.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 83
    Цитирай Първоначално написано от bdz_vlaka2 Виж мнението
    Помощ ли ти трябва, аз мога да ти помогна и дам добри съвети и да ти дам кураж, до преди 2 седмици и аз никога не съм имал гадже и си мислех че ще остана сам, но какво стана... станах си гадже с много яка мацка и бяхме заедно 12 дена и после тя скъса с мен, но си заслужаваха преживяванията. Бара ми кура, аз и барах цици, задник, путка, абе навсекаде. Жалко че секс не правихме но с следващата ще правя. Ако искаш съвети ми пиши на лично, и ще ти дам скайпа си. Ще ти обясня какви подходи трябва да имаш и какво. А ако си от София може да излезем някой път заедно и да забиваме мацки на улицата.

първа целувка на 15, секс на 17

Първа целувка на 14 .. секс на 18

Първа целувка на 10, секс не съм. (момче на 14)

Секс на 15 и цеувка на 14 ( Момче на 18 )

Супер фен Аватара на flo0pY
    На 15 и двете
    LovEsIckk

Спя с телефона до главата от 4 години.
    Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.

Мъжко съм !

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    секс а 16, а с МОМЧЕ се целувах на 15
    NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY

Голям фен Аватара на BuBzzz
    на 15 и половина правих секс за първи път и тогава също се целувах за първи път

BuBy

shadyyy
    Guest
    Целувах се за първи път на 14 години, а първия ми път беше на 16 години

Повече от фен Аватара на _Baby_
    Цитирай Първоначално написано от bdz_vlaka2 Виж мнението
    Интересно ми е на колко години сте били когато за първи път сте правили секс. Също ме интересува на колко години сте били когато и за първи път сте целували момиче/момче с език разбира се.
    Аз съм момче на 16 и нито съм правил секс, нито съм целувал момиче и искам да разбера дали закъснявам или подранявам.
    Тази тема е нещо като анкета.
    И двете на 14 - тогава се целувах с език и тогава ме отвориха.

Повече от фен Аватара на Devil69
    Град
    Bankya
    На 15 и двете с една кака на 18 Като си помисля какъв съм бил злетак малък ...

Цитирай Първоначално написано от stunkaaaa Виж мнението
    Ае, не мога да разбера. Не е толкова важно колко ти е дълъг, а колко ти е дебел! ЗАПОМНЕТЕ го това нещо. :Д
    Важно е да ''Хвърга''

Голям фен Аватара на InnocentFuck
    Първа целувка на 13.
    Секс - на 17.

Цитирай Първоначално написано от stunkaaaa Виж мнението
    Ае, не мога да разбера. Не е толкова важно колко ти е дълъг, а колко ти е дебел! ЗАПОМНЕТЕ го това нещо. :Д
    Подкрепям!

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Първа целувка май беше на 15, пък секс на 16. Сега ми се струва, че ми е било доста раничко за секс на тая възраст, ама пуст пубертет, все да се правим на по-големи от колкото сме..... Не съжалявам де, имало е някакви искри явно, много съм знаела секс ли ми се прави, до кенеф ли ми се ходи, ама времето няма как да върна, така че съм си взела поуката с теч1ение на времето. за приблизително 13 години сексуален живот се гордея, че не съм имала много партньори, секс за една нощ съм правила само веднъж и то с човек, в който наистина бях много вманиачена, така че.... Абе нещо много се отплесвам и се обяснявам извън темата, явно днес ми е ден за разтягане на локуми.
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Първа целувка май беше на 15, пък секс на 16. Сега ми се струва, че ми е било доста раничко за секс на тая възраст, ама пуст пубертет, все да се правим на по-големи от колкото сме..... Не съжалявам де, имало е някакви искри явно, много съм знаела секс ли ми се прави, до кенеф ли ми се ходи, ама времето няма как да върна, така че съм си взела поуката с теч1ение на времето. за приблизително 13 години сексуален живот се гордея, че не съм имала много партньори, секс за една нощ съм правила само веднъж и то с човек, в който наистина бях много вманиачена, така че.... Абе нещо много се отплесвам и се обяснявам извън темата, явно днес ми е ден за разтягане на локуми.
    Аз мисля , че на 16 годишна възраст не е рано , а напълно номрално .. но пък от друга страна всеки знае кога е готов и кога е времето и за него

Повече от фен Аватара на KIRIL98
    Цитирай Първоначално написано от TIFOSO Виж мнението
    На 14 за първи път правих секс с 3 момичета на по 19. На 21 ми беше първата целувка.
    БРАВО!!! Ей тей трябва!

Първата целувка на 13, първият път на 16.

Мега фен Аватара на tori
    Ех, къде ме връщате. :д Целувка на 13, секс на 15.

Една фр на 13 е правила секс, а се е целувала с език в детската градина сигурно

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    на 11 ми беше първата целувка с език, само че с момиче
    на 13 ми беше първата целувка с момче
    на 16 правих секс за първи път)

Ооо сефтето ми беше на един джулай морнинг бях на 17 и бях много навит да бодна и въпросната вечер с едно аверче опънахме една...така че 3ка като за сефте не беше зле...после 2 седмици не си бях барал патката и интересното е че след нея вечер доста по по различен начин разговарях с момичета по уверено и като цяло ми потръгна сексуалния живот...

Фен Аватара на vasko9933
    Град
    Близко съм
    На 14 и двете.
    Като откача, откачам!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си