.
Отговор в тема
Страница 1 от 10 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 227

Smile Колко калории приемате на ден?

Търсих горе-долу, но не намерих подобна тема. Та въпросът - колко калории приемате горе-долу на ден? Аз винаги ям около 900, но гледам да не ям повече от 950... това ми е макса. Та просто ми е интересно при вас как седят нещата.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Как точно ги сметна тези 900 калории? Дай пример. Любопитно ми е.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Повече от фен Аватара на rositzza
    ^ И аз искам да знам
    Иначе представа си нямам

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ellie1398 Виж мнението
    Търсих горе-долу, но не намерих подобна тема. Та въпросът - колко калории приемате горе-долу на ден? Аз винаги ям около 900, но гледам да не ям повече от 950... това ми е макса. Та просто ми е интересно при вас как седят нещата.
    Ти си болна, ходи се лекувай доде е време!
    Queen of the Damned

Аммм.... аз си смятам калориите от тук http://www.zdravoslovno.com/calculators/ или просто гледам етикетите на храните, които ям. До BonnieandClyde666 - защо според теб да съм болна???!!! Нито страдам от булимия, нито съм анорексичка, нито съм слаба.... за сега съм просто нормална...

Мега фен Аватара на Баща Ти
    900 са много малко, нищо че си момиче!

Аз съм момче и се целя в 3000, но обикновено са по-малко

Не ме интересува калкулатора, дай едно примерно меню в грамажи и калории, да видим как се оцелява с 900 калории дневно.

Амиии...... ето примерно меню, но всеки ден ям различни неща в зависимост с това, което намеря в хладилника:

ЗАКУСКА:
    един банан и чаша кафе

няколко часа по-късно - диня, праскова или някакъв там плод, различен от банан

ОБЯД:
    Един голям домат с около 50-60 гр сирене или ако не ми стигне сиренето си слагам хималайска сол. Понякога ям нормално ядене, но пак със салата. Главно ям каквото си сготвя, но просто си слагам в малки чинийки по около 120-150 гр и останалото ми е салата, ако не се наям. А от време на верме ям и по нещо салдко като например една бисквитка или нещо такова.

няколко часа по-късно
    диня... или пак така някакъв плод

ВЕЧЕРЯ:
    Салата. Днес направих грешката да ям много калории - 120 гр макарони с песто дженовезе.

По принцип не ям след 7 часа вечер, а ако ям, то пак е нещо с малко калории -плод, зеленчук без олио или нещо такова.

И така излизат около 900-950, а понякога и 700-800 калории.... Иначе не се лишавам от нищо - ям си сладки неща, чипсове и т.н., но по малко. Иначе сладолед ям почти всеки ден... ама го броя за основно ядене

Днес не съм си брояла калориите, но за закуска нищо не ядох, защото станах към 11 и нещо и започнах директно с обяда, който се състоеше от около 100 гр задушени зеленчуци със малко сметана, 1 малък домат, 1 малко корнишонче и около 30 гр сирене.... Не смятам калориите със онзи сайт мн често, но горе-долу им научих стойностите и този обяд има околоооо.... нз...
    200-200 и нещо калории.
    След това пак огладнях и ядох диня... тя почти няма калории, но да кажем... 60, защото все пак е повече от домата, който има 18 за 100гр.
    След това както казах, направих грешка и ядох макарони с песто дженовезе. Порцията ми беше 120 гр. 380 калории, защото точно този сос е мнооого калоричен. И за целия ден стават за сега...... 250+60+380 = 690 ... пих и кафе с мляко и захар ... 60 калории 750 за целия ден. Не помня дали съм яла някаква малка бисквитка или квадратче шоколад, затова ще кажа, че може и ако не съм сметнала нещо пак да са 900 така че... да кажем, че съм си изяла лимита...
    Последно редактирано от ellie1398 : 08-06-2013 на 18:07 Причина: правописна грешка

От тая бисквита, дето си я позволяваш по някой път, да не вземеш да качиш някое кило?

