.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Как да и предложа

Здравейте хора!Значи ситуацията ми е такава:аз съм 6-и клас.Има едно момиче което много харесвам не само заради външния и вид ами и заради характера.Всяка вечер често си пишем от осем до към десет на всякакви теми.Приятели са ми казвали че ме харесва но тя все отричаше.Та въпросът ми е как да я накарам да ме хареса ако вече не и как да разбера и как да и предложа.

Повече от фен Аватара на Little Monster
    Не става с чатове. Научете се, че ако искате нещата в живота ви да потръгнат към добра посока, няма да го постигнете чрез чатове.
    Покани я да излезнете заедно. На разходка примерно.... или кафе, няма значение.
    Важното е нещата да се случват в реално време, не в интернет пространството.
    Като се видите само двамата, ще научиш много повече за нея, отколкото докато си пишете.
    Тогава ще разбереш по начина по който си говорите, гледате и т.н., тя дали те харесва, ти дали я харесваш и така.

Стига с тоя чат. Излизайте, ходете на срещи, говорете си на живо! Покани я на среща.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Ами мисля да я викна бягаме рано рано ама незная дали ще приеме.а пък май не е много подходящо бягането

Независимо къде сте, ако направиш и кажеш правилните неща няма да има проблем. Просто бъди уверен и внимателен ии най-вече себе си. Действай така,както го чувстваш

Да бе ама винаги си мисля че ще оплескам работите

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Стига с тоя чат. Излизайте, ходете на срещи, говорете си на живо! Покани я на среща.
    +1

Вече честно ще ме принудите да направя тема в раздела със заглавие "Не можете да принудите/накарате някого да ви хареса!!".

Мега фен Аватара на RapExotic
    Ама вие виждали ли сте се на живо?

Много ясно нали е от моя клас

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от subscrizzle Виж мнението
    Много ясно нали е от моя клас
    Толкова по-зле.. По цял ден сте заедно и си мълчите, а вечер си пишете в чата с часове. За да те хареса трябва да общуваш с нея на живо. Важни са не само думите, които си говорите, но и жестовете, гласът, поведението.. Всичко това няма как да се предаде през чата. И когато те хареса, ако те хареса, ще разбереш сам. Няма да има нужда да ти го казват приятели.

Хубаво давате предложения на момчето да я покани навън това онова и кво? 5-10 минути ще си говорят общи приказки и до там... щото като харесваш някой и се притесняваш просто все едно си глътваш речника...

На живо не е точно като в Фб: лиготий, статуси, песнички, емотиконки...

Незная с какви думи да я попитам..

Супер фен Аватара на fanton1
    нали си чатите просто изведнъж я попитай дали иска да се видите утре/другиден и така на татък другото трябва да го знаеш

Ами мисля да се приближавам повече до нея смисъл да сядам близо до нея да я докосвам и т.н. би трябвало да се усети все някога

хората ти казват да я изведеш на среща, ти твойто си знаеш.... бягане, докосване в училище... ок, щом така ги усещаш нещата, прави ги и тези работи, ама истинска среща ти трябва. Ясно че сте малки ( казвам го с най-добри чувства, да не вземеш да ми се разсърдиш сега ), но това не пречи да подходиш по-зряло и да изкарате една хубава вечер в някое кафе, като не забравиш задължително да платиш сметката и да я изпратиш до вкъщи.

Бившия ми треньор би ти казал : " С ичка и бръкни в пликчията и направи кукаaaaa като подвикваш дяяяяяяяя. Ако не ти блъстне ичката значи е дърта уруспия "

Тва не го разбрах

Моя съвет е да излизате сами. Според мен само от прегръдката за довиждане можеш да разбереш дали има нещо повече към теб .

Абе то прегръдки нема общо взето нищо нема

Изгуби ме още при "аз съм 6-и клас" , а по темата - просто излезте сами и я попитай.

Разбрах че и тя ме харесва ама не знам как да и предложа

Може да я поканиш у вас,или някъде където да сте сами. Инсценирай гърч и хвърляне на пяна от устата,раздрусай се на земята,ако не избяга и остане у вас(или там където сте) ,значи трябва да се ожениш за нея ! :3

Daniee, надявам се, че се шегуваш... (6 клас е момчето )

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Започнете да излизате, само през чат не става. Изпращай я до тях и ако решиш, че тя ти показва, че те харесва я целуни, от тук натам е ясно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си