Здравейте!
Искам да ви разкажа, и ако можете да ми дадете съвет какво да правя...Значи сега съм 8ми клас.Ще ви кажа направо.АЗ съм си домошар.Не обичам да се запознавам със нови хора, не обичам да ходя на училище, просто не ми харесват хората който учат там(демек останалите).До 7ми клас беше идеално.Стар клас, приятели, добри учители...Бе екстра.Сега обаче тотално нещата се сринаха.По-принцип обичам компютрите и това и исках да уча.Когато подавах документи за 1-во класиране, стана белята и вместо с информатика аз писах с география.Цяла нощ не спах, на другия ден(последния възможен)веднага отидох в гнездото за подаване на документи.Оправих нещата.Пък не ме приеха на първото класиране...Участвах във второто.Там обаче явно се е случило недоразумението.Приеха ме(екста), обаче класната ми е пълна трагедия.Една усмивка не съм видял от нея.Озлобила се е , все едно сме й изпасли моравата.Със изискванята си ми доказа, че просто няма да се разбера със нея.Номера до 3-то коляно, бележки, подписи и тем подобни работи.Днес, за първия учебен ден ни приготви изненада.3-4 листа домашна работа, на тетрадки в голям формат...Държи се уникално зле със целия клас.Може би ето тука изва моя проблем.Тя е уникално гадна, и на всичкото отгоре имам 14 часа седмично(със нея), английски.Общо са 18.Не знам какво да правя.Просто езика не ми върви, много искам да го науча, ма като не върви на човека, просто не става.Да си скъсам гъза от учене, толкова труд да вляза и ся всичко ми се срина на главата.Тия от моя клас, дето цяла година не са си мръднали д-то, сега са в 3пъти по-добро положение.Искам да попитам, има ли някаква вероятност да се преместя в друга паралелка?Колкото и малоумно да звучи.Не мога да издържа 5 години при човек, който дори не се усмихва...Много се извинявам за допуснати правописни грешки, но съм тотално съкрушен от държанието на новата ми класна.