.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Unhappy НИМОА ДА СА ИЗСЕРА ;(

Вече седмица и половина без успех опитвам да се изсера.Не знам защо става така ям си нормално ама на последък спрях понеже не знам... ;( Пуша много,не знам дали проблема идва от там,ама... Какво да правя операция май ше трябва да се прави ли незнам ???Дайте ми съвет какво как да ям? ;( ;( ;(

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Почни да консумираш храни, богати на баластни вещества. Провери и щитовидната жлеза- хипотиреоидизъм също може да е причина за такъв проблем.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от Genius. Виж мнението
    Вече седмица и половина без успех опитвам да се изсера.Не знам защо става така ям си нормално ама на последък спрях понеже не знам... ;( Пуша много,не знам дали проблема идва от там,ама... Какво да правя операция май ше трябва да се прави ли незнам ???Дайте ми съвет какво как да ям? ;( ;( ;(
    ВЕДНАГА СИ НАПРАВИ КЛИЗМА! Това не е шега работа, човек, ще ти се разширят червата и после няма оправяне. Иди си купи един иригатор и си направи клизма - това е най-лесният начин да изпразниш дебелото черво!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Lubo2014 Виж мнението
    ВЕДНАГА СИ НАПРАВИ КЛИЗМА! Това не е шега работа, човек, ще ти се разширят червата и после няма оправяне. Иди си купи един иригатор и си направи клизма - това е най-лесният начин да изпразниш дебелото черво!
    Да викне някой да му я направи.
    Пие се разхлабително, от клизма имат нужда само педалите, даже не толкова е нужда, колкото им е задължение.

Една приятелка ми вика да се пропия с прясно мляко и реших да мина през магазина да си взема 3 ботилки! Няколко часа по-касно се изсрах яката и гледам че бях отслабнал с 2,5-3 килограма. МАМАТА ХРИСТОВСКА!

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Зеленият чай също действа.

Повече от фен Аватара на Little Monster
    При такива проблеми се яде масло със захар. А щом си пушач, сутрин с цигарата, 1-2 кафенца и готово. ХА-ХА

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Да викне някой да му я направи.
    Пие се разхлабително, от клизма имат нужда само педалите, даже не толкова е нужда, колкото им е задължение.
    И според теб клизмата е измислена за педалите и аналния секс нали ? Умно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си