- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко години бяхте когато ви беше първия път.
Първа целувка на 14 .. секс на 18
На 15 и двете
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
секс а 16, а с МОМЧЕ се целувах на 15![]()
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
Целувах се за първи път на 14 години, а първия ми път беше на 16 години
На 15 и двете с една кака на 18Като си помисля какъв съм бил злетак малък ...
Първа целувка май беше на 15, пък секс на 16. Сега ми се струва, че ми е било доста раничко за секс на тая възраст, ама пуст пубертет, все да се правим на по-големи от колкото сме..... Не съжалявам де, имало е някакви искри явно, много съм знаела секс ли ми се прави, до кенеф ли ми се ходи, ама времето няма как да върна, така че съм си взела поуката с теч1ение на времето. за приблизително 13 години сексуален живот се гордея, че не съм имала много партньори, секс за една нощ съм правила само веднъж и то с човек, в който наистина бях много вманиачена, така че.... Абе нещо много се отплесвам и се обяснявам извън темата, явно днес ми е ден за разтягане на локуми.
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Първата целувка на 13, първият път на 16.
Една фр на 13 е правила секс, а се е целувала с език в детската градина сигурно
на 11 ми беше първата целувка с език, само че с момиче
на 13 ми беше първата целувка с момче
на 16 правих секс за първи път)
Ооо сефтето ми беше на един джулай морнинг бях на 17 и бях много навит да бодна и въпросната вечер с едно аверче опънахме една...така че 3ка като за сефте не беше зле...после 2 седмици не си бях барал патката и интересното е че след нея вечер доста по по различен начин разговарях с момичета по уверено и като цяло ми потръгна сексуалния живот...