Да приемем, че съм ненормална.... ти, като нормален човек, колко горе-долу ядеш на ден?

Супер фен Аватара на heartsdesire
    И никога не хапваш нещо повече от това? Силно ме съмнява. Колко килограма си?

Ами рядко се случва да ям много повече, а ако ям нещо сладко, след това компенсирам, като ям нещо много нискокалорично. Иначе според вс сайтове, за идеалното тегло, не съм с наднормено тегло - висока съм 166-167 и съм 48,5 кг...

Та някой друг няма ли да каже с по колко калории кара на ден, какво яде.... нещо от този род....

Вманиачаването ти не е на добре. Да не говорим, че и сметките са ти грешни - само трите плода и 50-те грама сирене минават 400 калории. Да не говорим, че сигурно и грамажите на око ги мериш.

Намери си по-добро занимание.

И нали знаеш, че да ядеш много от нещо пак е вредно, независимо, че говорим за плодове и зеленчуци.

Задължително ям: 4-7 цели бъркани яйца и доста хляб, пържоли с ориз/картофи, кюфтета със салата или спагети, 1/3-1/2 пъпеш или диня.
    Допълнително добавям едно или няколко от следните: овес с кисело мляко и мед, тахан с мед, фъстъци, орехи с мед.

Амммм...не ги меря на око, рядко се случва а и не винаги ям плод, всеки път е различно - всеки ден е различно. Но 50 гр сирене имат 150 калории 1 праскова е около 150-200 гр, но да приемем, че е 200(без костилката). Това прави 80 калории на една праскова и то ако е 200 гр, а повечето са по-малки. За сега имаме 390 калории. Все пак си ми остават още 500, които мога да ги разделя на две основни ястия от по 250 всяко. Но не винаги се занимавам да си броя калориите. Ориентировачно ги меря на око през повечето време. Рядко се хващам да си правя пълни сметки

Цитирай Първоначално написано от ellie1398 Виж мнението
    Амммм...не ги меря на око, рядко се случва а и не винаги ям плод, всеки път е различно - всеки ден е различно. Но 50 гр сирене имат 150 калории 1 праскова е около 150-200 гр, но да приемем, че е 200(без костилката). Това прави 80 калории на една праскова и то ако е 200 гр, а повечето са по-малки. За сега имаме 390 калории. Все пак си ми остават още 500, които мога да ги разделя на две основни ястия от по 250 всяко. Но не винаги се занимавам да си броя калориите. Ориентировачно ги меря на око през повечето време. Рядко се хващам да си правя пълни сметки
    Мисля, че да си броиш калориите е общо една пропиляна година в живота ти.

Почни да тичаш и да се храниш повече

Аммм... мразя да тичам, но до преди 1-2 седмици правих упражнения и всеки ден си казвам, че ще продължа, ама.... писна ми.

Трябва воля, не ги прави всеки ден.

Повече от фен Аватара на jasmins
    Ама на представа си нямам колко калории на ден приемам и не ме интересува, когато каквото ми скимне пльоскам..
    бтв на мен калкулатора ми сметна, че се нуждая от 1416 калории на ден..
    Последно редактирано от jasmins : 08-06-2013 на 19:31
    jasmer

Голям фен
    Аз съм горд човек завършил школата за ренджъри в Елхово. Та там докато учих ме караха да ям по 3.5к калории за да мога да качвам яко мускули, (нали всички ренджъри сме яки ) съотношението ми беше 40:40:20, но не винаги стигах до 3.5к калории за това от време на време взимах гейнъри или някоя друга химия, но все пак съм натОрален и съм силен много поздрави

Фен
    За разлика от Червения, аз предпочитам цял ден да гладувам за да докажа на света че съм най-силния и най-издръжливия Всичко зависи до волята и какъв човек си откъм психика. Според мен ти си слаба, ядеш твърде много. Спирай храната докато не е твърде късно

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Ахъхъ DIS^!
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си