.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от mimonte2 Виж мнението
    Не оспорвам, че и в УНСС влизат опитни кадри. Но в коя по-точно специалност влязоха? Аз не знам каква е тази толкова престижна специалност и то в УНСС.
    Ако за теб специалности (говоря за специалности, не направления), които 1000 кандидати са писали на първо място, не са престижни, ОК, казах факти, това мисля е достатъчно.:0 Отговорих и на момичето обективно, в безсмислени полемики вече не ми се участва.
    Последно редактирано от ikon : 10-04-2014 на 17:20

Повече от фен Аватара на mimonte2
    Цитирай Първоначално написано от ikon Виж мнението
    Ако за теб специалности (говоря за специалности, не направления), които 1000 кандидати са писали на първо място, не са престижни, ОК, казах факти, това мисля е достатъчно.:0 Отговорих и на момичето обективно, в безсмислени полемики вече не ми се участва.
    Изобщо няма значение колко нандидати са влезли в специалността. Например в това поднаправление сега с преподаване на английски език влизат много хора, но нивото им е изключително ниско и се разбира само от бала. Така че това ив никакъв случай не може да бъде измерител. Кажи конкретно специалността и ще ти кажа, доколко е престижна, защото в УНСС няма чак толкова хубави специалности.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си