.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Banned Мега фен

няколко въпроса свързани с ув-гел

така.. не знам някой дали има у тях ув лампа,но се надявам да ми отговорите поне на някой въпроси
    1. как се нанася гела (говорим за нанасяне само за втвърдяване на ноктите т.е. само върху тях)?
    2 след нанасянето пече ли се ?
    3 един гел за колко пъти ще ми стигне ?
    4 Глиша (или нещо подобно беше) добри ли са като качество
    5 как се премахва гела с тоя разтвор
    6 как става поддръжката и на колко време г/д.

извинявам се.. признавам си не съм търсила в търсачката,но наистина ми е спешничко

Голям фен Аватара на Glam0rous
    1. Гела може да се нанесе, като се изгради, за да ти удължи ноктите, а може и само върху тях, без да се изграждат допълнителни дължини.
    2. След нанасяне задължително се пече на УВ лампа.
    3.Това не мога да ти кажа, но ако тръгнеш да се правиш сама имай впредвид, че не ти трябва само гел. Това е цяла система от основи и продукти. Задължително се слагат обезмаслители и тнт, защото иначе не хваща на ноктите.
    4.Gelish, за което питаш е хибриден лак - като гел, но с цвят. Има и друг вид - Shellac. Аз лично съм с втория и съм много доволна. При Гелиш-а ти изпилват нокътната плочка и се води по-нещадящ вариант. Иначе е много яко - правят те и после 2 седмици поне си с идеални лъскави и твърди нокти, каквото и да правиш. Няма белене, чупене, замазване...
    5. Маха се с безацетонов лакочистител мисля. П.П. "Безацетоновите лакочистители в магазините всъщност не са такива и са много , много гадни. Но можеш и сама да го махнеш като сложиш тампони, напоени с такъв лакочистител на ноктите и отгоре увиеш с фолио. Стоиш така 10-15-20 мин. и после казват, че се маха. Аз лично не съм пробвала.
    6. Поддръжката ако си сложиш Gelish/ Shellac е на 2-3 седмици, зависи колко бързо ти растат ноктите.Махат старото и слагат ново същото. Ако си правиш гел с удължения, се ходи пак на 2-3 или ако случайно нещо се счупи или отлепи и ит запълват израстналата част на нокътя с гел.

Gelish/ Shellac Струват между 20 и 30 лв. Удължаването с гел е между 40 и 60, зависи от студиото.

Banned Мега фен
    ^ ами купих си лампа,ув гел,обезмаслител и разтвор за премахване.. и момичето твърди,че на първо време това ми е достатъчно.. т.е.после малко по малко ще си набавям и другите неща .... гелчето е такова розовикаво,но нали знаеш - бледо розово.. значи не щади толкова така ли ?

добре,благодаря ти много .. аз си го взех от маникюристка,която си има квартално салонче в София и е далеч от цената от 30 лв. ... иначе аз си го поръчах за у нас и не за изграждане ами просто,за да го слагам върху ноктите иначе момичето ми обясни как стават като цяло процедурите (слагане,поддръжка,премахв не)

п.с. благодаря ти много !

Banned Мега фен
    ^ ами купих си лампа,ув гел,обезмаслител и разтвор за премахване.. и момичето твърди,че на първо време това ми е достатъчно.. т.е.после малко по малко ще си набавям и другите неща .... гелчето е такова розовикаво,но нали знаеш - бледо розово.. значи не щади толкова така ли ?

добре,благодаря ти много .. аз си го взех от маникюристка,която си има квартално салонче в София и е далеч от цената от 30 лв. ... иначе аз си го поръчах за у нас и не за изграждане ами просто,за да го слагам върху ноктите иначе момичето ми обясни как стават като цяло процедурите (слагане,поддръжка,премахв не)

п.с. благодаря ти много !

Ами значи не вярвам да имаш проблеми. Това си е обикновен гел и би трябвало да ти свърши работа. Върху него можеш да си слагаш/ сваляш какъвто лак искаш. Понеже Гелиш-а, за който пита си е лак-гел и като го сложиш си стоиш с един и същи лак седмици.

Banned Мега фен
    ^ дам,мерси .. значи е вредно,но по-качествено..

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    бррррр и колко парички ти излязоха нещата до сега ?
    Hostis Honori Invidia

Banned Мега фен
    ^ какво значение има ?

^ Кое да в вредно? По принцип е вредно и при гела и при гелиша, че като се слага се пили плочката -> се изтънява. Ама ако приемем, че го правят момичета, които по принцип имат кофти нокти (не знам твоите как са) , реално нищо не губиш. Отделно някои жени казват, че получават някакви парения и такива неща като слагат гел, може пък това да е алергия някаква. Иначе не знам да е буквално вредно.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ^ какво значение има ?
    И аз питам колко г/д ? Не е лоша идея да си взема такова оборудване вкъщи, сигурно ще ми излезне по-евтино, отколкото да давам всеки месец пари за поддръжка в салона..

