистина и се чупствай като бог.Не се притеснявай приеми го че не е кой знае колко голяма работа, ще стане от самосебе си не е сложно споко.Много хора го правят за първи път с хора които ги привличат, но няма тръпка между тях

А аз бях на 16, когато целунах момче и правих секс за първи път.
    И не мисля, че не трябва да се притесняваш толкова от това, че на 16 не си го правил.

На 16 се целунах с този, с когото на 18 тия си рожден ден го направих. Звучи объркано... Чак и аз се чудя сега хахахаха

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от stunkaaaa Виж мнението
    Ае, не мога да разбера. Не е толкова важно колко ти е дълъг, а колко ти е дебел! ЗАПОМНЕТЕ го това нещо. :Д
    5 цола (:

Голям фен Аватара на TIFOSO
    На 14 за първи път правих секс с 3 момичета на по 19. На 21 ми беше първата целувка.

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    15

I'm inlove with a criminal...

Повече от фен Аватара на KASAPA
    На 13 се млясках с език, а на 14 правих секс и не знаех къде да го мушна хахахаха
    Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...

Първата целувка с език на 14 , секс на 18

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Пърава целувка на 16-17,за първи път секс на 18

GeorgiD
    Guest
    15 секс целувка - 4ти клас дъъъъъъ

Цитирай Първоначално написано от wildbear Виж мнението
    Брат, аз съм на 17, нито съм целувал момиче, нито съм правил секс. Най-голямото ми постижение е това, че съм барал гърдите на една моя бивша съученичка. В момента в училището ми няма много момичета и работата е зле. Не се виждам в бъдеще как ще я карам. Разбира се, имал съм оферти от момичета, но все съм подбирал (кой иска да си прави сефтето с момиче, което не му харесва на външен вид), и тук поговорката "който подбира - мастурбира" е в пълна сила, до някъде сега съжалявам, че не ги оправих ония грозничките... според мен всичко идва от училището, накрая ще хвана няква 2-3 години по-малка и с нея ще правя секс, то не може така... не се търпи вече, или пък някоя курва, ама не е гордост да правиш секс с курва, колкото до целуването имал съм ги и тези моменти, малко но съм ги имал, знаеш, че трябва да целунеш момичето, ама просто не ми стиска, щото като не съм се целувал до сега и ме е страх да не се изложа, ама колкото повече расте човек, толкова по-грозно става. Ще си остана девствен, май? Стеснителна и срамежлива работа, к'во да кажа.
    Помощ ли ти трябва, аз мога да ти помогна и дам добри съвети и да ти дам кураж, до преди 2 седмици и аз никога не съм имал гадже и си мислех че ще остана сам, но какво стана... станах си гадже с много яка мацка и бяхме заедно 12 дена и после тя скъса с мен, но си заслужаваха преживяванията. Бара ми кура, аз и барах цици, задник, путка, абе навсекаде. Жалко че секс не правихме но с следващата ще правя. Ако искаш съвети ми пиши на лично, и ще ти дам скайпа си. Ще ти обясня какви подходи трябва да имаш и какво. А ако си от София може да излезем някой път заедно и да забиваме мацки на улицата.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си