Banned Мега фен
    ^ ами както решиш..и да,доста по-евтино идва.. всеки месец по 30-60лв. зависи от салона не е на далавера ама хич.. всичко общо не знам точно колко точно беше..т.е. ще те излъжа,но е около 70-80лв.... като подарък пиличка за гела след като се изпече и си имам четки от преди.. абе като цяло идва доста по-евтино.. само ако тръгнеш да си купуваш Лина геловете не са добри..
    Цитирай Първоначално написано от Glam0rous Виж мнението
    ^ Кое да в вредно? По принцип е вредно и при гела и при гелиша, че като се слага се пили плочката -> се изтънява. Ама ако приемем, че го правят момичета, които по принцип имат кофти нокти (не знам твоите как са) , реално нищо не губиш. Отделно някои жени казват, че получават някакви парения и такива неща като слагат гел, може пък това да е алергия някаква. Иначе не знам да е буквално вредно.
    точно това имах в предвид,че изтънява нокътя.. иначе за друго вредно и аз не съм чувала.. освен ако се премахва гела неправилно .. моите нокти.. абе като цяло са добре,но вече нямам толкова време да ги поддържам,а като не ги мажа с масло почват да се цепят и за това..

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Мхм, мерси..ще проуча. Аз днес си махнах ноктопластиката и направо не мога да си гледам ноктите, ще полудея докато израстнат.. ;д

Град
    ^ какво значение има ?
    Щом те питам значи има ...
    Hostis Honori Invidia

Banned Мега фен
    ^ хаха щом казваш

Град
    ^ хаха щом казваш
    питам те като хората ти се правиш на интересна ..хах така да е .
    Hostis Honori Invidia

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Ох боже, я и заключи темата като не отговаря. Хем пита, ама да казва не ще, къде дават така.
    Не знам за колко си си купила машинката, но професионална под 300 лв няма.
    И един Джелиш лак струва 60 лв. . какво нещо си взела ти

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Cucko0 Виж мнението
    питам те като хората ти се правиш на интересна ..хах така да е .
    ох.. ок сори... просто съм малко изнервена и всеки 2ри ме дразни...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от n3zabrawiimaa Виж мнението
    Ох боже, я и заключи темата като не отговаря. Хем пита, ама да казва не ще, къде дават така.
    Не знам за колко си си купила машинката, но професионална под 300 лв няма.
    И един Джелиш лак струва 60 лв. . какво нещо си взела ти
    дано 1вото беше на шега .. професионална за лична употреба не ми трябва.. както казах взех си нещата от момиче,което има салон в София и тя там работи с тия неща.. за лака няма да споря,но лично на мен не ми струваше толкова.. тя работи с такъв и такъв ми даде.. и както знаеш маникюристките взимат нещата доста по-евтино така че..

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    http://naomibeautystudio.com/promos/...l-harmony.html

виж последния абзац

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Banned Мега фен
    ^ мерси.. тя ми каза,че 100% ще ми стигне за над 30,защото 100% първите няколко пъти ще слагам по повече,няма да се получава,ще махам и т.н.

Здравейте искам да попитам от скоро имам ув лампа за гел лак купих си и 2 гел лака единия е термо гел лак другия е просто гел лак марката е Jolifin , имам и обезмаслител на SNB имам и течност за пистване на гела че после като се изпече нали лепне.ок до тук добре правя се с термо гел лака сллагам си отдоло обезмаслител но след като се опече а аз го държа 7 мин за да съм сигорна че ще се опече макар че 5 са достатачно ако реша да го човъркам гела просто се отлепя като люспа. Моля ви помогнете ми да разбера защо се случва защото хвърлих достатачно пари за тези неща и искам да разбера защо не се получава
    Благодаря предварително

Здравейте искам да попитам от скоро имам ув лампа за гел лак купих си и 2 гел лака единия е термо гел лак другия е просто гел лак марката е Jolifin , имам и обезмаслител на SNB имам и течност за пичистване на гела че после като се изпече нали лепне.ок до тук добре правя се с термо гел лака слагам си отдоло обезмаслител но след като се опече а аз го държа 7 мин за да съм сигорна че ще се опече макар че 5 са достатачно ако реша да го човъркам гела просто се отлепя като люспа. Моля ви помогнете ми да разбера защо се случва защото хвърлих достатачно пари за тези неща и искам да разбера защо не се получава
    Благодаря предварително

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си